09 de febrer, 2007

Endarrere /Hacia atrás

La Vanguardia dixit:


"Un juzgado suspende los actos en la calle del Carnaval de Santa Cruz de Tenerife por el ruido que suponen"...

No us sona, tot plegat? A mi em sona massa, i això que ha plogut! (l'excusa del soroll, què voleu que us digui...)

¿No os suena, todo esto? A mi me suena demasiado, ¡y eso que ha llovido!(y la excusa del ruído, ¿qué queréis que os diga?)

19 comentaris:

Elena Casero ha dit...

¡Cómo se corra la voz, igual nos cierran las Fallas!
¡A ver quién es el guapo que nos gana a ruido!

¿cómo vas, reina mora?

Un beso desde la oficina siniestra

fractal ha dit...

No, no pot ser! No em diguis què has pensat... no ho vull llegir!
Hi ha d'haver algun motiu o altre. Em costa molt admetre que estem així. No sé... torno a la feina. Apa siau, abriga't.


Liter's petonets!
arare, comentaris pots deixar-ne, no?

bellosoli ha dit...

doncs si, tornem enrera. O potser mai no vam estar tan endavant com crèiem estar i només era un miratge. Hi ha certes mentalitats que no han evolucionat en 60 anys i, malauradament, s'estan traient la màscara que van dur posada els darrers 20 anys.

Clar, que suportar el soroll d'un carnaval 1 dia l'any ha de ser molt dur... clar... perquè el soroll d'una giratòria picant la roca per fer les fonamentacions d'un bloc de pisos no fa soroll... clar...

Anònim ha dit...

ahí, ahí, bellosoli.

Anònim ha dit...

Arare, ni prohibicions de carnavals ni taps a les orelles quan algú pica la roca de qualsevol bloc de pisos, i menys si és amb un aparell giratori...! uffff...!
qualsevol soroll que soni a "follón" o que pugui incitar a l'alegria hauria de ser declarat com un bé d'interès internacional, que per alguna cosa el sexe és un dels pilars d'aquest món!
(es nota que el bellosoli és del ram de la construcció!)
ahir vaig veure l'arbre florit, però només podia llegir les dos primeres línies. sort que de tant en tant dónes empentes i així puc llegir-te sencera.
una abraçada, Arare

Montse ha dit...

Iruna, no sé per quins set sous em passa això, amb els posts. De fet, ara ja em deixa pujar fotos, que ja és molt. Em sembla que hauré de tornar a canviar de casa, però ja m'explicaràs quin és el lloc ideal (potser si canviés de plantilla...)

Ja veurem, perquè el que no vull és perdre tot el que tinc fins ara.

En aquest país hi va haver molts anys grisos. I a mi em fa l'efecte que tornen a venir... tant de bo m'equivoqui!

Montse ha dit...

manel, ahí!

Montse ha dit...

Bellosoli, sactament!!!

Montse ha dit...

Liter-3, no em deixa posar comentais, tampoc, ahir tenia un comentari del qual estava contenteta, sobre la meva vida a la lluna de València i als núvols i no me'l va deixar enviar, es va esvair a la virtualitat virtual, llavors vaig agafar un cabreo de siete pares de narices i ja no hi vaig tornar. Però tornaré a provar.

Montse ha dit...

Liter-1, voy bien, sólo que no me deja entrar en Liter-a-tres y estoy cabreada como una mona.

Elena Casero ha dit...

Montse
Cuando yo tenía el blog de la música, lo pasé a Blogger y para poder acceder de uno al otro, tenía que cambiar de uno a otro sistema.
Has de tener una cuenta de Google Bloggeer o como se llame y andar cambiando de fisonomía.

Que no pasa nada que cambiemos de blogger o google o lo que sea.
Tú misma

Unknown ha dit...

Ho he vist avui al telediari del migdia.
La veritat és que se'm fa estrany tot plegat... però no només que quatre siguin capaços de putejar-ne 4.000 , 40.000 o 400.000, sinó que amb els anys que fan carnavals no s'hagi creat una legislació ad hoc, és a dir la norma i l'excepció a la norma ( que prevegui puntes de soroll, disbauxa extra, etc.) que és el que cal fer per poder viure i deixar viure...


Potser ara s'hi posaran i per l'any que ve ja hauran aconseguit, -amb l'experiència de gat escaldat- votar les lleis que han de prevaldre a cada lloc ...

Així és la vida ... Per a aprendre, perdre, diuen , oi?

Vert ha dit...

Cada dia hi han més noticies absurdes. Sembla que ens estem tornant majaras. Kafka es amb nosaltres de nou. Aviat estarà prohibit anar al lavabo sota vint diferents delictes. Algú no esta utilitzant el cap adequadament i no s'adona.

Anònim ha dit...

Jo només veig que la dreta s'està creixent que no vegis! Sembla que que tot torna. Quina por!
Petonets!

P@P@LLoN@ GRoG@ ha dit...

Només s'havia de veure la cara de escarola pensida que té el advocat d'aquesta gent tan 'animada'. Si tinguessin con nosaltres el soroll de motors de cotxes i motos del circuit aprop, no sé què dirien.

Anònim ha dit...

A veure no crec que es suspenguin tots els actes del Carnaval, però una cosa es una rua i l’altra... jo se el que va ser patir uns quants anys una carpa instal•lada sota el meu balcó 4 nits seguides de 1 a 7 de la matinada... les copes de la vitrina botaven i el llit també, al cap de moltes protestes l’Ajuntament va optar per fer-ho a les afores.
;)

Montse ha dit...

jaka, no és això el que em fa por... això ho entenc perfectament. Em fan por altres maneres d'anar enrere que em transporten a temps passats i no desitjats i que poden començar per la maleïda opció de voler regular allò que no és regulable i en canvi, allò que s'hauria de regular resulta que no es regula, no sé si m'explico...

bon cap de setmana, jaka, petonets!

Anònim ha dit...

Arare,
no vaig entendre res. bufff....
avui recordava el carnaval de tenerife... i de cop i volta he vist màquines enormes excavant túnels dissenyats en projectes per persones a qui poc els importa els fonaments dels edificis que puguin estar perjudicant.
i jo al·lucinada sentint "aparells giratoris picant els fonaments d'un bloc"!
burraaa!!!! "bloc" de pisos!!!
el bellosoli va ser clar, però jo em vaig ofuscar, xiqueta...
disculpa les anades d'olla que vaig dir
d'això dels anys grisos que dius... espero que no sigui així.
bona nit, arare

Anònim ha dit...

Hola gent!

Això em sona molt a un grup de "veïns" de Calafell que els hi feien nosa les campanades de l'església. Llàstima que no rondi per aquí l'Argentviu (el tenim de bolos), ell ens ho explicaria amb detall i de primera ma.

Bon diumenge!