18 d’octubre, 2007

Jo confesso/ Yo confieso- i més/y más

Tots tenim alguna coseta per amagar, aix... anava buscant un video de dansa que no he trobat, però saltant saltant he anat a parar "aquí". I m'he dit "i per què no, eh? eh?".
jo confesso...
... que aquesta és una de les meves pelis preferides i de tant en tant la frivolitat és benvinguda. Gaudiu-ne, doncs, a la meva salut o calleu per sempre!!!!

Todos tenemos alguna cosilla para esconder, oichs... iba buscando un video de danza que no he encontrado, pero saltando saltando he ido a parar "aquí". Y me he dicho "¿Y por qué no?
yo confieso...
... que esta es una de mis pelis preferidas y de vez en cuando la frivolidad es bienvenida. Disfrutadla, pues, a mi salud o ¡¡callad para siempre!!



Per cert, si podeu, aneu a veure la Marta Carrasco a la sala petita del TNC. L'espectacle és un resum de tots els seus i es diu "J'arrive". És el que buscava a youtube, però el que vaig trobar no s'acabava d'adequar al que jo he vist, així que al final em vaig decidir per Grease (res a veure, però res-res-res-reeeeeeeees). Hala, ja està dit.
Avui els déus m'han castigat amb un atac de lumbàlgia que em té "postrada" com una iaia de les "de tota la vida", cof,cof... beneits siguin els ordinadors portàtils, amén.

Por cierto, si podéis, id a ver a Marta Carrasco en la sala pequeña del TNC. El espectáculo es un resumen de los suyos y se llama "J'arrive". Es lo que buscaba ayer en youtube, pero lo que encontré no se acababa de adecuar al espectáculo que yo vi el miércoles, así que me decidí a poneros Grease (que no tiene nada que ver, pero nada, pero es que naaaaaaaaaaada absolutamente con lo que os digo). Hala, ya está dicho, pues.

Hoy los dioses me tienen castigada con un ataque de lumbalgia al más puro estilo "agüelica de toda la vida", cof,cof... benditos sean los pc's portátiles, amén.

Després de llegir el comentari de la Violette he buscat el web de la Carrasco i us l'he enllaçat (jo anava buscant al youtube), així que ja hi podeu accedir, bé, també ho podeu fer a través de sant Google, és clar!

23 comentaris:

Barbollaire ha dit...

Sandy/Arare!!!
nina tots tenim alguna cosa... la meva...
potser algun dia..:¬P

Bona matinada, nina, petonets dolços
:¬)*****************

Joana ha dit...

Doncs no l'amaguis pas...
Jo, de tant en tant la miro, una debilitat...
Per cert, aquest diumenge vaig a veure l'obra a BCN.
Petonet

Esther ha dit...

això, això! no l'amaguis!!! a mi també m'agrada mooooolt! Petonets!

Elena Casero ha dit...

a mí em va agradar la peli. Crec que ballaven molt rebé.....

Mar ha dit...

Ostres! Tot un clàssic, a mi m'encanta!
Aquest any volia anar a veure el musical, però no sabia ni amb qui ni quan ni res! (Realment, falta d'organització)

Fins després, dinem i ja venim!


:)


Petonets

Montse ha dit...

Barbollaire, si te'ls dic tots te'n faries creus!! Aquesta tarda, aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid i que jo estic "clavada" em miraré "Set núvies per a set germans" per enèssima vegada, la fan a TV3, la meva, la teva, la d'algú...

Glups...

muam

Montse ha dit...

El que jo et digui, Joana: 7 núvias per a 7 germans, otra que tal! (espero que ningú canviï el concepte que tenia de mi. O si!)
;)**

Montse ha dit...

Esther, i després de 7 novias para 7 hermanos, tinc una altra peli per veure, me la van regalar l'altre dia, algú molt entranyable per mi (una persona jove,jove) Dirthy Dancing!
oichsssssssssssssssss (crec que vaig perdent punts a marxes forçades)

petonets, reina mora.

Montse ha dit...

És un honor per mi, Escriptorum, que a tu també t'agradés. Me lo apunto!! Per cert, vaig per la pàgina 60... ja tinc més elements de judici... ja parlarem, ok? muaksss

Montse ha dit...

mar, espero que us vingui a buscar el capità, si agafo el cotxe en aquestes condicions, apart de fotre'm uuna multa per conduir com un estaquirot, potser m'hauré de quedar clavada dos dies més (i noooooooooo!!!) vale, fins ara!

Barbollaire ha dit...

que bonica 7 núvies..
Un gran musical. A mi m'agrada molt!!!
I el Violinista a la Teulada...

Fins i tot Yentl!

Ara Moulin Rouge.... una feblessa!

Petonassos guaridors, Mariana!
:¬)****
(i recorda que ja no tenim edat per fer segons quines coses XDDDDD! uiiiiiiiiiiixxx)
t'estimo!

fractal ha dit...

ejem, ejem, levanto acta de ambas-dos y hablamos de esto en Peñíscola...

Júlia ha dit...

NO et sabía aquestes desviacions, he, he... la peli no està mal però es podien haver currat una mica més el guió que resulta un pel delirant. Ja t'imagino ballant per allà, davant del Travolta dels bons temps...

El veí de dalt ha dit...

ja deia que tenies quelcom d'Olivia, tu...

Montse ha dit...

Ondia veí! doncs ara he canviat de look!!! hauré de canviar la foto,ara que hi penso...

Montse ha dit...

Frac ha levantado acta (me pongo a temblar)
;)

Frac, mira't la primera foto del proper post... t'encantarà, ho sé!!!

Montse ha dit...

Júlia, se'm pot perdonar, no? (havia ballat Grease, Cabaret i tot el que se'm posava pel davant) era jove, és clar, ara em moriria de vergonya, glups!

Montse ha dit...

Veí!!! Ella és MOLT MÉS GRAAAAAAAAN!!! (quedi clar)

uix...

rhanya2 ha dit...

Anit vaig anar-la a veure... jo només havia vist Aiguardent fa molts i molts anys i em va sorprendre trobar-hi referències. Avui he visitat la seva web i ja ho vaig entenent més. La veritat, noia, a tu no se te n'escapa ni una!! Es que está en todos lo fregaos!

Montse ha dit...

NOnono, Violette, en tots no, ja m'agradaria, ja!
Petonets musicals!

Anònim ha dit...

La veig tenir a les mans...
Però em vaig decidir per Dirty Dancing ^^'


Un petó!

Montse ha dit...

I ho vas encertar, reina mora! perquè Grease, com West side story i tantes altres, ja la tinc! ;)

Un altre petó!!

Anònim ha dit...

You're the one that I want ....

A mi també m'agrada...! I què? hhahaha