24 de febrer, 2006

Sant Divendres /San Viernes

Dia ennuvolat, un fred de febrer que convida a embolcallar-se bé i sortir a respirar aire fred, per tonificar músculs. Però com que això hauria estat massa bonic, me'n vaig a treballar (de tant en tant, diríem que toca).


Día nuboso, un frío de febrero que invita a envolvese bien y a salir a resprar el aire frío para tonificar los músculos. pero como que eso habría sido demasiado bonito, me voy a trabajar (de vez en cuando, digamos que toca)


Eso si: ya es viernes!

He encontrado un enlace que "mola" mucho, pero sólo está en catalán. Cuando tenga tiempo os lo enlazaré a la derecha, de momento podéis acceder desde aquí mismo, vedlo un poco más abajo.


Això si: Ja és divendres!

He trobat un enllaç que "mola" molt, però està només en català. Quan tingui temps us el poso "a la dreta", ara no puc, podeu accedir-hi des d'aquí:
Hoy he soñado que nevaban colores... cuando tenga tiempo os lo cuento.
Avui he somiat que nevaven colors. Quan tingui temps us ho explico.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mal cap de setmana ens espera... no m'estranya que tinguis aquests somnis, amb aquest cel tan gris.
Bé, que dintre de tot el disfrutis.
Petons

Trenzas ha dit...

Ir a trabajar toca demasiadas veces en la semana, creo yo :D
Buen post el de las prostitutas y controvertido tema, donde los haya.
Y muchas gracias por haber puesto esa letra de Llach; hacía mucho tiempo que no la escuchaba y he ido a buscar el disco para recordarla bien. Preciosa y necesaria canción.
Una abraçada amb bufanda i guants :)

Anònim ha dit...

Hola, regina dels mars, et saludo des del meu blog, del qual fas propaganda, he de fer alguna cosa en castellà, també, al capdavall -encara que qualcun em bescanti- també és meva, la llengua castellana i la resta és putílica. Per cert, has anat a visitar la vedet:
http://mgotiec.blocat.com/3981

Una abraçada i això dels blogs és molt diver, vaig a fer bullir els macarrons, però.