28 de març, 2006

Pregunta tonta

¿Alguien puede oir a la Callas, en mi blog? (creo que dimito, dimito y dimito) iré poniendo algún que otro castpost de esos y santas pascuas. (Nunca conocí a nadie tan inútil como yo en esto de las nuevas tecnologías)
humm... y ya tengo que empezar a entrenarme para hacer una página web -tengo que conseguirlo- para cuando no pueda seguir con el blog... Seguiremos informando.
Algú pot sentir la Callas, al meu blog? (crec que dimiteixo, dimiteixo i dimiteixo) aniré posant castposts d'aquests i santes pasqües. (Mai no he conegut ningú tan inútil com jo mateixa en això de les noves tecnologies)
hummm.. i ja m'he d'anar entrenant per aprendre a fer una pàgina web - ho he d'aconseguir- per quan no pugui continuar amb el blog. Seguirem informant!
L'article d'avui, per si algú el vol llegir (en català)

18 comentaris:

Albert ha dit...

Doncs quan ho sàpigues fer, m'ho expliques. Petons des del carrer París

Montse ha dit...

El què,Albert? això de la pàgina web? Fet! no em dius si sents la Callas o si no la sents o si la sents amb intermitències com jo,la qual cosa és un "rollo".

Anònim ha dit...

Yo no oigo nada!!!!

Anònim ha dit...

Habuela, oigo a la Callas (curioso, si calla no debería oírla) pero así es. Felicidades por la web y por los avances técnicos, pronto habrá que subirte de categoría, serás: CyberHabuela General, con medalla y todo... bueno, con Medalla, vale ;-)

¿Firmo?

miquel ha dit...

Jo sí que la sento, però em passa com a tu, amb intermitències (llàstima). Potser és que avui no té un bon dia, amb les cantants d'òpera mai no se sap.

Montse ha dit...

No, habuelo, no hace falta que firmes, que ya sé quien eres... ya sabes que no me hacen falta las medallas, jejeje... llevo una para toda la vida!
Petonets amb tramontana!

Montse ha dit...

Gracias telemarkado, se ve que estos del castpost son unos cachondos!
Pere, ara mateix quan llegia els darrers comentaris, la Callas m'ha ofert un recital a mi soleta (que guai) Apa, petonets!

Albert ha dit...

Perdoni senyora. Per costum tinc els altaveus abaixats perquè quan escric o llegeixo vull silenci. Vaig comprar un monitor que té els altaveus incorporats, que vol dir que no ocupen espai i que la p+erdua de qualitat m'és indiferent. De tota manera, davant de la petició ho he comprovat i sí he sentit la Callas. Apunto que has dit: "Fet!"

Montse ha dit...

Huy, a mi la pérdida de calidad en la música no me deja indiferente, y es al contrario: tengo unos pedazo de altavoces que ocupan demasiado pero que se oyen perfectamente (cuando se oyen) gràcies, Herald de l'Eixample, així doncs, tenim qui ho pot sentir i qui no sent res, a més de qui ho sent amb intermitències a estones i sense intermitències en altres estones.
Visca l'estdística!

I per acabar, si senyor: he dit Fet! perquè si és que alguna vegada sóc capaç de fer jo soleta una pàgina web, em veuré capaç de fer qualsevol cosa: fins i tot "d'ensenyar a fer una pàgina web"!

Bona nit... jo és que a certes hores ja no serveixo per a res...
zzzzzzzzzzzzzzz

Anònim ha dit...

Por alguna bendición del cielo he podido escuchar a la Callas sin intermitencias!!!!

Hoy puede ser un gran día...

Almond

Anònim ha dit...

Ahir vaig poder escoltar a la Callas sense més problema. Abans de dir res, però, preferí de constatar-ho. Avui, que ja és demà en relació amb ahir; ho constato. Segueixo escoltant a la Callas.

Vico ha dit...

Arare, castpost anda pa el carajo siempre...no te frustres...estoy igual ni puedo escuchar en mi propio blog!!

saludos con lluvia de dos días, creo me volveré ranita kuac kuac o croak croak no sé...depende de la geografia en que esten las frog

Montse ha dit...

En mi geografía, Charruita, las frogs hacen CROAK porque si hicieran KUAK serían patitos!!!

Gracias Almond, está siendo un día normal, tirando a bueno, no me puedo quejar.

Gràcies El pensador. Algun dia em passarà la dèria de posar música al meu blog,apart que hi ha gent que diu que em llegeix des de la feina i que això que li soni la música és massa "delatador", en fi...

Petonets/besitos per tots tres (entendiste, Charruita? primera lección de catalán)

Xurri ha dit...

Arare, la Callas se sent intermitent el primer cop i perfecte des de la segona vegada endavant. Es típic, la primera baixada és més lenta, i desprès ja està en buffer. Amb el castpost hi ha el truki de deixar-la sonar una miqueta i llavors posar el cursos a l'inici de la cançó de nou, llavors ja escoltes sobre cançó baixada i no s'interromp.
Crec.

Montse ha dit...

Gracias Xurri! Acuérdate de lo que te dije de la música de Rachmaninov para momentos "especiales" ;)

Petonets blaus.

Anònim ha dit...

Hola maca
Jo no sento la Callas .. no se qui es , sembla japo una noia ...Arale!!! jajaja es com chillout, pero no la Callas.

JAJAJAoOndia sere gilis jaja era jo!!! que tenia Pandora obert amb "new age"
The Host of Seraphim
by: Dead Can Dance
Album: A Passage In Time

No no se sent res... pero et poso com utilitzar Pandora sembla que no s enten gaire .
Se trata de poner un cantante o mejor una canción que te guste , el sistema normalmente elige primero una cancion de ese cantante y luego busca similares, , claro no esta todo ,si le das al boton de "avance" te cambiará a alguna canción que tiene que ver con la que has elegido de inicio, tempo, tono, arreglos, etc... y así descubres artistas que no conoces normalmente, yo lo he hecho ,y que son de tu "gusto" . Claro la cosa se complica si vas añadiendo mas estilos a la misma "radio" le llaman asi porque es como si creases una emisora..tambien se la puedes pasar a un amig@..enfin yo tengo p ej una emisora de funky , otra de jazz etc asi s conservan mas puros los estilos ... tambien has de ir puntuando OK o NOK


Tens rao no reconeix la Callas!! hi haura que escriure un mail pero si poses ella fitzgerald m ha posat
I've Got A Crush On You
by: Ella Fitzgerald
Album: Ella For Lovers
no ta mal !
seguenta canço Sarah Vaughan loverman
seguenta
Spring Can Really Hang You Up The Most
by: Jane Monheit
Album: Come Dream With Me
la coneixes , jo no pero esta molt be ja he descobert algo!! ....

ah ! si sale publicidad en tu space
de eurowebstats.com y de illead.itrack.it >>lo saben los de Blogger?

Ptons marins

@Igna-Nachodenoche ha dit...

Escucho y siento.

Montse ha dit...

Ignacio, eso ha sonado muy interesante!
Me alegro que te guste :)
¡al fin y al cabo eres quien me está enseñando a poner la música!
un beso.