29 d’agost, 2013

Enganxamentes i desenganxamentes

Durant tot l'estiu m'he desenganxat de "Redeletras" (com l'Apalabrados, però en castellà només - es juga contra gent de parla hispana de tot el món- ah, i es paga, per jugar: aquest és un petit inconvenient)

I ara que m'havia desenganxat de Redeletras, va i m'enganxo al twitter!

En fi... me'n vaig al cine, del qual estic força desenganxada, més que res, pel preu de les entrades.

Al final vam deixar estar allò dels Barrufets 2, es veu que per nens de 5 anys és una mica violent (en Gargamel és un malo-malísimo molt poc recomanable). Anem a veure "Avions". Ja us diré.


Ens llegim! (perquè encara no hi ha  qui em desenganxi d'aquí)

6 comentaris:

Josep ha dit...


Montse, ara que dius això dels barrufets penso que tots als contes que expliquem a la mainada fan o són de por, molta por. Mira, si vols podem dir la bruixa de la Blancaneus, La caseta de Xocolata, al mateix senyor de la Bella i la Bèstia, La Ventafocs, “Los tres cerditos y el lobo feroz” El llop i les set cabretes, La caputxeta vermella, La Bella dorment del bosc, L'ocell d'or...jo que se..tots, tots, tots. Al gat del Gargamel és un àngel, i el mateix amo del gat igual, al castell ja no, veus, alguna cossa havien de fer perquè els nens pesessin por una estona. Els contes d’ara ja no són com els d’abans!
Ah, i moltes cançons igual. Aquí tinc a les mans “Cançons de Bressol” edició de Carme Riera, si, si ho he escrit bé, almenys el títol “Cançons de Bressol” Alguns d’ells es mor la mare. També trobem que ja algú disposat“per endur-se a casa o bé per menjar”. És clar i també masclistes. Només faltaria! Sempre li diu que dormi depresa perquè ella ha de fer la bugada ... Terror, Montse, terror.Prefereixo Els Barrufets 2!

Una abraçada.

Oliva ha dit...


UF CONTES¡¡¡¡QUIN ESCLAT DE VIOLENCIA.....BAMBI¡¡¡DUMBO¡¡¡EL REY LLEO¡¡¡...DE PETITA, A CASA DELS AVIS,ANAVAN DE FOLCH I TORRES...ALLO ERA PITJOR QUE LA POSTGUERRA QUE VIVIAM...I QUE DIR DE DIKENS?....
TUW....I A MI QUE HAN FA ANGUNIA?

Joana ha dit...

A mi m'encanta, ni que no crec estar "enganxada", el Apalabrados!.
M'ho passo "teta" :)

Elfreelang ha dit...

jo reconec que estic enganxada als jocs de solitari....al twitter encara no en tinc....

A_ca_dia ha dit...

Jo fa dies que estic enganxada a twitter! Bé...i a Apalabrados també...potser sóc una mica dependent...M'ho hauré de fer mirar...

Anònim ha dit...

Per molt que els jocs siguin de pagament, encara els hi queda molt per arribar al preu de les entrades de cine :P