24 de març, 2006

Dia normal

Avui sembla* un dia normal. No passa res. (Serà que encara no he posat la ràdio i no m'he assabentat de res, que tot podria ser).Fa un vent tramuntanal que segur que els navegants de vela lleugera se'n fregarien les mans si en lloc de ser divendres i haver de treballar o anar a l'insti fos dissabte i el poguéssin aprofitar... i comença a fer una caloreta de primavera que invita a posar-se màniga curta i començar a descobrir la bonhomia del nostre clima, així com les primeres al·lèrgies, esternut rera esternut...també pot passar que per casualitat trepitgis una filera de cuques dels pins.Això és més habitual als de poble, com jo. També pots tenir la sort que Mare Natura t'obsequiï amb una bona caqueta de gavina pel cap. Que bonica que és la primavera! At-t-tchis! Benvinguts al nou dia!

Hoy parece* un día normal. No pasa nada (será que todavía no he puesto la radio y no me he eterado, que todo puede ser). Hace un viento de tramontana que haría las delicias de los navegantes de vela ligera, suponiendo que hoy fuera sábado, que no tendrían que ir a trabajar o al insti! ... y hace un calorcillo de primavera que invita a vestir manga corta y empezar a descubrir la bonanza de nuestro clima, así como las primeras alergias, estornudo tras estornudo o, los de pueblo, como yo, pueden pisar, como por casualidad, una hilera de procesionarias del pino. También puedes tener la suerte de que Madre Naturaleza te obsequie con una buena caquita de gaviota por la cabeza ¡Qué bonita es la primavera! ¡At-t-t-chís! ¡Bienvenidos al nuevo día!
*pero no lo es: la esperanza sigue en mi corazón (llamadme ingenua)
*però no ho és. L'esperança continua al meu cor (digueu-me ingènua)

4 comentaris:

Albert ha dit...

No. No et dic ingènua, potser perquè també en sóc una mica, per això em fa una mena de por els molt llestos i desconfen de tot i tothom

Anònim ha dit...

Avui pot ser el principi del fi.. per fi. Jo tinc esperança. Esperem que els polítics singuin ganes realment de raonar.

Anònim ha dit...

Bienvenida sea la primavera y los nuevos tiempos de paz que se aproximan lentamente.
Besos primaverales desde un sur lleno de motos este fin de semana (Gran Premio de España 2006 en Jerez)

Son ha dit...

Llámame ingenua pero prefiero las alergias primaverales a los estornudos hivernales y las flowers powers a "todo es una kk" (aunque lo sea, me es igual). Creo que la incisión más cercana del sol nos afecta al hipotálamo (o donde sea) y nos hace (me hace) estar más contenta... ¡¡Calorcito ven a mí!! Petonets des del teu mar guapa!