05 de maig, 2006

Homo informaticus

Bon dia! És el meu segon dia senser sense correu electrònic, sense e-mail, sense comunicació (Bé, només rebo).
És desesperant perquè et mires tots els paràmetres, te'ls apuntes i "no els toques" perquè qualsevol coseta que toquis pot anar en contra teva. Però NO FUNCIONA i llavors decideixes entrar a la pàgina web amb les característiques "preferència per a clients" (o similar, tu, ja que pagues....) però no comptaves amb què -estava cantat- si la contrassenya no et funciona al correu, la contrassenya i el nom d'usuari de la pàgina web de ya.com TAMPOC funciona "allà", a "l'oficina virtual" de la cosa. perquè, ben mirat, què cony és "allò"? Una oficina, no? on hi vas i et tanquen la porta pels nassos...
Ara ve la segona part: trucar al telèfon del consumidor, que no deixa de ser un telèfon d'aquells de teleoperadors (telemarkado, espérame que voy p'allá y vas a ver tú) que, els pobres, com que no saben què dir-te perquè no viuen amb tu i no tenen ni punyetera idea del que li passa a la teva màquina...
En fi, jo, a la feina, havia tingut un nen amb trets autistes, intel·ligentíssim,que quan s'enfadava amb el món tocava un comadament imaginari i canviava de canal. Click!
Com diu el bolero.... "Esperaré".
Però ja em veig l'informàtic de capçalera dient allò tan odiat "S'ha d'operar"
argg... que ve a voler dir, més o menys "S'ha de formatejar!"
snifffff.....


¡Buenos días! Este es mi segundo día sin correo electrónico, sin email, sin comunicación. (bueno, sólo recibo). Es desesperante porque miras todos los parámetros, te los apuntas y "no los tocas" porque cualquier cosita que toques podría ir en tu contra. Pero NO FUNCIONA y entonces decides entrar en la página web con las características aquellas de "preferencia para clientes o soloclientes o algo así", hombre, ya que pagas... pero no cuentas con que si la contraseña ya no te funciona en el correo, en la paginita de marras , que no deja de ser "la oficina" TAMPOCO te funciona y sientes que te están dando con la puerta en las narices.
Ahora viene la segunda parte: llamar al teléfono del consumidor, que no deja de ser un teléfono de aquellos de teleoperadores (telemarkado, espérame que voy p'allá) que, los pobres, como que no viven contigo, no tienen ni idea de lo que le pasa a tu máquina.
En fin, yo, en mi trabajo, había tenido un niño con rasgos autistas, inteligentísimo, que cuando se enfadaba con el mundo tocaba un mando imaginario y cambiaba de canal: ¡Click!
Como dice el bolero... "Esperaré"
... pero me temo que mi informático de cabecera acabará mirando mi pc y diciendo aquello que odio tanto:
"Hay que operar" (que va a querer decir ni más ni menos "Hay que formatear",
sniffff

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Del comandament aquest que parles..., d'això..., no te'n apuntaries pas la marca?

Espero que si cal intervenir, el postoperatori no sigui gaire traumàtic. Sort.

Albert ha dit...

Sí, això d'estar sense correu electrònic és fotut, quan porto més d'un dia sense obrir-lo, aleshores quan l'obro em trobo informació imprescindible per a la meva existència, com per exemple, com "Enlarge your penis up to 10 cm or up to 4 inches!" o com arreglar els meus diners en el Barclays quan fa més de 30 anys que no em veuen el pèl, també em pregunto com altres saben que necessito un quilet de viagra. En fi, em sento acompanyat. Això a més de les amistat de debò, clar, com tu. Que tinguis un bon dia al teu mar i arregla això i a veure si reps un email d'un que et vol fer més bella del que ja ets.
Un petó des de l'Eixample.

Anònim ha dit...

és un rotllo! quan comences a veure que el teu estimat aparell, que tantes alegries et dóna, es comença a posar malalt... ja pots patir, perquè és horrible!!! ànim i no perdis la serenor, al cap i a la fi aquestes màquines són molt fortes!! jeee! bon cap de setmana!

bellosoli ha dit...

Si és que quan la informàtica s'encaparra a fallar no hi ha manera d'arreglar-la! una solució provisional podria ser que et fessis un correu dels gratuïts (tipus hotmail o yahoo). Així, de manera provisional, podríes contestar els e-mails ni que fos des d'un altre compte.

Sort amb la informàtica! i espero que no calgui formatejar!!!

Anònim ha dit...

Jo també em trobo perdut el dia que no em funciona el correu; sobre tot trobo a faltar aquells suggeriments d'engruiximent o ampliació de dimensions de determinades parts del meu cos dels que parla l'Albert.
És el mateix que passa amb el telèfon mòbil: no heu tornat més d'un dia a casa perquè us l'havieu deixat? Jo sense mòbil em sento despullat, i això que molts dies ni l'uso ni em truquen, o segons qui hi ho fa, no contesto...
En fi, que no parem de crear-nos dependències que no sé si són gaire racionals. Perquè, què me'n dieu del da que el servidor dels blocs no funciona? Els que estem allotjats a blocat, ho patim força això, però em sembla que a blogspot, darrerament també hi ha hagut algun problema...

TORO SALVAJE ha dit...

Més paciència encara.

Ànim.

Anònim ha dit...

Respecte als meus coneixements d’informàtica, ja t'he contestat el comentari on m’ho preguntaves. El que si podria fer, és recomanar-te a algú. L’amic Voltaire. No sé si el coneixes, la Júlia, sí. En cas de què no, passa’t per ca seva, i digues-li que vens de part nostra. Sort, altre cop.

Xurri ha dit...

ai, com t'entenc, que tinc el meu estimat i fabulòs portàtil a l'hospital de nines des de aviat farà tres setmanes, i que no me'l tornen, que tinc que bloguejar de gorra aquí o allà, màxim 10 minutets... i el correu... fa que no el puc veure! ni ho se.... buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! :-(((
snif, snif...

Montse ha dit...

Armada de paciencia estoy, Torosalvaje...
Xurri, si que te entiendo, reina mora!
Pensador, respecte al comandament... el nen en qüestió només hi havia de posar fe (prova-ho) ;)
Si no me'n surto avisaré en Voltaire, moltes gràcies, li diré que vaig recomanada per vosaltres, que sou bona gent, he he he...
Antoni i Albert, a mi també em surten anuncis per si em vull allargar el penis (però comprendreu que no em cal, a mi, un allargament d'aquests, com a molt si poguessin fer algun miracle amb les arruguetes, i si no, anirem a Lourdes directament - o al photoshop, que també fa miracles-)

Gràcies per les solidaritats solidàries!

De moment he obert un compte amb gmail i he salvat el correu (pero em fot molt això dels de ya.com)

Veremos qué me deparará el destino...

Gracias a todos.
Besos y esas cosas
:)***