25 d’octubre, 2007

Un vol d'ocell / El vuelo de un pájaro

Mart de Garriga, un nou blogger a qui no coneixia, m'ha tret d'un error. Com que de savis és rectificar i fer-ho no costa gens, us diré que l'ocellet a qui nosaltres vam traduir impunement el nom, batejant-lo com a "garsa reial",en català es diu Agró, tot i que en castellà continua sent la Garza real, o Ardea cinerea. De tota manera, he buscat i hi ha uns quants ocells semblants, alguns de grisos, alguns de més blancs, així que ara mateix no podria precisar. En qualsevol cas, jo diria que tots són "cosins", però és que jo no en tinc ni idea, d'ocells. Només em vaig deixar fascinar per ells. Gràcies, Mart. Benvingut al meu blog.
He enviat un video meu a youtube, però només es veu un segon. No en sé més, per tant, l'he tornat a esborrar i a una altra cosa, papallona. (Va, no m'esbronqueu, ja ho sé, que aquesta darrera frase no existeix, en català, només és una broma, coi!)
Si aconsegueixo que alguna vegada es vegi el video sencer (uns 30 segons del vol d'un agró o garza real) no solament us ho faré saber sinó que a més us hi enviaré des d'aquí. De moment investigo com enviar el video i que després es vegi bé.



2 comentaris:

Mar ha dit...

Molt bé!!
Jo també n'he enviat uns quants, ara, recordo passar-m'hi mooooolta estona per videos de 30 segons de no res!


Ja et dic jo, que sobre ocellets i ocellots, hi entenc menys! ^^'


Petons!

Mart de Garriga ha dit...

Bé, a la foto tampoc no es veu clar quina espècie exacta és, possiblement es tracti de l'Ardea cinerea. Si fos així, aquest agró, té un nom popular fantàstic: bernat pescaire.
Salut