27 d’octubre, 2009

Diversos

Aguantaaaaaaaaaa!
Més corrupció, apa!
Passo de parlar-ne, francament. Fora.
Regidors,alts càrrecs, polítics, empresaris... quin fàstic!
________________________

Ara llegia un amic blogaire que diu que no entén com és que quan ens fem grans (no gaire, només al cap de pocs anys d'haver acabat la carrera, per exemple) llavors ens adonem que no ens cal sortir a la nit a dir i fer la quantitat de bestieses (i no bestieses) que dèiem i fèiem "abans".

Diumenge, el nostre fill petit (23) deia exactament el mateix. Ara ja no li agrada "perdre" les nits dels divendres, ni dels dissabtes. Prefereix - de bon tros - un sopar amb els amics a casa d'algun d'ells, veure una pel·li o jugar una estona a la consola tots junts, o fins i tot a un joc de taula (tornen els jocs de taula model monopoly o scrabble) o veure el partit de torn, per exemple.

Dissabte passat hi havia fires a Girona. És la primera vegada després de molts anys, que el veig quedar-se a veure el partit, menjar-se una pizza amb els "amigotes" i gaudir de la nit a casa, sense necessitat de jugar-se la vida a la carretera. Val a dir que la seva colla (nòvies incloses) mai no se l'havien jugat, la vida, a la carretera, perquè sempre n'hi havia un que no bevia i era el que conduïa i si tenien intenció de beure un parell de copes, agafaven un taxi entre tots (o dos taxis, o tres)... una bona mesura que sempre ens ha fet confiar cegament en ells.

Tot aquest rotllo l'explico perquè... per què l'explico? potser perquè m'agrada saber que hi ha una bona part del nostre jovent que "puja" de la manera que a tots els pares i mares ens agrada que "pugin" els nostres fills. Dels més grans ja no en parlo, però l'orgull de mare-lloca no me'l treu ningú.

Quina sort tenim!
__________________________

Orgull de mare i orgull de mare d'amiga de...

L'Anna Corbella, amiga de l'Aleix, ha acabat amb èxit la Mini-Transat. Felicitats, Anna!!!!!!!!!!
_____________________________________________

Una mica de música?

___________________________________________
 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda guapisima, m'agrada tot el que dius!!!

Petonets, jaka

Striper ha dit...

Respecte al tema corrupció he senti que preparent una llei per evitar la corrupció als partis, coi si la fan els politics que la majoria ho estan de corruptes quin exit tindra.

Olga Xirinacs ha dit...

Pel que fa als nois a casa, els nostres han sopat amb els seus amics. No han trepitjat 'disco'. Ara són pares de família, però la néta gran -27 anys- tampoc ha sortit esvalotada. Vull dir que n'hi ha més del que sembla, de personal guai.

Visca l'antitaurina. Fa una pila d'anys que sóc sòcia honorària d'ADDA, Associació per a la Defensa dels Animals.

Joana ha dit...

Els meus Arare encara estan molt enfirats. Confio ue es calmaran perquè quan perden la nit de dia no són ningú però estudien i treballen que ja és molt!
Un petó wapa!

Carme Rosanas ha dit...

Sí, estic d'acord que n'hi ha molt més del que sembla de jovent fantàstic.

Eli ha dit...

Carai noia, orgullosa has d'estar, quin fill més responsable!!!
Quin canvi de look feia dies que no passava per aqui.... M'agrada!
;-D

fada ha dit...

Anima molt, certament. Jo encara els tinc petits (el gran en té 11) però reconforta veure que es pot aconseguir. Felicitats: segur que tu com a mare hi deus tenir alguna cosa a veure. Petons.

Joana ha dit...

Tens molta raó.... és fan grans i nosaltres guanyem en calma, casi sempre...
Petons

Montse ha dit...

Gràcies a tots i a totes els que heu dit la vostra!!!!

Una forta abraçada.

bellosoli ha dit...

la corrupció, tristament, està molt extesa. N'hi ha 4 d'espectaculars que roben 10 milions cadascú. Però n'hi ha un milió que roben 1.000 euros. I aquests segons acaben sumant molt més.

És trist. Trist i patètic veure com "en nom del treballador" n'hi ha que se n'aprofiten per a "pillar catxo".

Saps què és el més trist? adonar-se'n que els que hem sigut responsables tota la vida, com descrius al post, ens trobem amb una càrrega de feina a l'esquena brutal i com ens passen la mà per la cara aquells que coneixem de fa molts anys i que sempre se'ls han tocat.

Però bé, al final s'ha d'actuar com la moral dicta, i ser impermeables a tots aquests indesitjables. Potser és cert que en Garzón només busca protagonisme, però també és cert que l'espectacularitat d'aquestes detencions potser fica una mica la por al cos a la gent corrupte. No tots queden impunes.

M'acabo de comprar la Play Station 3. Ja faig com el teu fill! prefereixo una partida a la consola que un cubata al pub!