29 de maig, 2006

De códigos y otras hierbas

Bueno, ya he "cumplío", ya he visto el Código da Vinci. ¿Que os dé mi opinión? nananana, aquí cada palo que aguante su vela y si queréis criticarla, la vais a ver, como he hecho yo!... bueno, pues ¿qué se puede esperar de una película al mil por mil comercial?
Por otro lado, un día ya bastante lejano os dije que me iba a comprar "Brokeback mountain" en formato libro para ver si entendía algo más de la película. Ya me lo compré y ya lo leí. No había nada más que lo que hay en la película, así que de bien pocas dudas salí. Los otros relatos que vienen en el libro no me acabaron de interesar demasiado, aunque reconozco que están bien escritos. La autora es Annie Proulx, ganadora del premio Pulitzer.
Bé, doncs ja he "complert", ja he vist el Codi da Vinci. Què voleu, que us doni la meva opinió? nanananana, aquí cadascú que faci el que pugui (Julieta, ajuda'm a traduir això del palo i de la vela) i si voleu criticar-la, doncs l'aneu a veure com he fet jo!... bé, doncs Què es pot esperar d'una pel·lícula al mil per mil comercial?
per una altra banda, un dia ja una mica llunyà us vaig dir que em compraria "Brokeback Mountain" en format llibre per veure si entenia alguna cosa més de la pel·lícula. Me'l vaig comprar i el vaig llegir. No hi havia res més que el que hi ha a la peli, així que no vaig sortir de gaires dubtes. Els altres relats que venen al llibre no em van acabar d'interessar massa, encara que reonec que estan ben escrits. L'autora és Annie Proulx, guanyadora del premi Pulitzer.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs de moment i de bon matí això del pal i la vela no em ve al cap. Com que el pobre codi l'estan deixant tan verd (no, vert, ep), resulta que la gent hi va i la peli no li sembla tan dolenta sinó distreta i tot, cosa que sol passar quan les opinions bones o dolentes són efervescents. Jo no l'he vista, encara.

Vert ha dit...

Bah! Ja ha passat de moda aquest tema! Ara es porta llegir l'estatut i endevinar qui es el dolent. Mes que res, perque d'aqui a poc, veurem tots la pelicula. En color, tridimensional i dolby surround. Maxim realisme!
Aixo si. No volgueu entendre gaire tampoc.
Buenos Dias a todos (incluso a los que leen pero no escriben)

Albert ha dit...

Com no he llegit el llibre, ni tinc intenció de llegir-lo, la idea és veure la peli per ser una mica ciutadà del món, hehehe. He sentit dir que és fidel al llibre, millor.

Albert ha dit...

M'oblidava arare, ahir vaig estar a la salsa del teu ambient. Vaig visitar les Drassanes i vaig veure vaixells i barquetes, vaig veure llibres de pirates i de navegació. Vaja, com diuen els anglesos tot el teu stuff.

Anònim ha dit...

bon dia! doncs jo també vaig caure al parany comercial i la vaig anar a veure... decepcionada d'haver-ho fet? jo si, però si creieu que hi heu d'anar fe-ho només així entendreu perquè... no dic res més, perquè com ha dit l'Arare l'aneu a veure vosaltres mateixos.

Joana ha dit...

Soc l'única a qui li ha agradat?, aisss... si saps el que vas a veure no pot decepcionar, potser resulta que soc.. estranya??.
Un petonet.

Montse ha dit...

Julia, cap problema, que cadascú hi vagi i en tregui les seves pròpies conclusions.

Vert,ya dije en su día que me leí el estatut entero (y la LOE) y bueno... què voles que te diga?... yo no lo veía tan mal (lo que se presentó al parlamento) ahora no sé como ha quedado ni pienso saberlo porque ya no me voy a leer la última versión.

Albert, yo no pude con el libro, pero ya no pude ni con El ocho ni con otros libros de esos de intrigas varias y variadas. Me reconozco rarita, en este sentido. Y la peli, pues mira, para distraerte un rato, vale, ves al náufrago, a Forrest Gamp, y a la Amelie, a la que reconoces cuando empieza a hacer mohínes (es mona) y mentalmente le pones el flequillito (Amelie me encantó) y bueno, a ver, tampoco está tan mal, eh? cuidado! pero no deja de ser un producto comercial. De hecho, no me ha decepcionado nada porque ya me lo esperaba. JOana, res d'estranya, hi ha moltíssima gent a qui li ha agradat, entre ells el meu sant capità!
Petonets per tots

Anònim ha dit...

el cinema, en la seva concepció més industrial, presenta una especial confusió entre qualitat i èxit de taquilla, que s'adapten mútuament. Es dóna el cas que aquest producte ja sabem que és un èxit abans de veure'l. Això predisposa favorablement alguns espectadors, però en fastigueja d'altres. En canvi, és innegable que la campanya de marquèting ha estat colossal. Jo no he vist la pel·lícula, però la promoció em sembla genial.
D'altra banda, la temàtica convida a un debat més antic que la Maria Castanya, i excita l'imaginari col·lectiu tocant la fibra sensible de l'ortodòxia. A mi em sembla un excel·lent motiu de debat, per l'exercici de reflexió sobre la Història que suggereix.

Vico ha dit...

Arare, te cuento que el sábado estuve en la puerta del cine The Grove para ver el famoso Código porque ya me tenían las que te dije llenas con esa peli. Pero GRACIAS A BUDA me vino la iluminación y no me gasté 24 dólares en entradas (es decir dos entraditas) y por suerte mi acompañante pensó lo mismo que yo, así que estoy FELIZ con mi elección de quedarnos a mirar las aguas danzante de la fuente central. Salió gratis y fue muy divertido!
Saludos.
Estoy por mirar ahora: "Winged migration". Después de "March of the penguins", pues me quedaron más ganas de este tipo de peli.

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»