21 de febrer, 2010

Un premi-joc-meme

 Feia dies que no voltava gaire per Blogville. Avui he recollit un premi-meme d'aquells que fa uns mesos es podien veure i que cada vegada  n'hi ha menys (o jo no els veig). Recollir aquest premi comporta set coses (el número set sempre ha estat màgic, veritat?)

1) Donar les gràcies a qui l'atorga: gràcies, Edelia.
 2) Anomenar un escriptor que m'agradi molt: hi ha molts escriptors i escriptores que m'encanten. Molts! Però com que només n'he de dir un,  no mencionaré capdels escriptors i escriptores vius. La meva escriptora morta és  Mercè Rodoreda.
 3) Destacar un disenyador /a..  Ostres, aquí si que... què voleu que us digui? jo no em puc permetre vestir de dissenyador, sóc tan eclèctica amb la meva roba com amb la meva música o amb la meva literatura... vull dir que en aquest sentit, menjo de tot! així que ho sento pel dissenyador/a, però no en diré cap.
4) Un llibre que m'encanti:  N'hi ha tants que es fa impossible anomenar-ne només un. Així que no ho faré. Ho sento.

5) Alguna cosa que m'emocioni sempre: un somriure del meu nét, el primer dia que un nen o nena comença a llegir si jo hi tinc res a veure...  la música, la poesia,  escriure, el mar, la platja a l'hivern només amb les petjades de les gavines i de la Taca, quan és meva i de ningú més, les festes de Nadal en companyia de la família, buf... moltes coses, m'emocionen sempre, massa coses, per dir-les aquí!  Tampoco no sé si la pregunta es refereix a coses concretes... jo sóc d'emoció fàcil!
6) Alguna cosa que odio: La mentida, la prepotència...
7) Passar-ho a set blogs -  Vejam... 
 Aquest paràmetre no el compliré del tot. Després d'anomenar-ne set, ho deixo aquí perquè reculli el testimoni qui tingui ganes de fer-ho. Ja sé que això és "trencar" les normes, però és que hi ha molta gent que no li agrada, jugar a aquestes coses (jo m'apunto a un bombardeig) i n'hi ha molta que li encanta. Per tant, que ho facin totes aquelles persones que em llegeixen i que sí que els agraden aquestes coses, encara que no les hagi anomenat.
p.d.- No em pregunteu el per què dels canvis de mida i color en algun moment de la lletra d'aquest post. NO EN TINC NI IDEA!!! 

(les bruixes / o les fades) del blog?

15 comentaris:

Deric ha dit...

gràcies! Però tot just ara m'he de posar a fer la maleta i no tindré temps de fer-lo fins a mitjans de setmana!

Clidice ha dit...

o els codis ^^

Montse ha dit...

QUÈ VOLS DIR, cLIDICE?

Clidice ha dit...

normalment aquests desastres passen quan fem un copy/paste de word, que s'importen els codis i es fa un garbuix a blogger. Jo he d'anar a l'editor html i esborrar els codis importats, o fer el copy/paste des del blog de notes directament a la pantalla d'html.

Montse ha dit...

Ooooostres, com s'aprèn, amb tu!!!

vaig a mirar els codis, a veure si aconsegueixo carregar-m'ho tot, jejejeje... depèn com ho vegi, ho deixaré estar per allò de "Virgencita que me quede como estoy"

Cris (V/N) ha dit...

nena, jo et felicito pel premi, ben merescut :) et deixo un sac de petons !!!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel premi i, gràcies per pensar en mi pel même.
Un petó i bon diumenge.

Josep Lluís ha dit...

Princess Arare, felicitats pel premi i gràcies per recordar-te d’aquest veí “guadiànic”... ara si, ara no...

M’hi poso.

Petonets

Joana ha dit...

Felicitats pel premi!!1
I un bon diumenge!

Striper ha dit...

Prenc nota i el faig, Felicitats per el premi.

assumpta ha dit...

Felicitats Arare!
Bona setmana!
;)

Eli ha dit...

Ah...un premi!
Es cert! Fa temps que no s'en veuen per la blogosfera!!!
Doncs prenc nota!
I Felicitats pel premi!!!
;-D

wizard ha dit...

escolta señoreta Arare. Serà un pler participar , el que pasa és que no se molt que es. pero sigui el que sigui serà recordat per la eternitat

fanal blau ha dit...

Felicitats!

Joana ha dit...

Missatge rebut!!