22 de maig, 2006

Hay días soleados...

Estava fent proves, però no surten. Volia posar una cançó però el castpost m'està fent la santíssima per enèssima vegada, així que quan pugui ja la posaré, apa.
Hi ha dies en els què una té ganes de somriure, cantar i ballar, de menjar-se el món i saltar de núvol en núvol jugant. El problema solen ser les persones normals que una té al costat, tchts,tchts... que et miren com si fossis una extraterrestre.
Però és igual, ja hi estic acostumada...
Au, va, salteu amb mi i somrieu!
Estaba haciendo pruebas, pero no salen. Quería poner una canción pero el castpost me está haciendo la pascua por enésima vez, así que cuando pueda ya la pondré, hale.
Hay días en que una tiene ganas de sonreir, cantar y bailar, de comerse el mundo y saltar de nube en nube, jugando. El problema suele ser que las personas normales que la rodean a una la miran como si fuera una extraterrestre...
aunque ya estoy acostumbrada...
¡Saltad conmigo y sonreid!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Saltem, doncs. Va! Un, un i mig, doooosss... Buf! Bé, ja saltarem un altre dia. Ara, hauré de fer exercicis de respiració. Inspira, expira, inspira, expira, inspira... No aprendré mai a respirar... (a respirar bé, vull dir).

Millor, ja més descansat i relaxat. Podem anar, doncs, ja per una altra cosa. Vejam, si no vaig errat, et dec contesta a dues inquietuds teves. Una ja te l’he contestat en el teu post que duu com a títol "14", i és d’on vaig treure lo del NECNUM. Si no hi has anat encara, ves-hi. T’he posat un enllaç a un document, pel que suposo et farà gràcia passejar-hi. L’altre, feia referència precisament a com posem els enllaços en els comentaris. Ja he vist que t’han contestat a ca la Xurri. Tot i així, permet-me que et posi aquí un enllaç, que trobo et podrà donar una mica més de llum.

Un petó saltarí.

Montse ha dit...

Sagarmat, fúmate un porrete extra a mi salud!

Gràcies mil, Pensador! Sempre m'ho llegeixo tot, tot i tot!!! (gràcies pel document trobat i també per l'enllaç, que em miraré detingudament i m'estudiaré convenientment).
I què més... ah, si, l'altre dia et vaig deixar un comentari a un post teu dins dels que nomenes "Curts" i que no hi havia cap comentari. Apa, llegei-lo!

Petons/besos per tots dos/para los dos.

bellosoli ha dit...

doncs salta! no et tallis i molt menys per culpa de la gent que no sap saltar!!!