07 de maig, 2006

Die tote Stadt (La ciutat morta- La ciudad muerta)

Lloc/Sitio: Gran Teatre del Liceu- Barcelona.
Obra: Die tote Stad (La ciutat morta)de Erich Wolfrang Korngold.
Dia: Dissabte, 6 de maig de 2006.

Si en voleu bona informació aneu al bloc de l'amic Aladern, que hi té penjada fins i tot iuna aria (preciosa) perquè jo em limitaré a parlar de les meves impressions i ell en va fer un molt bon reportatge. Aneu fent boca, perquè a mi se m'està fent tard i avui em toca sortir a córrer i després "rascar vaixell", així que això només és "la presentació". Però tornaré, no us penseu que us deixaré sense saber les coses que van passar pel meu cap
veient i sentint aquella meravella.
Digo que si quereis una buena información en catalán, os remito al blog de Aladern (más arriba teneis el enlace) pero para leerlo en castellano os he buscado otra página de la que no me atrevo a poner enlace directamente para que no me desonfigure el blog (ya sebéis que soy especialista en que blogger me lo desconfigure todo cuando quiero poner más de un enlace por página) así que os dejo la dirección y vais vosotros:
Y que en la página de mi amigo encontraréis un castpost con una de las preciosas arias (vale la pena)...
Y que ya volveré porque hoy toca salir a correr y "rascar velerito"... esto es lo que hay y así se lo hemos contado. ¡Volveré para contaros, no el argumento, sino lo que sentí. Si, eso es: crítica subjetiva.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc una assignatura pendent -i si fos només aquesta...- amb l'òpera i, crec, en general, amb la música. T'he enviat un missatge, no sé si et funciona o no, encara, era per tal que m'informessis sobre el funcionament del cast-post caspós. Una abraçada ja contactarem, no suïs massa, que fa calor.

JoanAlbor ha dit...

Hola Arare, que hi vaja bé la travessia..m'ha fet gràcia això de "rascar vaixell" :) supose que vol dir que has d'agafar un vaixell no? o tal vegda vol dir que te n'has d'anar de pressa..tocar el os? :) sempre em sorprenen aquestes expressions que són tan canviants al llarg del nostre país. Quan vaig estar a Girona amb alguns estimats amics del món bloguer m'hen vaig tornar amb algunes de molt bones. Gràcies per passar pel meu blog i deixar la teua emprempta. Vaig a fer-li una ullada a ca L'alarden. Ens lleguim , besets blaus :)

Montse ha dit...

Eps, Joan! "Rascar vaixell" vol dir exactament "rascar vaixell" :) si te'n vas a "Només del mar" podràs llegir-hi les meves perìpècies com a navegant consort... excepte la primera que hi ha ara, que és l'experiència d'una cursa (corrent). Per una altra banda, si busques bé, en aquest mateix bloc trobaràs una foto de l'Arare "rascant vaixell". En aquest cas no és una frase feta.
Gràcies per venir, benvingut i espero que tornis sovint. D'això, doncs si: petons blaus (de mar)

Julieta, acabo de passar per casa teva (algun dia ens creuarem i no hi haurà cap bloggero a casa seva, he he he)... bé, et deia que si, que he rebut el teu email i que ho faré públic al bloc (però la setmana que ve)... animant els altres a què vinguin. Jo vindré -segurament- amb una amiga que és bolg-less (o sigui que no té blog, com el Vert, que espero que també s'animi). Em falta, també, animar l'Almond, que fa molts dies que va de bòlid, i els altres assidus als nostres blocs, però ja ho faré (animar-los)

Per altra banda, avui a la tarda faré el post pendent sobre l'òpera d'ahir (que se m'acumula la feina i he de fer el soufléeeee)

Anònim ha dit...

Arare, gràcies per fer-me un elogi que no mereixo i per enllaçar-me al blog. Però jo vull saber la "teva" experiència personal. El que diuen els crítics m'interessa menys que el que em puguis dir tu. Així que ja ho saps...

Ah, i no sé com t'ho has fet, però si clico el link em surt... El cóc de garrofa!! jjjjj
Per posar l'enllaç a un post concret, no funciona igual que Blogger, que té el permanenlink, sinó que has d'obrir els comentaris i copiar la URL que et surt. Que és aquesta:
http://blocs.tinet.org/blog/rosa-dels-vents/category/44/general/2006/04/14/la-ciutat-morta

Montse ha dit...

Oichs! Aladern, I'm sorry! (jo pensva que els blocs eren tots iguals, ara ja veig que no) de tota manera, el coc de garrofa és prou interessant, així que qui vulgui llegir això de l'òpera que ho busqui :)

Ara estic amb el post, d'aqui a una estona el "pujaré" a la virtualitat.

Anònim ha dit...

Super color scheme, I like it! Good job. Go on.
»