06 de març, 2007

Goooooooooooooooooool!!!!!!!

No m'agrada gens el futbol. Però el Barça acaba de marcar un gol. El Capità em "canta" el nom del que ha fet el gol, us ho dic així, tal qual: Gudjonsen (o alguna cosa així)
Si sapiguéssiu com he patit avui a l'AP7 (quina quantitat de camions, camionets i trailers, deu del cel)!!! aprofitant que a tevetres (la teva) no sé què els passa que no hi ha manera que facin Ventdelpla (ahir em vaig perdre el capítol del casament de la Teresa i en David, casumdena) m'he dit: vaig a explicar al personal virtual que ja sóc aquí i que he arribat viva després de viatjar per l'AP7 (en aquesta autopista tots els camions se'm volen menjar, no us ho havia explicat mai? un psiquiatre s'ho passaria bomba, amb mi!)
Ahir vaig anar a veure "El laberinto del fauno"... buf buf buf i recontrabuf" jo ja ho deia, que volia anar a veure "The queen", però al capità no li acabava de molar, això de veure les xafarderies de la reina d'Anglaterra i al final vam decidir la del fauno. No sé si dir-vos que vaig patir com una boja. Vaig recordar-me a mi mateixa, fa molts anys (però molts molts, eh?) veient "El crimen de Cuenca" de la Pilar Miró (la recordeu?) que vaig haver de marxar del cine perquè no podia, és que no podia, de veritat! doncs bé, jo, ahir, hauria marxat del cine si no hagués estat per la part "fantàstica" de la pel·li, que em va fascinar (i jó he de dir que sóc de les que amb el cine fantàstic m'adormo, habitualment) però amb aquesta pel·li vaig quedar extasiada. No m'estranya gens, però gens,gens, eh? que hagi guanyat l'Oscar al millor maquillatge (que no és solament el maquillatge dels personatges estranys... només cal veure el maquillatge del fatxa quan... però no l'explico per si algú no l'ha vist encara). Jo la recomano. Fa patir molt, molt, molt!! però com a pel·lícula, crec que val la pena. Ep! és la meva opinió!
I avui hem estat amb uns amics navegants, hem anat a dinar a Tarragona i he pensat en tots els "meus" amics virtuals tarragonins... perquè no ho sabia, que acabaríem dinant a Tarragona, eh? que si no ho hauria dit "aquçi" a veure si coincidia amb algú, ni que fos un momentet.
Bé, estimats contertulis (o contertulians) me'n vaig a llegir una estona fins que comenci Ventdelpla, a veure si avui em poso al dia (normalment, en aquestes sèries amb el resum del dia abans ja et fas una idea de tot. No caldria veure les sèries, podrien limitar-se a fer resums i santes pasqües. Tot això que s'estalviarien, no?)


Mañana traduzco. Buenas noches...

Ayer decía que no me gusta el fútbol pero cuando estaba escribiendo el post un tal (esperad, que hoy ya me sé el nombre)

¡¡Gudjohnsen!!
Acababa de meter un gol. Bueno, según el vecino de arriba, este gol tampoco sirvió para nada, pero era lo que había en el momento de escribir. Contaba también que por la manyana circulé en dirección Tarragona por la Ap7 y sufrí lo indecible porque no sé si sabéis que todos los camiones y trailers de esa autopista están confabulados y van a por mi. Luego , mientras estuvimos con nuestros amigos (navegantes) todo fue perfecto, pasé un día muy agradable, pero a la vuelta, oooootra vez por la Ap7 (dirección Girona) los trailers se me querían comer con patatas. Decía también que un psiquiatra se lo pasaría pipa conmigo. Los psicólogos ya han tirado la toalla... ejem...

La noche del lunes estábamos en Barcelona y aprovechamos para ir al cine. Había unas cuantas posibilidades en el cine Aribau, que es el que queda más cerquita de donde dormimos. Bueno, la verdad es que yo quería ir a ver “The queen” y el capitán prefería “El laberinto del fauno”. A mi, es que las pelis que tienen algo de fantástico-terrorífico no me gustan y me duermo, pero como la habían pintado tan bien y habiendo ganado el Oscar al maquillaje y eso.. bueno, pues que al final cedí, porque para ver a la reina de Inglaterra, tampoco es que se me fueran a caer los anillos haciéndole una concesión al capitán. Así pues, decidimos ver la del fauno, hecho del que estoy contenta, porque me encantó. Y me encantó precisamente la parte fantàstica, la parte onírica, y no sólo por el maquillaje, que también, sino porque ahí se me bajaba un poco la tensión que me producía la parte “real” del asunto. Que me recordó ciertos momentos de “El crimen de Cuenca”, de Pilar Miró, película que hizo que me levantara llorando del cine y saliera porque no la pude soportar... con la del fauno no ocurrió algo similar, precisamente por lo que os digo: porque la parte onírica conseguía adormecer la mala leche que se me acumuló con el comportamiento del cabrón del facha (chapeau por el buen trabajo de Sergi López)... en fin, que os la recomiendo vivamente, aunque se sufre bastante.

Bueno, ya vi Ventdelpla, nunca pasa nada, en este tipo de series. Bueno, si, van pasando cosas, pero ayer también decía que sólo con ver el resumen de la semana ya bastaría para saber de qué va.

Información adicional: hoy sopla viento del oeste, hay temporal y el mar está precioso pero cabroncete. Como para verlo desde casa, mucho mejor (que no me oiga/lea ningún navegante, que a esos, lo que les gusta es que haya caña).

31 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

El Gol no ha servit per res! I EL Laberinto del Fauno, molt bona. Em va agradar força. Pensava fer-ne un post. Però no dono a l'abast!

onix ha dit...

Benvinguda de nou !corasong! jo també vaig pensar amb el crimen de Cuenca ves per on!!de fet els fx son genials ,el maquillatge d'en Sergi López insuperable ,la Verdú si que no em va agradar gens aquesta noia cada cop s'assembla mes a la Lola Gaos ,be.. no et perdis The Queen ,que encara que sembli que no ,val la pena ;)****

Montse ha dit...

No ho sé, veí, si va servir o no, ja et dic, no hi entenc un borrall, llàstima, doncs, que no servís, tchts,tchts... fes un post del laberint del fauno, va, que m'agrada llegir les teves impressions. Jo només puc dir el que he dit, si m'hi posés, en diria moltes altres coses, però no m'hi posaré...

Un petó i gràcies per venir.

Montse ha dit...

Onix, La Verdú, físicament, ha perdut molt d'encant (el capi diu que perquè està massa prima) però com a actriu no ho fa pas malament, no? La Lola Gaos era molt lletja, pobreta meva!! la recordo en moltes pelis, però la que més, aquella amb l'Ovidi Montllor, com es deia? "Furtivos"!!! aniré a veure The queen (quan pugui) perquè el que té de dolent ser de poble és que al cine fan el que els hi dóna la gana i durant quinze dies. I si no t'agrada, et fots i te'n vas a Barcelona o a Girona. I la meitat de les pel·lis - les que no són comercials- ni tan sols les fan!
Petonets, guapa!

Anònim ha dit...

Bon dia, Arare. Només un apunt, pel que fa a les séries. Tens raó, amb el resum n'hi ha prou. Però llavors, on cllns posarien la publicitat?

Anònim ha dit...

Fixa't tu AP7 sud-nord i jo AP7 Nord-Sud (baixava de Figueres)...
Com em vas dir que no hi eres, ja no et vaig dir res, però sino, podiem haver quedat a la tarda (dilluns també hi vaig ser)...
Ei! Però hauré de pujar més dies, o sigui, que... prepara't que qualsevol dia em trobes davant del teu mar.
;¬)*

Candela ha dit...

JO AHIR TAMBÉ A LA AP7!!!

bellosoli ha dit...

sembla ser que el gol no va ser suficient... així q vas dinar a Tarragona ahir?? quina gran ciutat!

Anònim ha dit...

Uisssss... l'AP7...!!!
Uisssss...els camions...!!!
Uisssss... la Imperial...!!!
Uisssss... que a propeeeeeeet...!!!

:)

Ángela ha dit...

¿El Mediterráneo cabroncete? Será digo de ver... Saca foto y mándala pacá.

Deric ha dit...

tinc el mateix problema amb els camions, per això moltes vegades vaig a Bcn per l'AP de la costa, encara que trigui 1/2 hora més, però és que avançar un camionarro d'aquells em fa pànic, penso que acabaré fet un acordió sota les seves rodes.

miquel ha dit...

Te'n vas una estona i ja se't troba a faltar. Què farem quan ens deixis no se sap quants dies, setmanes, mesos...?
Ei, i un respecte pel Barça, aliment sentimental de tants catalans i de gent d'arreu del món -i econòmic d'uns quants-:-)

Llanos ha dit...

A mí me fascinó, sencillamente :-)

Un beso reina mora.

Joana ha dit...

La tinc pendent, a veure aquest cap de setmana o demà! :)
Gràcies per recomanar-la!

Montse ha dit...

Joana, estic segura que t'agradarà :)

Llanos, lo sabía, ¡es una película muy especial!

Ui, ui, Pere, què dius, de trobar-me a faltar, quan marxi, res de res, ja veuràs, intentaré connectar amb la targeteta aquella que diu la Xurri i al menys un parell de cops per setmana aniré explicant el què i el com. Veuràs com ni ho notareu, que hauré marxat!!!

Deric, benvingut al club (a que es passa malament, eh? eh?) i tu què fas, et prens alguna cosa o prens paciència, com jo? de vegades em venen ganes d'adormir-me, però "he de vigilar" encara que no condueixi jo, i si condueixo jo, ja s'encarreguen els que van amb mi de fer-me parar al primer servei d'aquests de les autopistes per conduir ells)... només és a l'Ap7 (per sort, que sinó no podria dur mai cotxe)

Gelusilla, que no te he leído hasta ahora, que ya se ha calmado, aunque dicen los enteradillos que el viento de hoy, mañana se habrá transformado en tramontana, así que será peor. A ver si mañana te hago la foto.

Monalitza, si, a propet dels tarragonins i dels delteros (deltistes?) llàstima no haver-ho sabut, que ells són d'Altafulla i jo pensava que dinaríem allà...

Efectivament, Bellosoli, una ciutat preciosa!!!

Candela i no et fan por els camions? (argg)

Barbollaire, quan estiguis a prop fes un truc, no em deixaria perdre un cafetó o una cerveseta amb tu per res!!! (ho faràs?)

Manel, tens raó: si traiem els programes no podrem posar la publicitat, que molts cops és el millor de la tele!

Petons a tot cristo!

ah, i visca el Barça (manque pierda) (o no era això?)

Anònim ha dit...

El Fauno em va agradar. El Sergi López molt bé en el seu personatge. I el Barça... no es pot guanyar sempre :)

Lúzbel Guerrero ha dit...

Buenas noches capitana Smith, me ha convencido, pienso ir a ver el laberinto, y cuando me toque estar por su tierra, evitaré la AP7. Petons.

Lúzbel Guerrero ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete

Llanos ha dit...

¿Y este último paisano mío????

Anònim ha dit...

Hòstia! El d'Albassete!!!
Que buè!!! :))

Ebrencs, capitana, ebrencs. Tot i que el meu poble està una mica a mig camí, en el que un cop va ser terra de ningú.

Zifnab ha dit...

La calle Aribau, donde estaba el piso de los tíos de la prota de Nada. En fin, que recuerdos

Me resultó un poco maniquea el fauno. Demasiados buenos los buenos, pero en fin, a mí también me gustó

Cuando fui a Girona, debías ir tu por la carretera, porque había millones de trailers a mi alrededor

Se feliz

Anònim ha dit...

Com no em va el pc m'he posat un moment al pc de la Biblioteca LOLA ANGLADA, la meva; en un sentit més real que quan parles de TV3 dius la teva, hahaha.
El que volia dir és que li pots dir al capità que HTE QUEEN és quelcom més que tafanaries de palau.
En qualsevol cas les dues són bones.
Un petonet des dels Jardins Montserrat

Montse ha dit...

Zifnab, los buenos no eran tan buenos, lo que pasaba era que los malos eran muy malos, malísimos! (pero eso es lo que pasa siempre en las películas)... en la vida real nadie es tan bueno ni tan malo y sé que siempre ha habido "malos", en un lado y en el otro, eso ya lo sabemos todos. Pero cosas como esa, ocurrieron (en los dos bandos, pero ocurrieron).

Y si, también sé que hoy en día pasan cosas parecidas en lugares no tan lejanos... y también sé lo de Guantánamo, lo de los niños soldados, lo de... pero... en fin, si pensara todo eso no viviría.

Hace muuuuuuuuuuuchos años que leí "Nada" (Carmen Laforet) y no recuerdo lo de la calle Aribau, me has dado una idea: ¡lo releeré!

¿Fuiste a Girona y no me avisaste, mala persona? :PPP

Un beso, mago!

Montse ha dit...

Uix, Albert, no es pot estar, sense connexió!!! ja li diré al capità, que the queen s'ha de veure!!!

Un altre petonet per tu!

Deric ha dit...

Què faig? Paciència i procurar no agafar l'AP7.

Montse ha dit...

Monalitza, Llanos, este de Albacete es la leche!

Ya te lo dije, Albacete: te entendí a la primera, ¿vale?

Montse ha dit...

Luzbel Guerrero, cuando le toque estar por mi tierra, aparte de evitar la Ap7, avíseme, ¿vale?tiene que ser divertido conocer a un diablo así en persona!

Montse ha dit...

pd40, el Barça "no guanya sempre"
:(
petonets!!!

MIB ha dit...

Ahhh justo vi los laberintos del fauno antes de viajar para argentina... Me encantó la película... quería ver algo de aquella época en España... pasa un poco como en todos los sitios donde hubo un gobierno militar... La película me gustó mucho porque si bien recrea un mundo imaginario... lo hace de manera bastante realista, medio dark en cierto punto... ni siquiera en la parte imaginaria o fantasiosa se ven colores pastel... y es tal cual lo dices... este otro mundo que se dibuja en paralelo al mundo real nos da un respiro... una esperanza....
Es una película que no te deja indiferente... y eso es buenísimo!!
UN beso grande... y feliz día de la donna por ayer!

Besos!!!

rhanya2 ha dit...

A la meva filla li va xiflar aquesta peli... però el teu comentari m'espanta una mica. A mi m'agrada més repantigar-me a la butaca, mirant una d'aquestes del Verdi on la gent xerra i xerra i encara xerra més...

un petoníssim!