18 de gener, 2014

Wertgonya

Avui, llegint l'Ara, m'he posat molt nerviosa. Hi ha un reportatge que parla de com el "senyor" Wert vol canviar el contingut de l'assignatura d'Història. Bé, entre altres coses . Ja no parlem de la filosofia, de la música, de l'ètica i la religió, etc,etc.

Pel que he deduit, sembla que la mena d'història que el "senyor" Wert vol que aprenguin els nens de tota la península, és semblant a la que apreníem els que avui dia ja som avis.

Encara recordo allò de "Se llama reconquista a la lucha que sostuvieron los españoles contra ..." o (a geografia) allò de Burgos tiene al norte "La Lora, tierra de páramos y de pastos..." jo, que fins que no vaig fer el reciclatge, no vaig saber les comarques de Catalunya, perquè durant tot el batxillerat me les havien amagat, per fer-me estudiar totes les de la resta d'Espanya. I que, si en sabia alguna, és perquè els meus pares, d'amagatotis, m'ensenyaven a llegir i a escriure en català i tot el que bonament havien après ells...

Aquest "senyor" què s'ha pensat? potser s'ha pensat que "la plebs" és ignorant, que la gent del poble som imbècils!

Aquest "senyor" aconseguirà que a les escoles se li boicotegi el seu "pla d'espanyolització". Això espero, al menys. Perquè a fe de Déu que si s'arriba a implantar la Lomce, d'aquí a un parell de generacions, sí que tindran una bona colla de rucs que els aniran dient "sí senyor", no sabran cap més idioma que el castellà i només votaran aquesta merda que tenim ara al govern central.

No tenim el que ens mereixem! Jo no m'ho mereixo, això, senyors! I no ho vull! 

Marxi, "senyor" Wert. Vagi-se'n a casa, que no el volem ni veure. Ens fa fàstic!


Fa vomitar!

Imatge extreta de google images.

22 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

un pájaru sinistre el tal Wert, compte, que la mainada haurà d'aprendre's la llista dels reis godos.

Carme Rosanas ha dit...

Jo també he legit l'Ara, :(. Wertgonya i ràbia de la grossa...

Joana ha dit...

És el que ens cal, bpicotejar les seves lleis.
Però això ho hem de fer tots i totes, la societat no pot permetre anar caminant com els crancs.
Aquest tipus és un gran insensat.

xavier pujol ha dit...

No cal que el Wert deixi de ser ministre de (des)Educació. El que cal (urgentment) és que els catalans marxem d'Espanya.
Sí al nostre Estat i
Sí que sigui independent.

Fita

Josep ha dit...


Crec que no haguérem hagut d'esperar aquests moment. Ara veurem que farà la Rigau. Per part nostre no se si podem fer alguna cosa més que plantar-se.
Quant jo era petit a més del Cara al Sol, i totes “Pompes Glorioses“ quan ens castigaven per alguna cosa ens feien recitar això que és de Pedro Calderón de la Barca. No voldria que els meus néts l’aprenguessin.

¡Oh! mire el sol con novedad extraña
triunfales pompas en España el día
que entre en su corte el defensor de España.
Mas no, que tanta pública alegría
aun es bastarda voz de vuestra fama,
mudo clarín de vuestra bizarría.

Deric ha dit...

La llàstima és que avui en dia ja hi ha aquesta colla de rucs, si no no s'entèn com han pogut guanyar les eleccions...

Relatus ha dit...

Jo també vaig llegir l'article i feia feredat. D'altra banda penso que si els espanyols van votar al PP per alguna cosa deu ser, potser ja els va bé. El que hem de fer nosaltres és marxar ben ràpid!

Elfreelang ha dit...

i el més greu és que això forma part d'una llei orgànica.....i que amenaça en aplicar-se el curs vinent .....jo m'hi oposo i espero que aquí tothom, començant per la Generalitat i continuant per docents, pares, mares i alumnes fem pinya i objectem! que no l'apliquem ....i punt

fanal blau ha dit...

A veure si aquest poca-Wertgonya, deixa d'emprenyar i fer el poca-solta i se'n va a pastar fang!

M. Roser ha dit...

Caram, a aquest ministre encara li queden coses per voler canviar? Les deu treure de sota les pedres...
Que no s'ho pensi, d'espanyolitzar els infants de Catalunya, res de res!
Petonets de bona nit.

Oliva ha dit...

PEL GUST D'AQUEST SRO. LES NOSTRES CRIATURAS.TORNARAN A MEMORITZAR,EL PASO DE QUIÑONES,LA VIRGEN DE AFRICA APARECIENDOSE A EL CAUDILLO,I EL PES DE LA TIZUNA DEL CID........"ESPAÑA Y YO,SOMOS ASI"

Montse ha dit...

Oliva, no li donarem aquest "gust", perquè, senzillament, no li farem ni cas!

Montse ha dit...

M.ROser, amb aquests capteniments tan "cassurros" l'únic que aconsegueixen és que els agafem "mania" (jo no els puc veure. Ni a ell ni a cap membre del seu govern!)

em queda la capacitat de saber que "la gent" no és igual al "govern"...

Montse ha dit...

fanaleta, esperem que se n'hi vagi solet (crec que no té gaire bona premsa, tampoc, en d'altres indrets de la península)

Montse ha dit...

Elfre, jo m'hi oposo tant, que no penso fer ni cas de res! i em sembla que -al menys a la meva escola- ningú està "per la labor"...

Montse ha dit...

I tant, Loreto! ens ho posaran molt cru, però! Lluitarem per obtenir el que necessitem, que és que ens deixin en pau i no ens obliguin a ésser assimilats!

Montse ha dit...

Deric, jo tampoc no ho entenc, només començo a veure-ho clar quan se me'n va l'olla i faig zàping i em quedo una estona en algun canal de televisió que em fa posar els pèls de punta! (llavors ho entenc)

Montse ha dit...

Josep, al meu cole no cantàvem el Cara al sol, però hi havia una profe que ens parlava de la falange i quan vaig fer magisteri, vaig fer el "Servei social" (recordes?) en un campament de la falange, a Mallorca. M'ho vaig passar pipa, perquè em saltava les "lleis" a la torera, però allò era adoctrinament del guai. Per sort, em vaig ajuntar amb una colla, totes de la ceba i ens passàvem algunes normes pel forro! :D

Montse ha dit...

Sí, Sí, Xavier! (Doble SÍ!)

(Vaig conèixer un Xavier Pujol a la U.B.) no seràs tu? :D

Sigui com sigui, benvingut al meu blog!

Montse ha dit...

Ai, Joana, n'estem rodejats, d'insensats! Boicot total!!!!

Montse ha dit...

Carme, ràbia de la de crispar-se tota! relaxem-nos per poder boicotejar amb coneixement de causa!

Montse ha dit...

La llista dels reis godus i altres coses pitjors, Francesc, que ho veig a venir (però no els deixarem sortir-se amb la seva!) si no ho van aconseguir amb la nostra generació, i mira si ens intentaven adoctrinar...