16 de febrer, 2007

Preparatius /Preparativos

Us recomano que de tant en tant aneu a la pàgina web. "La cosa" (veure viatge en preparació) ja està molt avançada. Si els déus no hi posen remei, el dia 1 de maig començarà la nostra aventura. El vaixell està gairebé a punt, només falta canviar la nevera, que la que hi ha és petita petita... ja tenim les veles (em fa l'efecte que el gènova no es canviarà fins l'any que ve, que les veles són caríssimes i s'ha de preveure tot)
Bé, una primera remesa de llibres que se'n van cap al vaixell avui mateix (recopilats de la meva llibreria, de moment) i alguns, els grans oblidats. Tots aquests, són per rellegir. Em falten els que m'ha de deixar la Feli.

Josep Pla: "Relats del mar" (ei, Pereeee)

Leopoldo Alas (Clarín): "Su único hijo" (d'aqust ni me'n recordo, però en el seu dia també el vaig llegir)

Josep Maria de Segarra: "Vida priva" (pssst, feu el vostre efecte, col·legues! i no el tenia a ca la meva mare sinó a casa mateix, que guai)

GiuseppeTomasi de Lampedusa: "El gatopardo" (yeah, veí)

Dostoievski: "Los hermanos Karamazov" (qui m'havia recomanat tornar a Dostoiewski? ara no em feu anar a rellegir el post, va, que em fa mandra, potser l'Albert?)

Pere Calders: "Tots els contes" (apa, Pereeeee)
Más arriba digo que vayáis de vez en cuando a nuestra web, que "la cosa"(ver viaje en preparación) está ya muy avanzada, que si los dioses no lo remedian, el día 1 de mayo empezará nuestra aventura. Que el barco está ya casi a son de mar. Sólo falta cambiar la nevera porque la que había es pequeña y chunga. Que tenemos vela Mayor nueva pero la génova no la hemos cambiado porque las velas son carísimas y hay que hacer las cosas poco a poco, así que se cambiará el año que viene. Además, poco vamos a utilizar las velas este año...
¡Hay que reconocer que para hacer lo que haremos a uno le tiene que gustar vivir como los gitanos! ¡o como los saltimbanquis!
En verde, un poco más arriba, tenéis la primera remesa de libros que se van al Blauet, que digo que los he recopilado todos de la estantería de casa, que Feli aún me tiene que dejar unos cuantos y que bueno... no todos los voy a poder leer en este viaje, que no sé si me dará tiempo.

22 comentaris:

Joana ha dit...

Quina emoció!, no saps les ganes que tinc de seguir el camí amb vosaltres, lluny, però aprop.
Un petonet reina del mar.

Anònim ha dit...

I el portatil?
I la connexió a Internet?
Ja la teniu a punt i testejada?
Perque aniràs enviant les Cròniques del viatge, oi?

Quina enveja...
Un petó dolç ;¬)*

Anònim ha dit...

Ai nineta.... Què maco!! Maig està a tocar!! Miraré pel "catalejo" de la vostra web per viatjar amb les vostres paraules i les vostres imatges.

Es poden fer peticions? Bé, per si de cas jo la deixo anar... jejejeje

Com que no m'agrada la música (nooooo... que vaaaaaaa.... :P ) podrieu anar relatant les musiquetes que us arribin a les orelletes? (des de les que vosaltres poseu fins a les que us arribin? sispli... sispli...sispliiiii.... :)****

Petonets Cuqueta d'aigua (dolça i salada)

Anònim ha dit...

Això s'atansa... et diria de continuar el viatge fins a Londres, que m'agrada molt. Quan arribeu a París us ho plantegeu, ok? ;)

miquel ha dit...

Us està quedant molt bé la pàgina m'agrada. Ja queda poc.

(No el vaig recomanar perquè és obvi: Catalunya des del mar, de Barral.)

Ángela ha dit...

Ya me gustaria a mi ser gitana o saltimbanqui...
He estado una semana sin conexión, o sea que te mando 7 besos marineros juntos. Arare, que la página me encantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ya te enlazaré cuando tenga mi pc, que con este portatil se me enredan los dedos y me duele la espalda.
Muásssssssssssssssss

Anònim ha dit...

HO la la !!! París i amb vaixell... xulissim !!!
El web molt bonic !!!
Per mi hi ha tres ciutats al mon úniques: Venecia, Nova york i Paris.
=;)

fractal ha dit...

Capitana,

Vengo de pasear por las nubes, ¿o debería decir por los canales? La cuestión es que he visitado todos los rincones de vuestra web.
Una ilusión, un sueño. !Que maravilla¡

Estás haciendo acopio de libros para llevarte, y también pides consejos para conocer Paris de un modo diferente al típico turista. He pensdo que, tal vez, podrías llevarte un libro de Enrique Vila-Matas, "París no se acaba nunca".
Es un libro ambientado en París, con literatura dentro de la literatura. El título lleva implícito ese concepto de infinitud que sólo poseen los sueños.

ENHORABONA Capitana, Carpe diem, i molts records per el Gran Capità que t'acompanya!!!

Petonet
(quasi em veig temptada a fer un rodoli amb Blauet...)

onix ha dit...

això es magnific!!! Paris !!t'ho mereixes !!serà magnific i crec què es la millor època de l'any ,encara que m'hi jugo els croissants del barbollaire que de llegir... la meitat del què prens XDDDDD

Montse ha dit...

Onix: Paris c'est magnifique, com deia la Piaf (o no era ella?)

jo també penso que no em donarà temps de llegir... entre l'anada i la tornada farem més de cinc-centes escluses!!! i això vol dir fer navegació, no fer biblioteca, hehehe!

Montse ha dit...

Frac-frac, si el tens, et prego que me'l deixis (me'l pots portar "aquell dia")i si no el tens, fes-me un email, que llavors el buscaré. M'interessa.
Pots fer tots els rodolins que vulguis, seran ben acollits.

per cert... el gatet es va adaptar, però es passava el dia i la nit al costat de la finestra a veure si el deixaven sortir. Però com que és un pis, no podia sortir. Em fa "peneta"... però al cap i a la fi, no deixa de ser un animal, que s'haurà d'acontentar amb passar de casa a pis. Però tranqui ;)

Petonets i carpe diem!

Montse ha dit...

Jaka, a Nova Iork no hi he estat, ja m'agradaria, però el Gran Capità diu que fins que no se'n vagi el Bush no hi vol anar (xorrada, però ho diu) i jo hi vull anar amb ell (amb el capità, no amb Bush)

Venècia és de somni (en temporada el més baixa possible, perquè si hi vas en temporada alta és com estar al mig del Corte Inglés per Nadal)

I París... hmmmmmmmm....

Montse ha dit...

Ay, Gelusilla de mis entretelas, eso me va a pasar a mi, que eso de conectarme con el portátil y la tarjetita... no sé yo... tendré "las horas contadas" de conexión y las teclas esas de los portátiles, que no me gustan ná!!!

Rebienvenida, guapa, ¡a ver si voy a visitarte esta tarde!

Montse ha dit...

Pere, aquest ja és al vaixell des del primer dia ;)

Montse ha dit...

pd40, no tenim tant de temps!!!! però no es descarta per quan estiguem "definitivament" jubilats, que una excedència no és eterna i la jubilació donaria per més.

Montse ha dit...

Son, això està fet. De moment tenim tot un estri d'aquests que s'endollen al usb (no sé com es diu) però és una "coseta" molt petita, on hi ha com vuit-cents o mil emepetresos gravats, tots de jazz. Però jo estic fent una altra recopilació, a part que també ens emportem "audios" dels de tota la vida. `Si cada etapa té una música, seràs degudament informada!

Montse ha dit...

Barbollaire, ni testejada ni ná ni ná, perquè el capi vol comprar una tarja de telèfon francesa, que sinó ens polirem el capital només en connexions a intenné. I si no fos possible, anirem actualitzant la web i quan trobem cibers, hi anirem a descarregar tot "lo nou". Però segur que estarem en contacte (menuda soy yo pa quedarme sin intenné después de tantos años)

Petons plujosos.

Montse ha dit...

Ens seguirem informant, Joana, pots pujar-hi de peus!. Petonets, reina del Maresme!

Xurri ha dit...

Apa, noia, feia uns dies que no passava i veig que aixó del viatge va vent en popa!!!

Ja posats, tard (jé, com sempre, ces't moi) et deixo una recomanació d'uns llibres: la trilogia de la fundació, d'Asimov, tot i que fan tard i segurament ja no hi caben als prestages.

Ptonets.

Llanos ha dit...

Querida amiga, os deseo la más feliz de la singladuras. Sé que lo vais a disfrutar a tope. Un beso grande para ambos. Bueno, mejor uno para cada uno ;-)

Anònim ha dit...

Bufa! Quina enveja més sana, capitana! :)
Escolta..., si et queda un raconet, emporta't El Perfum del Süskind ;) No vas dir que no et vas veure en cor de llegir-lo? Si ho fas, seràs transportada a la ville lumière per partida doble, la física i la psíquica, en dues èpoques molt diferents. Si t'agraden els viatges pel temps, se't presenta una bona oportunitat :)

Montse ha dit...

tens raó, monalitza, potser tambñé l'agafaré. Un petonet!

Llanos, mejor uno para cada uno, otro para ti!

Xurri, efectivament, c'est toi, jejeje!