17 d’abril, 2006

Ep! / Eh!

Veamos: antes de que se os terminen del todo las vacaciones, daos una vuelta por el blog de Manel, porque este chico, que parece calladito y tal, ha ido poniendo definiciones de palabras con muchísimo ingenio (algunas son desternillantes, otras simplemente geniales) (el jamoncito para Navidad que sea pata negra, por favor, Manel)
A veure: abans que se us acabin les vacances del tot, feu una volteta pel bloc del Manel, perquè aquest noi, que semblava que no hi era, ha anat posant definicions de paraules amb moltíssim enginy (algunes fan riure molt, altres són senzillament genials) (el pernilet per Nadal que sigui pota negra, sisplau, Manel)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pernil i mil petons et mereixes. El que passa es que hauré de fer cua per donar-te'ls, Suposo que Carlos també voldrà el seu trocet d'Arare. Ja ens posarem d'acord. En qualsevol cas, no esperarem a Nadal. Un petó (de moment)

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, Manel és un geni, va estar un temps absent i ara ha retornat amb més empenta, encara. Molt recomanable i molt divertit.

Montse ha dit...

Ja veus, Manel, no m'invento res!! (i això que encara no tinc el pernil ni els petons) :)

Júlia, aquests dies a tu també t'he trobat a faltar, benvinguda de nou!