07 d’octubre, 2009

Avui

Un te negre,  Live-Player, Ràdio Jazz París, France (s'ha acabat la tertúlia de RAC 1 i estic tipa de polítics)  el quadern de bitàcola de l'estiu, les fotos que no es van perdre i a escriure la crònica per la revista del Club de vela Blanes!


Quan apreti la calor i el meu cul digui prou (ja sabeu, allò del cul d'en Jaumet) un banyet a la platja i a comprar fruita i verdura. Bé, amb l'ordre canviat; primer, l'obligació, després, la devoció. Avui toca dinar sobri, res de pastissos: verdures al vapor i un llucet a la planxa. Un préssec de Calanda (ara estan sortint boníssims) i a fer feina de l'escola; he de passar al pecé una pila d'informes - no n'hi ha cap d'inútil, "oju" - que en el seu dia vaig fer a mà i que toca informatitzar.

Vindran en Jordi i en Martí a berenar (seré capaç de berenar sobri? aixxx)Visiteta a la besàvia.Planxar dues o tres peces mentre miro "Passalacabra" (és l'únic que miro a telesinco, ho juro)
Fer el sopar (sobri, per tots els déus)

Avui és... dimecres... què deuen fer a tevetres- la teva? no ho recordo. Si no hi ha res que "moli" potser ens passarem un capítol de Fawlty Towers (Folti-taun, en diem nosaltres)... recordeu la sèrie? en el seu dia ens feia morir de riure; ara veiem que avui en dia no la deixarien fer, és políticament incorrectíssima! la vam comprar ( res de baixar-la per intenné, és lleig i encara ens vindran els de la sgae a requisar-nos el que ens hauria baixat la mula a empentes i rodolons)Em sembla que per un dimecres de tardor, "nostamal".

M'he oblidat que a l'hora del cafè, com que ja no es mira "el cor de la ciutat", que ja no hi ha per on agafar-lo, el capità potser dormirà amb algun reportatge d'animalets (juro que és veritat) i jo brodaré l'enèssima floreta de la manteleria que vaig començar fa .... quants anys fa? (algun dia la podrem estrenar, potser quan seré besàvia?)

El que deia: "nostamal".Au, al lloro!

Totes les imatges són de google.

15 comentaris:

Glòria ha dit...

A mi també m'agraden els concursos!
Una agenda ben bonica pel dimecres, Montse.
I préssec de Calanda! O del Mas de las Matas...
Una abraçada, xula!

poesiaula ha dit...

estic meravellada...quàntes hores tenen els teu dies?

Joana ha dit...

Un dia ben complert!!
TU... verdura i peixet?... però si estàs com un fideu!!

Arare ha dit...

Joana, sempre m'agrada menjar sa, només que de vegades em descontrolo i llavors no hi ha qui m'aturi!!!

Arare ha dit...

Fes números, IBM, i veuràs que no és tan com sembla: per exemple, a dintre l'aigua no m'hi estic més de 15 minuts. Quan se m'arruguen els dits i començo a tenir fred, surto però no em quedo a prendre el sol (horror i pavor, així que entre pitos i flautes, anar a plaça i donar-me un banyet són uns tres quarts d'hora...

Arare ha dit...

Glorieta, el préssec ha sortit boníiiiiiiisim!!!!

Sani Girona Roig ha dit...

Això és vida!
Felicitats. Efectivament, no només no està gens malamen sinó que fas enveja ;-)
Bises
Sani

Júlia ha dit...

Jo de vegades encara em miro 'amar en tiempos revueltos', tots tenim secrets guardats, he, he.

poesiaula ha dit...

vols dir que no hauries d'anar una mica més a poc a poc? i, com si no en tinguéssis prou amb el que has explicat, afegeixes pitos i flautes!

Striper ha dit...

Es que el millor es aprofitar be el temps!!

Arare ha dit...

Ai, Striper, llàstima que m'agrada molt dormir, sinó encara el podria aprofitar més!

Arare ha dit...

IBM, a poc a poc, jo? però...però... però... (si, ho hauria de procurar, però és que no puc, senyu, no puc!)

Arare ha dit...

Júlia, aquesta no l'he vist mai, però a l'estiu, amb la parabòlica veia Cuéntame i m'hi vaig enganxar!

Arare ha dit...

Sani, et canvio la planxa i el fer el dinar i el sopar per alguna altra cosa com... hmmmm... escoltar música? llegir? ;)

poesiaula ha dit...

slowly, slowly Arare...