30 de gener, 2014

A voltes amb l'educació

Aquest matí sentia en Basté, per variar, i deien que un dels punts de la llei Wert diu que als nens i nenes de Primària se'ls hauria d'ensenyar a analitzar com a mínim cinc empreses que cotitzin a la Borsa (suposo que perquè aprenguin a especular des de P3, si pot ser).

M'he partit la caixa, com diuen. En realitat no sabia si riure, plorar o intentar desenterrar les restes de Piaget *perquè li anés a dir quatre de fresques al ministre.

Ho he comentat al facebook, en castellà, perquè si el senyor ministre  em llegís, que m'entengués. Déu no ho vulgui.

Déu no vulgui que em llegeixi, vull dir. Suposo que té afers més seriosos que llegir blogs de gent que li deu fer més nosa que servei.
 

En fi, d'allà on  no n'hi ha no en pot rajar. I això que diuen que és un home cult. No en dubto, però la seva cultura i la meva no tenen res a veure. Suposo que la marciana dec ser jo.

Ep, que no m'ho invento, eh?

*El treball sobre Piaget al que us remeto a l'enllaç, és el de tres alumnes de  la Universitat de Caracas .




4 comentaris:

Josep ha dit...

Montse, veig a través dels companys que tens problemes amb el blog. No se que et passa, però Blogger fa coses rares i no t'estranyi que siguin ells. La veritat és que no conec ningú, jo inclòs, que no hagi tingut un problema o un altre. Jo el primer que faria seria passar el bloc a un "disc dur" (per si de cas) de vegades s'esborren coses i no es poden recuperar. Esperar uns dies per veure que fan els de Blogger i després preguntar a les persones que et segueixen si detecten algun problema.
El que et comentava de "Gener del 76" el vaig publicar dues vegades. Aquesta és la segona: "
http://vivenciesjosep.blogspot.com.es/2012/01/barcelonagener-1976.html "

Una abraçada.

Josep ha dit...

Per descomptat que la teva cultura i la seva no tenen res a veure. Afortunadament!

Ara buscaré el vídeo del Basté!!

Una abraçada.

Montse ha dit...

Gràcies, Josep, potser ho faci, això de passar el blog al disc dur, de la mateixa manera que guardo còpies de seguretat dels arxius importants, ho faré amb el blog, per si de cas. Són molts anys i més de 1400 posts escrits, seria una pena que es perdessin (seria una pena per mi!)

M. Roser ha dit...

Suposo que, per desgràcia, hi ha més d'un alumne que pensa com aquest acudit de la Mafalda...
Petonets, Montse.