25 de febrer, 2007

Oichs! perdonad /uix, perdoneu! (retocat-retocado)

Para Albert de la Hoz (y para redondear el post)/ per Albert de la Hoz (i per arrodonir el post):

Efectivament: Fred Astaire i Rita Haywort: You Were Never Lovelier (1942)


Normalmente suelo responderos a todos, pero el día que colgué el video de Aznar os leí a todos pero no os dije nada. Ya está desfacido el entuerto, gracias a todos por vuestros comentarios.

Doncs això, que ja us he contestat, perdoneu el despiste, eh? ja sabeu que normalment m'agrada contestar tothom.

Acabo de ver esa peli sin interrupciones, no recuerdo el título: Anette benning y "mi" Jeremy Irons . La música con la que termina la peli es una de las "eternas": "Smoke gets in your eyes". He encontrado esta magnífica versión, mucho mejor - para mi- que la versión de The Platters, aunque... The Platters son una institución, ¡ojo! ¿quién no ha bailado esta canción abrazado/a al otro/a como si lo fuera a traspasar?...hmmm... ¿La compartimos?


Acabo de veure la pel·li aquesta sense interrupcions, no li recordo el títol. Anette Benning i "el meu"Jeremy Irons. La música amb la què acaba la pel·li és una de les "eternes": Smoke gets in your eyes. He trobat aquesta magnífica versió, molt millor - per mi- que la versió de The Platters, tot i que The Platters són una veritable institució, eh? Qui no ha ballat mai aquesta peça enganxat/da a l'altre/a com si l'hagués de traspassar? eh? eh? eh? hmmm... La compartim?

Bailas, sielo?


21 comentaris:

Pd40 ha dit...

Weeeeeno, sort que ho has fet i ens ho has dit... ja et tenia en una llista ben negre. :)****

Arare ha dit...

per això mateix, pd40, per això mateix ;)

jaka ha dit...

Ha plogut molt des de el fum blau i meravellós ... ai !!!

=:)

Arare ha dit...

Si,si,si, però em sembla, Jaka, que no hi ha cap generació que no l'hagi ballat (potser la darrera) ves a saber... si posen la cançó a un anunci de la tele, d'aquí a quatre dies tothom la taral·lejarà, ja ho veuràs!

barbollaire ha dit...

.......
.......
.......
.......
:_|

gràcies...

escriptorum54 ha dit...

Vas a tener que repartir a Jeremy Irons conmigo, querida ... si no quieres que nos tiremos de los pelos

Albert de la Hoz ha dit...

Ostres quina ràbia! Jo també volia gravar la peli que tu dius, però, com de costum, em vaig oblidar. Crec que només gravo un deu per cent de les que vull gravat.
Quina és la parella de Fred Astaire? Jo sóc un fan de la Rita

Arare ha dit...

Albert de la Hoz, em sembla que la cantant es diu Margaret Whiting, però no sé qui és la parella de Fred Astaire a les fotos que hi surten, podria ser Cyd Charise?

MoNaLiTzA ha dit...

Crec que es deia "Coneixen Júlia", Arare.
Gràcies per la melodia ;)

Aps, Albert, la parella eterna de Fred Astaire va ser Ginger Rogers. La Cid Charisse era moreneta, moreneta ;)

Arare ha dit...

Escriptorum, un dia vi a dos señoras de etnia gitana tirándose del moño (si,, tal cual) delante del Duomo de Milán. Parece ser que el motivo era un hombre. Si quieres podemos reproducir esa escena "felliniana" delante de la Sagrada Familia o, si me voy pa la Catalunya del Sud, en la Ciutat de les Ciències. ¿hace? Y la que gane se queda con el moño de la otra, porque me da que el Jeremy va a pasar de nosotras olímpicamente, ay!

Arare ha dit...

De res, Barbollaire, ho veus? aquesta vegada ja no m'has trepitjat ;)

Arare ha dit...

Gràcies, Monalitza, quedes nomenada des d'ara mateix, "la meva memòria" ;)

era fàcil anar a mirar al diari,però em feia una maaaaaaaandraaaaaaaaaa...

MoNALiTzA ha dit...

Senkius, capitana! M'aumentaràs la paga? XD

Albert de la Hoz ha dit...

monalitza,
Tens raó que la parella tradiciional de Fred a terra era Ginger Rogers, però en les averiguacions que he fet per internet la foto sembla que correspon amb Rita Hayworth a la pel.lícula YOU WERE NEVER LOVELIER (1942), en la que també hi surt Xavier Cugat. També van treballar junts Fred i Rita a YOU'LL NEVER GET RICH (1941)
Mireu el cartell i veureu com s'assembla a la foto:
http://www.imdb.com/title/tt0035583/
Un fan de Rita Hayworth

manel ha dit...

Només dir una "fantasmadeta" de les meves, perquè suspireu una mica, Arare i Escriptorum54. Mai m'he sentit tant envejat quan acompanyavem Jeremy Irons a veure la Pedrera, al Passeig de Gràcia. Bé, el que el va companyar tot momenyt va ser l'Alex Gorina. Jo vaig estar amb l'actor als platós de TV3, i després, uns moments al Passeig de Gràcia, fent un mini reportatge. I he de dir una cosa. Veure'l tant aprop impressiona, eh? I he estat aprop de molts altres actors i actrius.

Albacete ha dit...

Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete

Albacete ha dit...

Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete Albacete

Arare ha dit...

Vale: acabo de entender que Albacete también existe. Enterada, gracias.

Arare ha dit...

Manel, quin honorrrrrrrrrr... (¿Y cómo es él? ¿A qué dedica el tiempo libreeeeeee?) un altre dia parla-li de l'Arare, que igual cola ;)

Un big petó, Senyor de les paraules.

Arare ha dit...

Albert de la Hoz (sempre dic el teu cognom per distingir-te de l'altre Albert, eh?) ara posaré el poster que dius en aquest mateix post,ok? tens tota la raó. Petonets!

Albert de la Hoz ha dit...

M'alegro que hagis posat el cartell perquè jo m'havia quedat amb ganes d'enviar-te'l.

Si vols em dius Herald i t'estalvies unes teclejades.