06 d’octubre, 2009

Post escatològic

És lícit, que em llegeixin els sms's?

És lícit que ho facin amb un polític, del color que sigui, però il·lícit que ho facin amb mi?

On arriba, l'ètica? Què és, l'ètica? fa molts anys, amb la IBM (ella segur que no ho recorda) vam anar a una conferència del malograt López Aranguren. Parlava d'ètica i pol`´itica. També vam llegir el seu llibre, sobre l'ètica i la política. Quins temps, en que els conceptes quedven tan clars!

És lícit, que algú digui que el PP és una merda? I que digui que tots els partits polítics s'hi han convertit? Surto al carrer cada dia amb les bossetes de plàstic per recollir la caca de la Taca. Haurem d'anar provistos de bossetes de plàstic (o de paper, si som ecologistes) per recollir les caques que van deixant els polítics? Caram! Per què no se la recullen ells, la merda?

uix, m'he de dutxar, que arribaré tard a la feina!

10 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

tots en fem de caca i de cagades; però caldria mantenir un mínim de respecte i sentit comú

Carme Rosanas ha dit...

Ara, així amb presses... no crec que sigui lícit espiar la gent ... no, no ho crec.

Isabel Barriel ha dit...

mira... sí, encara que molt vagament, això ho recordo... Tot i que sembla d'una altra reencarnació, de l'era de les polaritzacions (teníem clar contra què anàvem, i també a favor de què).
Ara em sembla q a l'únic que podem aspirar és a no trepitjar la merda aliena, i a que no ens esquitxi, clar...
Hauriem de volar més alt, i, manllevant el títol d'aquell programa de la dos que emetien quan tots dormiem, viure per demostrar que "un altre món és possible".

IBM

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Per a mi s'hauria de respectar la intimitat... No és lícit que em llegeixin els sms's, no!
Per cert, el teu post, no és una caca.

Clidice ha dit...

M'agradaria veure els medis, que tan s'estripen les vestidures de la immoralitat dels altres, estripar-se-les també de la seva. No està bé transportar a la pantalla un sms, em sembla una manipulació immoral de la figura d'una persona (i no sóc d'ICV, ni del PP). Si vols denunciar la podridura del sistema o d'un polític fes periodisme d'investigació, curra-t'ho, mulla't, treballa, però publicar un SMS no és més que contribuir al descrèdit de la funció de gestionar la realitat de tots i cadascun de nosaltres, que és la política.
Vaja! m'he posat seriosa, ho sento guapa, guan quis :)

òscar ha dit...

no és gens lícit. però alguns mitjans han institucionalitzat la xafarderia com a a notícia i alguns lectors hem cregut que tenia interès.

Striper ha dit...

mmm , QUE NO ENS ESPIEN A TOTS? qUE AL PARLAMENT NO VAN A PENCAR O A JUGAR AMB EL MOVIL.

Deric ha dit...

crec que s'ha perdut el límit del que és lícit i personal del que no

El veí de dalt ha dit...

Els polítics es desprestigien, molts, ells solets. No cal que vingui cap fotògraf a trwure'ls els colors. I sí, si l'SMS és sucéss i és fet en un Parlament -i arla de política, no ho oblidem, no de les seves amants- trobo ben normal que els mitjans en parlin i en facin carnassa. Que diguin el que escriuen en SMS en públic i a la cara de la gent i segur que em cauran més simpàtics...