27 de gener, 2014

Dia vint-i-set

Només puc entrar al meu blog a partir de draft.blogger.com. Estranyet!

Veig que a  Catalunya ràdio i a TV3 fan vaga...



Tinc el calaix "dels papers" que desborda. Ja no hi cap cap més sobre. Definitivament, demà a la tarda m'hi he de posar. Fa taaaaaaanta mandra, veritat? Cada vegada em faig el propòsit d'endreçar els paperots a mesura que van arribant, però no ho acabo de complir mai. A més, porto els meus paperots i els de ma mare i això és feina doble! No és que sigui una feina esgotadora, és, senzillament, una feina antipàtica, al menys per  mi.

A part, tenir els papers en perfecte desordre no deu pas ser delicte fiscal, oi que no? doncs això! Blanqueig de diners no en puc tenir, perquè no tinc diners que no siguin blancs, o sigui que ho tindria cru per blanquejar res. Ahir vaig rentar un llençol preciós d'aquells de cotó suau, amb puntes al coixí i tot, que estava tan ben guardat que ha adquirit un coloret groc tremendo! És l'únic que puc blanquejar. No ha quedat perfecte, eh? ni amb "Ace"!

També m'he fet el propòsit, un munt de vegades, d'endreçar tots els llibres de la casa. Feina agradable de bibliotecària. Però no sóc bibliotecària i hauria de fer-ho una mica a ull. Hi va haver un temps que vaig pensar que aprendria a fer anar l'excel (no en tinc ni idea)  i que em faria un inventari, amb tots els ets i uts. No ho he arribat a fer mai i em sembla que ja és tard i vol ploure. Vull dir que com més gran em faig menys ordenada sóc.

Va amb l'edat o amb la manera de ser, això de l'ordre? Es pot viure, en una casa ordenada "sempre", o és millor compartir l'existència amb un cert caos, senyal inequívoc que on hi ha caos hi ha vida? (si, ho sé, sembla una excusa barata).

 Darrer examen, avui (i fins als examens finals, ja). Oral. A veure quin serà el tema, perquè segons per on ens surtin, no sé si tindré arguments (o prou vocabulari).

En fi, vaig a repassar una mica el vocabulari, fins i tot sense tenir ni idea del tema del qual hauré de parlar.


imatge de google.

10 comentaris:

miquel ha dit...

Una mica de casos em sembla imprescindible, esclar, no tant com el meu.
Ja ens explicaràs el teu èxit oral, que del de l'ordre jo no et demanaré comptes. :-)

Elfreelang ha dit...

quin navegador fas servir? ho dic per això que no pots entrar al blog....
ordre o desordre és un afer tant personal....jo tinc un caos relativament ordenat en quant a llibres ....
sort en l'examen!

Joana ha dit...

Lo dels "paperots" ho compartim. És una cosa mooolt aborrida. Sort que gaire bé tot ja ho rebo en format digital.
Sort amb la prova!

xavier pujol ha dit...

Si no ordeno els papers, segur que els trobo. És quan deso bé els papers (o el que sigui) quan no ho trobo.
Fita

M. Roser ha dit...

A mi els papers també em desborden...I de vegades n'hi ha per tot arreu. Jo sempre dic que sóc una mica desordenada, però dintre d'un ordre perquè el que busco, generalment , sempre ho trobo...
Que vagin bé els exàmens...
Petonets.

Montse ha dit...

Miquel, vols dir que el teu caos és tan gran com el meu? m'hi jugaria aquella cerveseta! ;)

Montse ha dit...

Elfre, faig servir el Mozilla, però provaré a obrir-ho amb l'explorer, a veure si és això! gràcies!

Montse ha dit...

Joana, si és que quan s'acumulen els papers, anem tots de cul! bufffffffff, és una bona idea això de guardar-los en format digital... sempre que no es perdi la informació!

Montse ha dit...

hahaha, Xavier, és bona, aquesta. A mi també em passa. Com més ordre hi vull posar, menys recordo quin ordre havia seguit!

Montse ha dit...

M.Roser, a mi també em passa, quan els necessito he de fer una recerca exhaustiva, però ho acabo trobant tot. Gràcies pels ànims amb la prova.