10 d’octubre, 2007

Frankfurt

Un plat blanc, pla, ple de pebre negre està

Un pam, dos pams, tres pams, quatre pams, cinc pams... de política.

Qui ho paga, tot plegat?

hmmmmmmmmmm... ballo, vestida de blau, dins una bombolleta de fum, pim,pam,pum. La cultura pesa i pesa, la cultura pesa moooooooolt!

Quins paràmetres han contemplat per a invitar els invitats? ah! oh! ah! si...

Ole,ole,oleeeeeeeeeee, que contenteta estic!!! ara tothom llegirà mooooooooooooooooooolt méeeeeeeees!!!!

plof!

ah! perdó, perdó. De vegades parlo mentre dormo, que és, per altra banda, quan hi veig clar. Si,si, perdó pel plagi.

Bon dia tingueu. me'n vaig a plaça.

P.D.- Bravo Monzó!!! (ostres, aquesta frase s'havia quedat al word, ho sento)

21 comentaris:

Barbollaire ha dit...

Mercat? Dimecres?
Nespres!!
Avui tocava nespres, no?
Ja saps:
"...la masovera, la masovera,
olai là, la masovera se'n va al mercat..."

mira tu com m'has fet entrar al teu somni de cultura popular catalana a Bratwurst... perdó, Frankfurt!

petonet de migdia!
:¬)*********

Elena Casero ha dit...

com ets tú ... si el Monzó a contat un conte ...

política ¡¡¡

Montse ha dit...

I els polítics aplaudien. L'hauran entès?

Montse ha dit...

barbollaire, he comprat taronges, he fet bé?
petons picantons!

Barbollaire ha dit...

Molt més fàcils d'esprémer, si més no
:¬P!

petonets multi-sabors :6)************

Mar ha dit...

Hola! Doncs pensava que ja sabies que corria per aquí! Fa uns dies et vaig escriure però em debies confondre amb l'altra Mar, ai ai ai! Mira que en som poques i estem totes allà mateix! :P
Ara aniré al seu blog, aviam què tal!

Tranquil·la, fins ara no t'havia demanat l'enllaç ja que no estava gaire convençuda de seguir amb això i per si de cas...
Ja ho he dit a algunes persones -com pots veure ja no està mort de tot i hi tinc comentaris, iupi!- i si em pots fer el favor t'estaré molt agraïda!! ;)
Mira, crec que m'he fet el blog ja que al Fotolog -perquè ara si no en tens un, no ets persona- la gent va amb les ànsies de voler que li escriguin i per aconseguir-ho escriuen als demés comentaris inútils, buits; amb prou feines es miren la imatge i quan escrius una mica de parrafada espera't sentada a que algú s'ho llegeixi!
I això me'n ha fet cansar una miqueta.

Bah bah que m'enrrotllo com una persiana! Els teus nens estan bé i jo també.
Gràcies per escriure'm! Que tu em diguis que el post és molt bo m'afalaga molt e!!

Ens veiem aviat, petonets!!

Montse ha dit...

Doncs ja està, mar-petita, ja estàs afegida!! Això del fotolog jo no ho acabo d'entendre, ja sé que a la gent jove us fa molta gràcia però a mi m'agrada més el blog (deu ser cosa de l'edat, hehehe)
apa, petonets, vaig a cuinar, que avui tinc els teus cunyats a sopar!!!

miquel ha dit...

Veig que a tu, tot plegat també t'ha semblat com un somni :-)

Esther ha dit...

Mooooooooooooooonzo! no tinc més a dir! Petonets!

Deric ha dit...

no sé quin criteri van tenir per invitar escriptors però va ser molt dolent: no m'han convidat!!!!
;-)

gatot ha dit...

com deia al blog de'n Clint... no sé com s'han deixat de convidar als blogaires... que mira que escrivim, eh? :)

i amb allò que diu la Mar del fotolog, és cert... qui no en té no és persona: per això jo poso les fotos als meus blogs.... ara (re) no sé si és per ser animaló o si és cosa de l'edat... catxis els dubtes!!!

petons i llepades onírico-realistes!

Montse ha dit...

Deric, que no t'hi hagin invitat a tu, això si que és una ofensa!!! per cert, com va la novel·la? ;)**

Montse ha dit...

Si,si, Gatot, deu ser cosa de l'edat, tot això de les fotos, tot i que en el meu cas no us podeu pas queixar, eh? no m'he amagat mai dels mais!!(a més, a partir de la nostra pàgina web teniu accés a moltíssimes fotos, tu, no fotis!)
per cert, molt xula, la teva cua! :)*

Montse ha dit...

ui, Esther, a mi també em va agradar molt el Monzó, per l'esforç i l'evolució personal que ha anat fent amb la seva parla (aquest és un tema) i després perquè suposo (vull suposar-ho) que el discurs se l'ha escrit ell solet sense "negres" i el contingut m'ha arribat. El que no tinc tan clar és que hagi arribat a ningú més, perquè éls polítics el van aplaudir, jo no sé si perquè no el van entendre o per protocol. Per descomptat, imagino que els alemanys no van entendre ni papa però també els tocava aplaudir. Protocol, política i una pila d'autors que s'han deixat a casa perquè potser els molestaven. Una ma de diners que hem pagat entre tots... i pensar-se que a partir d'ara tot Cristo llegirà en català o llegirà autors catalans traduits. Innocència? (em faig gran, reina mora!)

Júlia ha dit...

A mi tampoc no m'hi han convidat, ep. La fira i totes les fires no són per fer llegir més sinó per vendre més. Quanta gent hi ha anat pagat per l'erari públic? Misteris de la cultura i de la cultureta. Abanda d'això i del que pensi de Monzó, d'una forma estrictament literària, el discurs va estar molt bé.

Anònim ha dit...

sic
No sé com van les coses a d’altres països, però els asseguro que al meu la gent té tendència a pensar moltes coses, i a treure moltes conclusions. Si un dia expliques que, quan vas a cal sastre, l’home, mentre et pren les mides, pregunta: “¿Cap a quina banda carrega vostè?”, i tu contestes que carregues cap a la dreta (o que carregues cap a l’esquerra), la gent treu conclusions. Si vas a la fruiteria i demanes pomes treu conclusions. Si demanes taronges també en treu.

Facis una cosa o facis l’altra (carreguis cap a la dreta o cap a l’esquerra, compris pomes o taronges) la gent té un alt nivell de clarividència. La gent és molt perspicaç i sempre dedueix coses, fins i tot ciutats que no són a cap mapa. Si fas un pas endavant, malament per no haver-te quedat quiet. Si et quedes quiet, malament per no haver avançat.

Montse ha dit...

Exactament, Monalitza, és així, per això... a mi em va arribar i a molta gent. Però... els polítics van aplaudir perquè els va arribar el mateix que a mi i que a molta gent o perquè tocava? perquè si no hi hagués el protocol, potser l'haurien engegat a fer punyetes, cosa que hauria estat molt mal vista, però ells en ells mateixos s'haurien relaxat una miqueta, hehehe...

I aquesta afirmació és certa: si dius una cosa, es molesten uns i si en dius una altra es molesten els altres. "Moraleja": val més no dir res (però n'hi ha que no callem ni sota l'aigua, per sort per nosaltres, no tenim cap mena de repercusió)
Petonets!

Montse ha dit...

Júlia, ho tinc més que clar: la fira, com totes les fires, és PER VENDRE. Per fer negoci. Punt. La cultura els importa en tant en quant els faci guanyar calés. Estan en el seu dret, ep! però només els interessa per això.
És per aquest motiu, que a mi, per una banda, m'agrada que es parli de Catalunya i que se'n facin ressò, de la nostra cultura, però per l'altra banda em molesta que tot plegat ácabi amb un "dring! Caixa-cobri!" i algunes parades de mà per sota la jaqueta. Malgrat tot, benvinguts siguin els actes que fan que hi hagi algú que conegui la cultureta una mica més enllà de la frontera.

Anònim ha dit...

Ai capitana..., els polítics van fer igual que en el concert de Lluís LLach a Verges. Posar cara de poker i correr un estuuuuuu-pido velo.

Vert ha dit...

Molt be el Monzó. Bona sorpresa.
Dels politics, res a comentar. Si mes no, res de nou.
El que si fa pena son alguns articles als diaris. Es realment trist veure que hi ha tanta distancia al centre.
http://revista.libertaddigital.com/articulo.php/1276233854

Canvian de tema.
Moltes Felisssiitats!
petonetttssssssss

Montse ha dit...

Gràcies, vert, passa al post següent i ballem!!!