08 de març, 2009

El mar és ben ple

Fotografía de Isabel Riera.
Tinc la impressió que un blog deu tenir una capacitat concreta i que quan aquesta s'acaba, és que s'ha acabat (oi que ho he dit bé?). Em refereixo a que cada vegada més gent em diu que el meu blog tarda molt en obrir-se, que surten molts anuncis i que de vegades se'ls penja l'ordinador. Jo no sé per què passa, això, ja que a mi no em passa, quan obro el meu propi blog, hi vaig a parar de seguida. He pensat que potser ha arribat el moment de mudar-se a un altre piset. Així que, quan tingui temps m'hi posaré. No us deslliurareu fàcilment de mi, eh? perquè deixaré la nova targeta de presentació. I - de moment- no esborraré aquest blog, que tantes satisfaccions m'ha donat.

Algú s'apunta a treure la Taca? Au, anem! Avui la porto a Cala Bona (Sant Francesc), que ja m'han tancat Pinya de Rosa. Una llàstima, però algun dia havia de passar.

Que tingueu un bon diumenge!

18 comentaris:

fanal blau ha dit...

Doncs avisa per la mudança! Jo no tinc problemes per entrar-hi, i això que encara algunes vegades em faig uns embolics!!!
De moment que passeu un bon diumenge de mar calma i solet i la Taca ho disfruti d'allò més!

Striper ha dit...

Jo ja he gaudit del passeig amb la Lluna a gaudeix del teu amb la Taca.

Nuesa Literària ha dit...

Doncs a mi se m'obre molt bé el teu blog. I jo viatjant per l'univers virtual no he vist cap plataforma millor en estètica i facilitat que blogspot.com (que bé que els faig la pilota). Per cert, que preciosa la Cala; per un moment l'he confós per la Boadella, que està dues cales més enllà cap al nord i que és una de les meves.
Una abraçada!

Rita ha dit...

A mi tampoc em dóna cap problema, però, si et ve de gust un canvi, endavant, segur que serà un bloc ben maco també.

Tens unes cales fantàstiques per la teva zona.
Bon diumenge!

Anònim ha dit...

montse...

estos últims dies, en molts moments, a mi també em costa poder entrar directament als blogs, i he de provar-ho unes quantes vegades, però no només al teu, al meu també i a tots. en altres moments, en canvi, s'obrin de seguida, com ara.

el què sí que em passa al teu blog i no en altres és això que et va dir la jaka de la publicitat. sempre es dispara algun anunci, però segurament és perquè ho tens configurat així i, si volguesses, podries canviar-ho.

jo a vegades també em sorprenc que el blog encara tingue capacitat "d'aguante"...

noia... dimarts vaig estar a barcelona... i vaig buscar l'exposició de la carmen sanz soto... 010 des de cerdanyola, d'allí m'envien a un número per a entrar al 010 de barcelona... allí no en sabien res... me donen un número de no sé quina insititució cultural... i allà em diuen que sí, que "mujer tenías que ser"... però que ja s'havia acabat la setmana anterior. me catxis.............
pensava que fins a finals de febrer exposava a la costa brava i que després ho faria a barcelona... però em vaig confondre. güeno... me feia il·lusió anar-hi. m'ho tenia guardat com un auto-regalet... :) no va poder ser, però hi ha la web i el blog... i vaig poder estar de conya xerrant i berenant un suís boníssim amb ma cosina i amb l'aicard...

quina bona pinta fa esta passejada, montse... :)

natros sortirem ara a comprar el diari.

bon dia

A_ca_dia ha dit...

Jo no tinc cap problema, però sí que és veritat que surten finestretes que l'ordinador detecta i les bloqueja...
Mmm..jo avui porto el meu petit(aquest de quatre potes) també a la voreta del mar. A veure si tots dos podem prende l'aire, passejar...És fantàstic estar a prop del mar!

Joana ha dit...

Doncs a mi no em passa tot això que comentes....
Ni et passi per el cap esborar res que la liem eehhhh.
Què faig jo sense els escrits de la meva Reina del Mar?
Jo ara arribo de treure l'Elmer, si ho hagués sabut abans... :)

Deric ha dit...

és cert que s'obren finestres de publicitat però jo entro al teu blog perfectament, no sé si serà perquè faig servir el firefox i no l'explorer...

gatot ha dit...

kumbaiàaaaa deumeeeeuuuu kumbaiaààààààà.....

(però... plica, plica, et paguen per la publicitat?)

kumbaiàaaaa deumeeeeuuuu kumbaiaààààààà.....

Violeta ha dit...

Ja han tancat Pinya? Jolines...

assumpta ha dit...

El que em passa a mí a l'entrar al teu bloc, és que surten publicitats i s'han d'anar tancant.
I potser triga una micona més a carregar que d'altres, però si pot accedir.
També m'apunto a aquest passeig que dius amb la Taca i a aquesta cala.
La foto preciosaaaaa !
Un petó de diumenge !
;)

Anònim ha dit...

SENSA PROBLEMAS, BONA TRAVESIA MACA.
JUGANT AMB BCN.

Carme Rosanas ha dit...

Jo tampoc tinc problemes, però et segujirem cap allà on vagis.

Bona passejada, doncs si que voindria, sí!

zel ha dit...

Jo fins avui tampoc...però anirem on siguis...

Sadurní ha dit...

Hola Montse,

Jo no tinc cap problema per entrar al teu blog. En general els pop-ups m'irriten bastant, siguin al blog que siguin, però els tinc bloquejats i ja està, no passa res.

Una abraçada,
S.

miquel ha dit...

És veritat que tens alguna finestra extra, com la que facilita el comptador de visites de color blau que tens a sota a la dreta (jo vaug eliminar el meu). Per altra banda, potser com que tens força posts, a l'obrir la pàgina i alguns amb vídeos, fa que tot plegat tardi una mica a carregar-se en els ordinadors que no són de darrera generació.
Tot plegat, petits detalls que no ens impedeixen tenir ganes de llegir-te.

Oon ha dit...

Hola veina!
no tinc porblemes per entar a la teva plana. peró a mí també em passa que em vol entar publocitat i el antivirus me la bloqueje.
Dons he vingut a ferte una repasada de las últimas coses que has escrit.
A mí també em passa que si escrit jo , de`rés no tinc temps dánar a veure la gent .
Me apuntat al Parla.cat , a veure si aprenc a escriure una mica el meu idioma!!
Dons si ten vas a un altre bloc , ens ho dius que et seguirem .
Jo també penso fer el mateix , perqué en vaig a prendre a la associasió de veins , i moltes vegades em tic que mossegar la llengua!!
!salutacions!! i petonitos !! quan passejo per Blanes em ficso a veure si et descrubreixo !!adeu!!

el paseante ha dit...

La veritat és que el teu blog "pesa" una miqueta :-) Tens molts recursos a la columna de la dreta: "seguidores", "presentació de diapositives", les icones davant els blogs actualitzats... Penso que podries treure algun d'aquests elements i així la gent et podria llegir sense problemes. Recorda que no tots tenim super-ordinadors, ni ADSL de 1.000 megues.

Com que em costava obrir-te, entrava cada dues setmanes i així et llegia els darrers posts sense haver de recarregar el teu blog (trigava uns quants minuts, no és conya).

Ara he canviat de navegador. He deixat l'Explorer i tinc l'Òpera. I em va molt millor. A partir d'ara et podré llegir (toquem fusta) sense perdre la paciència.

En qualsevol cas, i si em permets el cosell, no et cal canviar de casa dona. Només has de treure algun element d'aquests que pesen tant. Si vols, és clar. Jo ara et llegeixo be.

Un petó i disculpa la parrafada.