21 d’agost, 2013

directament, MERDA!

Al facebook ja ho vaig iniciar, i ara ho faig aquí. Aquí, com que hi ha més capacitat, ho faré en menys sessions. per començar, només un parell de fotos per donar testimoni de com està el bosquet de sota casa, entre el carrer Vidal i Barraquer i el carrer de la Font (a Blanes).

Els meus amics i veïns es queixen d'altres parts de Blanes que fan més o menys el mateix fàstic. Tenen raó.

i no es tracta solament de fàstic per la brutiícia que tira la gent (en el cas del bosquet de sota casa, sol ser canalla, adolescents que es reuneixen per xerrar de les seves  coses, la qual cosa no és dolenta en sí, per descomptat, però que s'emporten paquets de "snaks" i llaunes de begudes, cigarrets i altres delicatessen, que, després, deixen tirats allà on han estat). Amb vocabular de carreter: "deixen la merda allà on caguen".

I que em perdonin els finolis, però és així de bèstia.

Es tracta, també, de fàstic perquè als nostres pobles i ciutats, s'inicien moltes "obres de millora" que no continua ningú i, o bé es deixen a mitges, o bé, un cop acabades, mai més ningú no s'hi acosta per al més mínim manteniment.

Ja ho sé, que això no només passa a Blanes. Ja ho sé. Però com que jo hi visc, doncs parlo del que conec.

No vull anomenar culpables, perquè no sé si n'hi ha (fora de la gent bruta i descuidada, maleducada i sense escrúpols). Segur que es comencen coses "amb bona voluntat", i després els calés no arriben... però no estaria malament recordar-se dels pobles i ciutats quan no és època d'eleccions.

Comencem amb les vores d'aquest improvisat mirador, que un dia caurà perquè ja fa temps que les pluges han fet que les fustes es mantinguin en precari equilibri. El dia que un dels adolescents  - o dels adults- que s'hi arrepengen o s'hi asseuen directament es foti daltabaix, en sentirem a parlar.


El que llencen - una part del que llencen- des del "mirador", quan acaben de beure, menjar (i molts etcèteres)

Apa, demà més.

4 comentaris:

Josep ha dit...

El meu fill anat una setmana a Còrsega. Montse, no és per conformar-te, però allò si que és tenir brutícia arreu, per el que sembla, només es queda l'aigua de les platges neta, però la resta fa pena.
Aquestes coses s'han de solucionar entre tots, però com més bruta està una cosa, menys compte té la gent a no embrutar-ho més.

I per si faltés alguna cosa, t'has parat a pensar els milions, si, si, milions de xiclets que hi ha per tot arreu.

ARC ha dit...

Bon dia, Josep,

Tens molta raó. Els milions de xiclets fan molt de fàstic i embruten els carrers de pobles i ciutats. Una llàstima. I t'ho diu una menjadora de xiclet que no n'ha llençat cap al carrer (no costa res embolicar-lo amb un kleenex i guardar-lo fins que trobes una paperera)

Quant al que dius de Còrsega, quina pena! anys i anys intentant que la gent sigui una mica responsable i no s'aconsegueix res (en cap àmbit)... com deien les iaies d'abans (i ara diem les iaies d'ara) no sé on anirem a parar! :)

Montse ha dit...

Ostres, ara he parlat com a ARC, lapsus!

Era jo, eh??? era jo!

Anònim ha dit...

Deixar les escombraries pel mig es síntome de mala educació. Amb uns pares que eduquessin els seus fills com cal això no passaria. A part de la vergonya pròpia que haurien de sentir els culpables directes