10 d’abril, 2006

No sóc poeta...

No sóc poeta però tinc alguns poemes (pocs) i en castellà... fa uns quants posts (molts) us vaig deixar la letra. Ara us deixo la veu.

No soy poeta pero tengo algunos poemas (pocos) y en castellano... hace unos cuantos posts (muchos) os dejé la letra. Ahora os dejo la voz.

2 comentaris:

El Pensador ha dit...

Em sap greu, però no se’t escolta. En lloc de sentir-se la musica de fons, ha quedat a l’inrevés. De fons, el que sembla sentir-se — i només ho sembla— és la teva veu.

Només una altra cosa, ahir, en un moment que vaig fer un clic gairebé d’amagat —per les qüestions de feina que et comento en el meu (ja és trist, ja, que hom s’hagi d’amagar d’un mateix)— vaig poder gaudir de la lectura del teu anterior post. Molt bo, l’escrit. Em va encantar.

Bona nit...

Arare_ ha dit...

Que malament que funciona el castpost!

No t'has perdut res de l'altre món, pensador, no pateixis. Enviar l'arxiu va ser un impuls, un acte fet amb nocturnitat, alevosia i insomni :)

M'alegra que t'hagués agradat el pos.

Tant de bo que puguis continuar venint a visitar-me, és un honor, ja ho saps, sento que la feina et desbordi (ja passa, això) esperem que sigui quelcom "momentani". Un petó.