04 d’octubre, 2009

Tatí (n)- Tatí (n)

La setmana passada (o potser l'altra, que el temps passa rapidíssimament) vam anar a buscar figues amb en Jordi, la Violeta i en Martí.

Després de repartir-ne unes quantes per cadascú (comptant besàvies ,oncles i altres espècies familiars) vaig fer un pastís amb les que van sobrar.

Una tatin de figues.

Millor veure'n reportatge gràfic, no?

Aquí el teniu, pas a pas, ja que del menú d'ahir no us en puc posar cap foto, senzillament perquè els uns pels altres, ningú no en va fer cap. Som una família despistada!

Au, aquí va el procés de la tatin de figues, que vaig tenir cura de fotografiar jo soleta amb mi mateixa mateixament:





 



Què tal, eh? eh? eh?

______________

27 comentaris:

fanal blau ha dit...

goig...fa goig...;)

Clidice ha dit...

fa una pinta molt ... calòrica? ai, només de veure'l ja se m'ha desfet la boca i he pujat dos quilos! ;P

Joana ha dit...

N'agafo un bocinet i això que només volia menjar fruita per sopar :)

jaka ha dit...

Quina bona pinta !!!

Que boooooooooooooo !

Carme Rosanas ha dit...

Boníssim! Boníssim! Mmmmm!

Deric ha dit...

mmmmmmmmmmmmm
convides????

Marta ha dit...

Ja l'hi donaria queixalada.

Salvador Macip ha dit...

Uau! Posa'n un tros en un tupper i envia-me'l!!

rhanya2 ha dit...

BRUTAL!!!!

Anònim ha dit...

Seria el primer cop que menjaria pastís de figa, ves per on!
Quines coses que sap fer l'Arare...

Joana ha dit...

Mare meva!!! Estupenda!

òscar ha dit...

fa anys que no en menjo. aquesta tarda, en sortir de la feina, trec el cap a la fruiteria.

Montse ha dit...

Óscar, ja tardes! (avui a plaça hi havia figues de coll de dama - per què se'n deuen dir així? - però les bones són les de la figuera del camp de l'àvia de la Violeta)

ens llegim!

Montse ha dit...

Joana, ideal per posar quilets al damunt, hehehe!

Montse ha dit...

Glòria, quan una és àvia comença a aprendre rapidíssimament a fer coses que no havia fet mai!

Montse ha dit...

Violette, venint de tu - gran cuinera que no necessita ser àvia per cuinar bé - és un gran honor!

Montse ha dit...

SM, avisa quan tornis "a casa", home, que te'l donaré directament!

Montse ha dit...

nyam,nyam, Marta!!!

Montse ha dit...

Com no t'hauria de convidar, deric? Als nois guapos sempre els obro la porta, jo, i els convido a pastís! ;)

Montse ha dit...

Carme, anima't, a en Guillem també li agradarà!

Montse ha dit...

jaka, i el gust també! :D

Montse ha dit...

Joana, només un trocet? agafa'n més, dona!

Montse ha dit...

Clidice, amaga la bàscula, dona! (i no la tornis a treure fins passat Nadal)

Montse ha dit...

fanal blau, la llàstima és que desapareix en un moment! :)

Isabel Barriel ha dit...

El fet que ho facis tu mateixament augmenta el valor intrínsec de la tatin...

Anònim ha dit...

Quina pintaaaaaaa nantros en tenime a la terra i al costat de casa i sempre en menjàvem però no pas així!

miquel ha dit...

M'agrada, m'agrada!
De moment, com que aquesta encara no l'he tastada, la meva preferida és la de codony