28 de maig, 2006

help me, please (Con la informática hemos topado)

Tenía un flamante FTP de esos para transmitir información a la red y me ha caducado sin ser usado... ¿qué hago? help me!!

Doncs això. alguna ànima caritativa que em digui què fer i com? és per no molestar l'informàtic de capçalera, pobre...

9 comentaris:

Xurri ha dit...

Si no nos das más datos....

Montse ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Montse ha dit...

coñes, me he autoeliminado el comentario anterior (lo que no me pase a mi...)

Te decía, xurri, que el FTP es un programa para subir la web a la red y que ahora que ya tengo pagado el dominio y esas cosas, quería probar a subir una cosa que he hecho, pero entonces el FTP me ha dicho que si quieres arroz Catalina, que andaba caducado desde hace dos meses... pues eso, que con la informática hemos topado (again) pero creo que ya me van a enviar el sitio donde volverme a bajar el programilla en cuestión y además gratuito.
De todas maneras, gracias, reina mora!

miquel ha dit...

Et deixo aquests enllaç de la XTEC des d'un et podràs baixar un FTP -està cap aviat cap al final- (i moltes altres coses). Si tens alguna dificultat n'ho dius.

http://jasper.xtec.net:7451/cdweb/CDpaquet.auto_g?idCD=actual_matform&idTipusElement=eina&idElement=null&codiAny=null&des=undefined

Anònim ha dit...

Me parece entender que lo que te ha caducado es el programa cliente de FTP ¿es así?

Un beso,
Llanos.

Albert ha dit...

Noia, ho sento. Jo no hi entenc, per tant només et puc dir, parodiant el títol d'una pel.lícula, Bon dia i bona sort. Good morning and good luck (parodio una mica més) with a little help of your friends.

Anònim ha dit...

Senyora lararé, una servidora no la pot ajudar en coses de les computadores, però li dedico el meu post d'avui, que és una cançó marinera, per tal que la canti al seu xicot, amb música lliure, quan vaig amb ell pels mars d'aquest món.

Anònim ha dit...

Hi ha clients de FTP (que és com es diuen aquests programes que utilitzes per pujar fitxers a la xarxa) gratuïts i lliures que estàn molt bé

Et recomano el FileZilla

A la pàgina del link, descarrega't el Filezilla (no el filezilla server!!) l'instal·les i apa, ja està !

Anònim ha dit...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»