02 d’abril, 2006

Arare_currando


Ehem... alguns i algunes, per poder sortir a navegar ens ho hem de "currar". Aquí en teniu un fidel testimoni d'aquest matí... en plena feina.
Tota la meva primera etapa de navegant consort la teniu a "Només del mar". La segona etapa ja arribarà... o està començant a arribar!

Ejem... algunos y algunas, para poder salir a navegar nos lo tenemos que "currar". Aquí tenéis un fiel testimonio de esta mañana... en pleno "curro".

Toda mi primera etapa como navegante consorte la tenéis en "Sólo del mar". La segunda etapa ya llegará, ¡ya está llegando!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

ara que tenia preparades les sabatilles d'esport, ja veig que també em farà falta el flotador... em pensava que t'havia descobert, però em falta una mica encara, poc a poc les meves investigacions m'estan portant a pensar que he anat a parar a un bloc d'algú que s'ho curra molt... felicitats! i gràcies pel linkatge, iuhu.

Manuel ha dit...

Diuen (ja ho deus saber) que els iots et donen dos dies de felicitat: el dia que te'l compres i el dia que te'l vens. Disfruta'l i et seguirem aquesta etapa.

Manuel ha dit...

Perdò, m'ho deixava. Gràcies per l'enllaç. Veig que t'agrado només en castellà. Doncs besitos enlloc de petons

Albert ha dit...

La cosa important és si ha valgut la pena la feina. Crec que sí perquè avui ha fet un dia fantàstic. Jo, com no tinc ni barca, ni caseta fora de ciutat, he pres el sol a la Font del Gat i quan han arribat els guiris ja era hora de marxar

Anònim ha dit...

Diuen que tot esforç té la seva recompensa, potser sí; encara que em sembla, que molts ens els podríem estalviar. Sigui com sigui, aquest que estàs fent a la foto, és un dels que segur que en té. No només navegar, sinó a més fer-ho a vela, és un plaer que de ben segur compensa els esforços exigits.

Veig que la querida i tu sou amigues. ;-)

Anònim ha dit...

Reina dels mars, com envejo la teva rauxa marinera, jo, que tan sols me'l miro des de la tranquil·la platja, per cert, foto guapíssima i super sexi.

Zifnab ha dit...

Snif, yo quiero un barco ;-D

Se feliz

Son ha dit...

Te quedó una casita muy cuca.
Y ya veo que estás hecha toda una "grumeta" jejeje. Petonets.

Montse ha dit...

jcp, lo cortés no quita lo valiente (se puede correr y poner a punto el barquito, eso si, no se pueden hacer las dos cosas a la vez) no guardis les sabatilles per si de cas!

Ui, Manuel, ya te linkaré también en catalán, t'ho prometo (en cuanto tenga un poco de tiempo) que si que m'agrades tant en català com en castellà, que tus blogs tienen mucha chispa! (dije blogs)

Albert, la Font del Gat és perfecta... espero que l'entorn estigui més net que fa 3 o 4 anys, ho està? Ese entorno precioso siempre me recuerda la canción del soldado y la "Marieta de l'ull viu" (intraducible?)

Pensador, con la querida tuve que hacer un pacto, a saber: ¿Verdad que no nos haremos daño? A partir de aquí... la verdad es que si, navegar a vela es un placer, cuando el mar está "suave"... si le da el telele, entonces mi capitán disfruta como un condenado y yo ¡les rezo a todos los santos en los que no creo hasta que volvemos a puerto! (léete mis desventuras en Només del mar y lo entenderás)

Julia, lo de sexi lo dices por el polvo? (con perdón) ... ai mare meva... ja saps que hi ha moltes classes de pols,(o pólvores?) reina del Poble Sec!!

zifnab, para mi el barquito venía con el "lote"... Y ni siquiera se me ocurrió pensar en presentarle al capitán la disyuntiva de "O el velero o yo" porque la respuesta estaba clara (y así me fue... pero es una gozada, ¡ahora ya si!)

Son, creo que ya me han ascendido de categoría (a capitana no llegaré nunca, pero me temo que marinera ya si) jejeje... me alegra que te guste la "casita".

Besos para todos, e incluso para todas!!!

Albert ha dit...

Doncs sí. Ara la Font del Gat és un dels llocs amb més encant de Barcelona, però que no corri.

Manuel ha dit...

Tantes vegades coincideixo amb la Júlia que no em orpren que et trobi sexi. Jo per no contradir-la ambé m'hi apunto. Si algun ia coincidiu les dues i voleu fer feiç un home, em convideu. Ha de ser un plaer escoltar-vos a totes ues (i hi afegiria algú més que ultimament no està gaire activa). Perdonu la art asculina, també us tinc en conideració, ja ho sabeu, però m'ha pogut el sexe, Una ruindat... petons a tots i totes

Manuel ha dit...

Tantes vegades coincideixo amb la Júlia que no em sorpren que et trobi sexi. Jo per no contradir-la també m'hi apunto. Si algun dia coincidiu les dues i voleu fer feiç un home, em convideu. Ha de ser un plaer escoltar-vos a totes dues (i hi afegiria algú més que ultimament no està gaire activa). Perdonu la part masculina, també us tinc en consideració, ja ho sabeu, però m'ha pogut el sexe, Una ruindat... petons a tots i totes.

Anònim ha dit...

Ja em callo, i em trec la foto, que no savia com fer-ho

Montse ha dit...

Albert, qui no corre, vola, però et guardaré el secret!

Ui, Manuel, t'està afectant la primavera? :) Sabes qué? creo que todos los que por aquí escribimos somos intelectualmente sexis. ¡Y te lo digo en serio! gràcies per les teves paraules i un petonet!

Benvingut, Manel, t'interessen els vaixells?

Pablo, vamos a llamarle hobbie, si, es una manera de llamarlo. Bienvenido también. Y ya sabes, ¡aprender catalán es fácil! (si sabe Vd. cómo hacerlo) ;)

Xurri ha dit...

Ai Arare, que a mi a un vaixell no m'hi trobaràs si no és lligada i segrestada per un bucaneru! que amb el moviment em marejo i amb l'escassedat d'espai em torno molt agressiva...

M'encanta la mar, però des de la platja, comptant onades i com a màxim mullant-me els tormells.

No obstant trobo que els vaixells són estèticament bonics i romànticoidealísticament impecables. Hi quedes bé, a coberta, ja t'ho han dit.

Vico ha dit...

jajaja en plena tarea amiga!
asi me gusta...
saludos!

bellosoli ha dit...

quan una cosa costa aleshores el resultat es valora més!