01 de setembre, 2006

Mati



La Mati és com un jardí, quan necessites prendre una mica d'aire fresc, és allà. No en diré res més. Només la felicitaré perquè avui fa anys. Amiga,

PER MOLTS ANYS!

No et puc posar música perquè el meu informàtic de capçalera encara no m'ha vingut a muntar els estris necessaris per tornar a tenir el meu pecé com abans i ja saps que jo, en aquestes coses, sóc una perfecta analfabeta, però ara tanca els ulls i imagina't que t'he posat qualsevol impromptu de Schubert, ok? I passegem pel jardí. El teu.

25 comentaris:

Albert ha dit...

Com no conec la Mati, només puc dir que la felicitis de part d'un blogaire de Barcelona i que aquest blogaire li enveja el seu jardí.

Vert ha dit...

Bon dia pel matí i també per la Mati. Felicitats!! Mati
I fins i tot... un peto.net per la Arare. (avui tic generos)

bellosoli ha dit...

felicitats mati!

Anònim ha dit...

No sé què passa que no puc llegir el text del post, em desapareix quan arribo a les "felicitats" per la Mati.
Jo sí que no conec a la Mati, tampoc he entrat mai al seu blog, ara ho faré.

Montse ha dit...

deric, a mi també em passa (són petites bromes que em gasta Blogger quan em surto de la norma, o sigui, quan hi poso fotos, o quan se m'acudeix canviar el color o la mida de les lletres i coses així)

De tant en tant s'obre i ho puc llegir, de tant en tant s'obre i desapareix mentre ho llegeixo, en fi...

Anònim ha dit...

Si te sirve...

rhanya2 ha dit...

Sense coneixer a cap de vosaltres (tot i que a l'Arare fa temps que la llegeixo), m'alegra poder felicitar-te, Mati! Jo també tinc una Mati fresca com un jardí que m'acull quan necessito aire.
Com deia sovint el professor Jordi Llovet al pati de lletres de la facultat de Filologia; "Qui té un amic, té una mina!!"

Per molts anys, doncs!

Vico ha dit...

Parece que ya empiezo a entender catalan! Y eso que no termino con el ingles!!! :)
Felicidades a Mati.

Anònim ha dit...

Felicitats a la Mati, pel cumple i per tenir amigues com l'Arare. Si el jardí de la foto es el teu, et mereixes la visita del Schubert, tota una sorpresa. Cops amagats de l'Arare.

Montse ha dit...

Manel, soy yo quien tiene suerte de tenerla a ella como amiga. Y dicho esto, dejo de dedicarle mieles y melindres para darle un par de pataditas en la espinilla. Vale Mati? (ella ja sap de què va)

Manel, la foto no és del seu jardí, però el seu jardí també és molt bonic. I en realitat, la foto és un símbol. Hauria d'haver posat un oasi, però em va sortir el jardí.

Consti en acta que Schubert també m'ha sorprès a mi!!!

petonets musicals!

Montse ha dit...

liter-a-tres 1: no es mereixen, reina mora. M'alegra que t'hagi agradat com també m'alegro que sigui un dels teus millors aniversaris. No tinguis por, sóc una mala tita però no diré quants en compleixes, hehehe!

Un petonet.
Arare-3 (o liter-a-tres3)

La 2 és valencianeta!

Montse ha dit...

charruita, en breve sabrás más catalán que muchos que viven aquí y no lo han aprendido nunca. Un petó ben fort per tu (a ver, qué he dicho?)

Montse ha dit...

Violete, és un honor que em llegeixis, jo també et visito, darrerament poc, ho he d'admetre, perquè vaig de bòlit (per no dir que vaig de cul, que queda lleig) però m'agrada el teu blog.
Petonets i gràcies per la visita.

Montse ha dit...

¿Cómo sabía Franz Schubert que ÉSTE es MI impromptu?...

Muchísimas gracias, Sr. Schubert. Mati y yo lo compartimos a usted, estoy segurísima de que si estuviera usted ante nosotras, habría una pelea pasional por su persona, ya que su música es universal!

Un honor recibirle en mi blog, vuelva cuando guste.

Montse ha dit...

Albert, com ja he dit, el jardí no és el de la Mati, però hi ha racons que s'hi assemblen molt! UN petó i gràcies per ser tan amable amb la meva homenatjada. Per cert, tal com diu ella, us vau conèixer el dia de la inauguració de l'exposició d'en Miquel, però aquell dia estavem tots una mica atabalats i és normal que no la recordis.

Montse ha dit...

Deric, avui dissabte Blogger encara em fa la guitza! només em llegeixo a mitges. Què hif arem? petonets!

Montse ha dit...

bellosoli, Vert... gràcies. Petontes per ambdós (hala quina frase!)
Va, un petó per al nen i un altre per al Vert.

Anònim ha dit...

Ai, casi poses petontets, que son petons no massa inteligents però molt afectuosos (que és el que conte)

Montse ha dit...

Manel, estàs al loro, me "las pillas todas", ehhh?... (gràcies "carinyu")

Vaaaaaaaaale: fe de ratas (ratas como conejos)

petontes = petonets

c.q.d.

Vico ha dit...

humm algo asi como "un beso bien fuerte para ti?"
:) amiga no se olvide de mi amiga...le envie email y no me respondio...que ondas?

Anònim ha dit...

Molt dear Montse,
Creu-me, hem fet un bisbe ... Una vegada enviat el meu post he ant a llegir el teu blog i he vist que tu felicitaves una amiga i jo ho havia fet a un amic a qui li devia una música per Sant Joan ... com he fet durant els últims 23 o 24 anys... primer amb K7, i després en CD. Dilluns tindrà el CD. Li he volgut dedicar el post ... jo també ... I hi he afegit la musiqueta que realment val per tot el disc.
Ja t'explicaré com muntar un àudiopostcast, és força senzill (només tindràs el problema de decidir si vols tenir-lo a can PodOmatic, a can Castpost u a can Odeo...) i allà podràs penjar-hi les musiquetes que vulguis ... lliures de copirait ... ;-)
L'amistat és de les coses grans que existeixen. Cal regar-la com a les plantes del jardí. Es nota que també és una gran jardinera.
Felicitats. Cuida't.

Montse ha dit...

Charruita, me estás diciendo que me mandaste un email y no te respondí? :(
Te juro por los dioses del Olimpo que no soy consciente de haberlo recibido. Mi dirección actual: mmontsem@gmail.com
La otra no la pongo en público, cuando me escribas te la mandaré (rcuerda que hice cambios en el pc y me faltan la mitad de las cosas, entre ellas, la dirección de autoras y todas vuestras direcciones, espero solucionarlo en breve, en cuanto mi informático me conecte los dos discos duros que tenía, que ahora están ahí de cuerpo presente nada más, pero sin conectar)
Un big beso para ti, mi querida charruita.

Montse ha dit...

Sani, quan tingui més temps ja parlarem d'aquest programa que dius (tinc el castpost, però tota la informació la tinc a l'altre disc dur, no sé si sé de què parlo... però ara no tinc temps d'explicar-t'ho)

Informáticos del mundo, abstenerse de reir con mis frases anteriores, vale? No todos sabemos informática.
Y yo sólo soy una usuaria.

Vert, que et veig!

Sani, preciosa peça la de Bebo Valdés. Gràcies per compartir-la! Un big petó per tu.

Vico ha dit...

Montse es que no tenia ese correo nena!
Te lo mande a tu correo viejo, el que siempre tuve...grr te lo mando de nuevo. Y por fis...respondeme si?

Anònim ha dit...

Felicitats de part meva a Mati, i una abraçada per a tu.