20 de gener, 2009

Chavita

Ara mateix em ve de gust compartir aquesta cançó amb vosaltres. I sobre tot amb les meves amigues, em sembla que és una cançó d'aquelles que agrada a les dones. Potser només m'ho sembla. Agafen ganes de dir, com a la cançó: "Posem el dit al mapa, a cegues. Trobem-nos allà on haguem assenyalat, expliquem-nos les nostres coses, amiga. Si fa molt temps que no ens veiem, ens guiarem pels cabells blancs que ja ens han sortit a totes dues"...

Ara mateix no hi hauria una sola persona a qui li podria dir, això. N'hi hauria unes quantes. I a alguna d'elles ni tan sols l'he conegut mai.

O sigui, dones, noies que em llegiu, que aquesta cançoneta va per vosaltres. No és cap gran cosa, ja ho sé, però a mi m'agrada.

I vosaltres, homes, nois que em llegiu, escolteu-la, també, si us ve de gust, perquè aquí tothom hi té cabuda!

6 comentaris:

Eli ha dit...

Ai chavita!!!
Aquesta és la primera vegada que escolto aquesta cançó...
Veus sempre ha d'haver una primera vegada per tot!
M'incloc en la dedicatoria, així que GRÀCIES!!!
;-D

Carme Rosanas ha dit...

Doncs jo també sóc de les que podria dir-ho a moltes amigues això: amigues de tota la vida, amigues d'uns quants anys, amigues força recents i amigues virtuals, que a vegades em sembla que ens coneixem prou bé... per exemple a tu, Montse. Una abraçada.

el paseante ha dit...

No sabia si escoltar-la, perquè sóc un home, però ho he fet i m'ha agradat.

Striper ha dit...

Jo tot prenent cafe l'escoltat i crec que m'animarael dia.

Anònim ha dit...

Tinc problemes amb l'ordinador i, entre altre dis-funcions, no puc escoltar res... Buf!!! El messenger, sort de la versió antiga!!! Es veu que té un virus i només l'ha afectat a alguns llocs.
Segur que m'agradarà la canço quan la pugui escoltar.
Un petonàs.

Montse ha dit...

Als que l'heu escoltat i us ha agradat, m'alegra molt que hagi estat així. A tu, Glòria, dir-te que la cançó continuarà aquí fins que el teu ordinador estigui net "de pols, palla i virus" d'acord? així que cap problema, ja la sentiràs.

petonets a tots i a totes.