13 de maig, 2010

Economia, sempre economia

Ara ens surt en Sapateru dient el que hauria d'haver dit i fet fa temps. La qüestió no és si ho ha fet bé o si les mesures que proposa són les adequades (que no ho sé), però el que jo em pregunto és si aquest home viu a Mart i baixa els caps de setmana (també em pregunto si fa caravanes o si baixa amb la seva nau privada i s'estalvia les cues) o si viu tancat al seu palau, amb pany i clau, i qui surt al carrer (si és que ha de sortir) és un doble com aquell que deien que tenia en Franco (no heu vist aquella pel·li?, com es diu... "Espérame en el cielo", això)... vaja, que no crec que aquest home tingui els peus a la terra.

I parlant de rebaixes, mesures i sobre tot, sobre tot, d'economitzar, intentarem economitzar temps (més aviat optimitzar-lo) i ens posarem a treballar ara mateix si no volem que se'ns tiri el temps a sobre (el de rellotge, no l'atmosfèric, que aquest ja se'ns hi ha tirat, al menys a la Taca i a mi, que hem quedat ben xopes)

Per tant, i perquè en quedi constància, deixo dit que em poso a treballar ara mateix.

Que tingueu un bon dijous!


MESURES PER AJUDAR A L'ECONOMIA DOMÈSTICA

En català:




... i en castellà

7 comentaris:

Anònim ha dit...

NO CAL DIR QUE ESTIC ESPARBARADA¡¡¡
SOC PENSIONISTA NENA,TOT GONGELAT¡¡¡ I JO DIC PERQUINS SETSOUS NO RETALLAN LES PENSIONS "VITALICIES",EX-PRESIDENTS,EX-MINISTRES I TUTU QUANTI....I LA CASA REAL,PERQUE NO?
I TOTES LES SUBNCIONS A ANDALUCIA QUE?....NO,AIXO MAI.....DE ON SORTIRIAN ELS VOTS?
JUGANT....

miquel ha dit...

Entenc que sobretot les retallades serviran per crear "empleu", o no?

Montse ha dit...

Pere, no ho sé. De veritat, no en tinc ni idea. JO crec que tots ens hem d'estrènyer el cinturó, evidentment. Però no "només" "els de sempre", "com sempre", tu ja m'entens

Montse ha dit...

Jo també ho penso, Jugant, que abans de retallar pensions hi ha un munt de despeses molt més "escandaloses" (pressupostos de viatges amb tot el sèquit cap aquí i cap allà... en fi, no vull fer demagògia, però segur que hi ha altres coses que es podrien tocar abans que algunes de les que han dit).

Joana ha dit...

Cert Reina del Mar, ja fa temps que haurien d'haver començat, Sobre tot, els que més calers tenen!

Olga Xirinacs ha dit...

Des d'ara baixo les escales encarcarada, dient al conserge: "Baixa una pensionista congelada".
Als reumes i dolors articulars només falta que ens vingui l'encarcarament. És allò de quedar-se glaçat, o de pedra, o com vulguis, però sense circulació ( de peles, vull dir).

Celebro que tornis a estar en xarxa. Petonets.

el paseante ha dit...

El Zapatero, com tot el PSOE, com tots els partits, només pensen una cosa: com guanyar eleccions, com mantenir-se a la cadira. És així de bàsic.