22 d’abril, 2006

Puños como verdades (¿o era al revés?)

Tal com deiem ahir, estava cantat que l'única bèstia que podia fer (o pondre ) un ou, era la mare del gall, és a dir, la gallina. Però segurament estva lligat de peus i mans.
- Vostè vol seguir governant, eh? eh? eh?
- Home, a veure, vostè què creu?
- A quin preu?
- Això no em treu la son
- Doncs tranquil, vostè faci el que li diem . Miri, veu? Aquí tenim la clau, el quid de la qüestió (i la barra). Si fa tot el que li diem, llavors, per vostè, continuarà tot igual.
- Oh, I l'Oposició?
- Tranquil, tots som iguals davant la llei.
- Mentida!
- No s'exalti!
-Oh, però , i el poble?
- El poble, que el donin pel ... shubidubi-ua-uaaaaaaaaaa *
Estaba cantado que la única bestia que podía poner el huevo era la madre del gallo, es decir, la gallina. Pero seguramente estaba atado de pies y manos.
- Veamos, usted quiere seguir gobernando? ¿eh? ¿eh?
-Hombreeeeeeee, ¿usted qué cree?
-¿A qué precio?
- Eso no me quita el sueño.
-Entonces usted tranquilo. Haga lo que le decimos. Mire, ¿Ve? aquí está el quid de la cuestión (y la jeta)haga todo lo que le decimos y todo continuará igual para usted.
- Ah! pero ¿Y la oposición?
- Tranquilo. Todos somos iguales ante la ley.
- ¡Mentira!
- No se exalte.
- Oh! Pero ¿y el pueblo?
- Al pueblo que le den por shuuuubidubi-ua-uaaaaaaaaaa*
* De una canción que cantaba "La trinca" antes de montar Gestmusic, o sea, aún no se habían dado cuenta de lo que vende la telebasura. Eran buenos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de la Trinca i la seva evolució piromusical, després d'haver-ne predicat de tan bones em recorda una mena de contalla. La poso en castellà perquè sé que el teu blog és molt internacional.

-Qué debe hacer, un buen cristiano?
-Pues, si tiene dos casas, dar una a los pobres, si tiene dos coches, dar uno a los pobres, si tiene dos barcos, dar uno a los pobres (etc.)
-Y si tiene dos trajes?
-No, no, los trajes no, que de trajes tengo más de dos...

Se puede cambiar cristiano por comunista, socialista... en fin. La pela és la pela -y no sólo en nuestras lares periféricas-.

Anònim ha dit...

es un post molt musical, comences "que estaba cantado" i acabes cantant. Del Maragall dius que està lligat de mans i peus; deu ser cert, crec que el tenen agafat pels (vaig a buscar una paraula al teu post que escaigui aquí)

Anònim ha dit...

...ous. Aquesta anirà bé.