16 de maig, 2006

Yesterday

Ahir va ser un bon dia (tot el dia). No us ho explicaré tot,tot i tot perquè seria un rollo per vosaltres. Però si que us diré que em va agradar haver anat a veure/sentir la Júlia com ens llegia alguns dels seus poemes. La Júlia ens va llegir poemes del seu darrer llibre "La pols dels carrers" - que jo ja coneixia- i després vaig tenir el goig de conèixer en persona uns quants blocaires/bloggeros. La setmana passada ja n'havia conegut alguns i la veritat és que és una satisfacció, això de posar cares als nicks i als blocs. Els que ho han viscut, encara que sigui des d'altres vertents (UOC, IRC, per exemple) ja ho saben...ara imperen altres històries: blocs, msn, talk... són altres temps (tot avança)... però tot és, en definitiva, comunicació. Benvinguda.


Mar , Pensador, Albert, Bellosoli, Jcp... encantadíssima d'haver-vos pogut fer un petó en directe i no solament "per aquí". Espero que no sigui la última vegada. Julieta, ja saps què et toca (a continuar presentant llibres) i ho faig extensiu a la Mar i a tots els que escriviu!

Si em deixo algú, sisplau,susplau, que no m'ho tingui en compte, perquè vaig de pressa (gairebé sempre ho faig tot de pressa, jo, perdoneu-me)

Manel, Vert, Saragatona, se us va trobar a faltar (tant de bo haguéssiu pogut venir)... un altre dia!



Ayer fue un buen día. No os lo voy a contar todo,todo,todo, porque no os quiero aburrir. Pero si que os diré que me encantó haber asistido a la lectura de poemas por parte de Julia, de su último libro "La pols dels carrers" - que yo ya conocía- y luego tuve el gozo de conocer en persona a algunos bloggeros. La semana pasada ya tuve el honor de conocer a unos pocos y la verdad es que eso de poner cara a los nicks y a los blogs es una satisfacción. Lo sabemos los que hemos vivido esta experiencia alguna vez, aunque sea desde otras vertientes de internet (UOC, IRC, por ejemplo)... ahora imperan otras historias: msn, blogs, talk, etc... pero todo es en definitiva, comunicación. Bienvenida.
Mar, Albert, Pensador, Bellosoli, Jcp... encantadísima de haberos podido dar un beso en vivo y en directo. Espero que no sea la última vez. Julieta, ya sabes lo que te toca: seguir escribiendo para seguir presentando libros y darnos estas oportunidades. Y a Mar y a los que escribís, os digo lo mismo.
Manel, Vert,Saragatona, se os echó de menos (ojalá hubierais podido asistir) ...¡otro día!
Por favor, por favor, si me he dejado a alguien, que no me lo tenga en cuenta, que estoy escribiendo deprisa porque me tengo que ir... (perdonadme, siempre voy deprisa, yo)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sento l'absencia. Encara estic de mestre d'obres quan surto de feina. O poder es que amb el pes guanyat en deixar de fumar, no vull trencar la meva imatge??
O poder serà aquesta innata timidessa? Tan es. Petons igualment.

TORO SALVAJE ha dit...

A veure si tinc possibilitat de sentir la Júlia en una altra ocasió, prometo llegir el seu llibre.

Petons virtuals.

Montse ha dit...

Ai,ai,ai, aquests "nois" tan coquetos!!! Vertito, pero si yo te quiero igual delgadito que algo más "llenito".. además, fumar perjudica seriamente la salud, ya lo sabes, así que vale más unos quilitos que un cáncer de pulmón (soy bestia pero realista)...

Torosalvaje, llàstima, m'hauria agradat saludar-te. Un petó virtual per tu, també.

Anònim ha dit...

Hola,
Moltes gràcies Arare, per la propaganda, i des d'aquí també a tots els qui van venir, especialment els 'rostres' de la blogosfera, a veure si podem repetir activitats d'aquesta mena, tan emocionants.

Son ha dit...

Bonita dedicatoria Arare. Petonets

Montse ha dit...

Son, a ver cuando te decides a que nos veamos las caras ;)que ya sabes que yo estoy dispuesta!!! un petó gran, gran!

De res, Julia, ja saps el que et vaig dir, m'enorgulleix tenir una amiga com tu (de fet en tinc tres o quatre, d'amigues escriptores, un dia faré un "monogràfic" he he he)

Anònim ha dit...

Jo no vaig poder anar. No em donava temps,(València queda una miqueta lluny) peró des de ací la més cordial enhorabona per la Julia.


Besillos

bellosoli ha dit...

Sisi julia! ja li pots estar agraïda a n'Arare per la publicitat perquè en va fer de molt bona!!! ara, val a dir que valia la pena!

Anònim ha dit...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»