12 de març, 2007

Sóc una indecent/Soy una indecente

Els socialistes acusen Rajoy de no voler acabar amb ETA sinó amb el govern de Zapatero. Però aquesta notícia no és notícia. No sé per què no donen notícies de veritat...

Fa tres anys d'aquell fatídic 11-M. Jo recordo que sortia del gimnàs per anar-me'n a treballar quan em vaig parar davant la tele del bar del Jordi's Gym i em vaig haver d'aturar a prendre'm una til·la. Vaig trucar a l'escola i vaig dir que arribaria un quart més tard perquè havia de fer unes trucades als meus amics madrilenys. Aquell dia tots ens vam sentir madrilenys, aquell dia tots ens vam unir contra el terrorisme, igual que quan ens havíem unit tots contra la guerra, perquè no hem d'oblidar que a les manifestacions contra la guerra de l'Iraq també hi havia gent que votava el PP i que pensava que el president Aznar s'estava equivocant.

Ara ha arribat un moment en el qual jo he deixat d'entendre res. Em fa l'efecte que les víctimes del terrorisme són vilment utilitzades pel PP per tal de tornar al poder i és molt greu (molt) que Rajoy vagi dient que hi ha una colla d'espanyols "decents" (tots els que estan amb ell) i la resta... què seria, la resta? "indecents"? I això ho diu algú que pretén governar tot un país? però de què va? Sap, aquest senyor, el que és una democràcia?

Molt bé: en aquest moment em declaro indecent.

Los socialistas acusan a Rajoy de no querer acabar con ETA sino con el gobierno de Zapatero. Pero eso ya no es noticia. No sé por qué no dan noticias de las de verdad...

Hace tres años de aquel fatídico 11-M. Yo salía del gimnasio para irme a trabajar, al pasar por delante de la tele del bar del Jordi's Gym tuve que parar, tomarme una tila y llamar al colegio para decir que iría un cuarto de hora más tarde porque tenía que hacer unas llamadas a mis amigos madrileños. Aquel día todos nos sentimos un poco madrileños. Aquel día todos nos unimos contra el terrorismo de la misma forma que nos habíamos unido todos para decir NO a la guerra del Iraq, porque no hay que olvidar que en las manifestaciones para el no a la guerra, también había gente que votaba PP pero pensaban que el entonces presidente Aznar se estaba equivocando.

Ahora bien: en este momento yo ya no entiendo absolutamente nada. Me hace todo el efecto de que las víctimas del terrorismo son vilmente utilizadas por el PP para volver al poder y es muy grave (pero que muy grave) que Rajoy hable de una parte de españoles "decentes" (los que están con él) y diga que todos los demás... ¿qué seríamos, los demás... "indecentes"? ¿Por no pensar igual que él? ¿Y eso lo dice alguien que pretende gobernar un país? ¿Pero, de qué va? ¿Sabe ese señor lo que es una democracia?

Muy bien: a partir de este momento me declaro indecente.


8 comentaris:

bellosoli ha dit...

Aquesta gent és de vergonya. Donen falses lliçons de moral precisament ells que no en tenen. Sempre dient que ells són bons i els demés satànics. Parlant de democràcia quan no saben ni el que és. Els mateixos fatxes que sempre han donat pel sac. I si, en saben molt de democràcia, sempre que aquesta es rendeixi als seus peus. Quan no la controlen què fan? miri's 1936.

A mi, aquesta gent, de lliçonetes les justes.

Anònim ha dit...

Si en lloc d'anar esbatussant-se els uns als altres, els senyors que van guanyar les eleccions haguéssin sabut, de bones a primeres, col·locar al seu lloc cadascun dels criminals de guerra, hores d'ara aquests darrers, estarien fent punt de creu smb terroristes més sanguinaris, allà on els pertoqués d'estar, enlloc de menjar el tarro a la gent de bona fe i curtes mires i fer-los creure que la resta de gent som el dimoni tot omplit-se el pap amb sobredosis letals de democràcia i de constitucionalitat.

Si ells van il·legalitzar Batasuna perquè era un partit anticonstitucional, com és que no s'il·legalitza un partit que no condemna el franquisme i no en vol ni sentir parlar de la memòria històrica?

Si ells van creure lícit no fes cas a la majoria de la població quan demanàvem amb una sola veu el NO a la guerra, perquè qüestionen la legitimitat de la decisió del govern d'enviar un terroriste que, recordem, ja ha complert la pena que li van imposar pels 25 assassinats?
Això..., aquesta mena de crítiques son les que hem de fer nosaltres, la gent, els que només podem exercir el dret al pataleo, però els que s'omplen les butxaques a costelles nostres no es poden passar el dia rebequejant: -Si tu has fet això ara.
-Tu vas fer allò altre abans d'ahir.

No poden, no ténen el dret de fer-ho, aquest dret és només nostre. Ells el que han de fer és jutjar, legislar i condemnar i treballar per nosaltres, que per això se suposa que els paguem.

"Pel del bigoti,
pels de les guerres,
pels de les tortures a Guantànamo,
pels que no van trobar les armes de destrucció massiva,
pels que no sabien ni que existien,
pels qui ens van mentir llavors,
pels qui ens menteixen ara,
pels amics de l'ex-president del Govern,
pels amics de l'ex-ministre de l'Interior,
pels amics de Bush,
pels que si perden unes eleccions s'empipen,
per a tots ells,
i en el meu nom,
el meu menyspreu més menyspreable"

Pilar Manjón.


Jo li secundo la moció.

Anònim ha dit...

Aps! He oblidat una cosa, capitana. Fa tres anys erem miserables. O sigui que ara som uns miserables incedents. Guaitatú miratú!

Jo també els estimo.

Montse ha dit...

Gràcies, bellosoli i monalitza, per expressar les vostres opinions.
Feliç dimarts a tots dos :D**

Ángela ha dit...

Yo también me declato indecente.
Totalmente indecente e indignada.

Montse ha dit...

Gracias, Angelusa, bienvenida al club! Un beso.

Zifnab ha dit...

Como madrileño de estirpe les deseo mil bastardos a los monstruos que hicieron lo que hicieron.

Y almorranas a los políticos que buscaron la victoria electoral en medio de tanta desgracia. Y fueron muchos

Ah, por cierto, yo también soy indecente

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!