02 d’abril, 2006

ep! què us sembla, eh?eh? ¡Eh! ¿qué os parece, eh? eh?

Vejam, per parts:
Avui he acabat d'arrodonir la part dreta de la meva "caseta". Mireu i flipeu! És que jo estic molt contenta de començar a dominar l'html, perquè no us oblidéssiu que jo vaig començar en tot això de les altes tecnologies a partir de la game boy del meu nen petit. Quan vaig tenir dominat el tetris i em va sortir el coet gros, vaig començar a jugar al Super Mario i d'aquí a l'ordinador. Bona evolució, em sembla.

Xurri, Albert, Vert, no patiu, l'advocada de les causes perdudes sóc jo que, voluntàriament, faig el bloc bilingüe perquè tinc molts amics que no són catalans i que també els agrada llegir-me. I com que no vull renunciar a la meva llengua, que és amb la què m'expresso millor, doncs em vaig fer el ferm propòsit de fer tots els posts (o gairebé tots) en català i en castellà. Però no demano que els que em llegiu i teniu l'amabilitat de participar en les meves tertulietes ho hagueu de fer, encara gràcies que participeu. Ja sabeu que sou tots molt benvinguts!
Bona migdiada!

Por partes:
Hoy he cabado de redondear la parte derecha de mi "casita". ¡Mirad y flipad! Es que yo estoy muy contenta de empezar a dominar un poco eso del html porque no os olvidéis (los que me conocen ya lo saben) que yo en esto de las nuevas tecnologías empecé a partir de la game boy de mi hijo pequeño. Cuando tuve dominado el tetris y me salió el cohete grande, lo dejé y me dediqué al Super Mario. Y de ahí, el próximo paso ya fue el ordenador. Creo que no está mal, mi evolución.
Xurri, Albert, Vert, no os preocupéis, la abogada de las causas perdidas soy yo, que, voluntariamente, hago mi blog bilingüe porque tengo muchos amigos que no son catalanes y a quienes también les gusta leerme. Y por otro lado, no quiero renunciar a escribir en mi lengua, que es con la que me expreso mejor. Por eso me hice el firme propósito de hacer todos los posts en catalán y en castellano. Pero no pido que los que me leéis y tenéis la amabilidad de hacer tertulia conmigo lo hagáis, aun gracias que participáis.
¡Ya sabéis que todos sois muy bienvenidos!
P.S.- Hace unos cuantos posts, todavía podríais encontrar una buena mezcla de catalán y castellano, a distinguir por el color (granate para el catalán, azul para el castellano) pero un contertuliano me comentó que de esta forma era más difícil leer y por eso he optado por hacer todo el comentario en un idioma (el que me salga) y luego traducirlo al otro.
¡Feliz siesta!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

WOW!!! Que bé!!! Companya vas per Oscar, eh??!!!

Tú vas fent endreça i jo destrosses... ay els paletes!!! gràcies a Déu quan arriben i gràcies a Déu quan marxen!!!

Feliç diumenge
Almond

Anònim ha dit...

Es que tu vals molt!! T'està quedant molt maco. Petons.

Albert ha dit...

Ja m'agradaria saber fer el que tu saps fer, però espero que acceptis aquest petita crítica. A sota del títol "Blogs que me gustan" estan els que són en castellà perquè el títol és en castellà i a sota del títol "Blocs que m'agraden" els que són en català, crec doncs que ja no caldria que posessis a continuació "en català" perquè és una redundància. No et sembla? Petons des de l'Eixample

Montse ha dit...

hum... gracias a los tres (

Albert, tens raó, ja veus que ja ho he canviat

Almond, tranquil·la, el millor ve quan els paletes acaben

Penélope, no sé si maco, però com a mínim una micona més organitzadet