10 de desembre, 2009

D'això... sóc rareta!

Fa molt temps que he constatat que sóc massa visceral i massa impulsiva com per tractar segons quins temes . Malgrat que tinc les idees molt clares, no tinc una prosa esplèndida , ni la saviesa necessària , ni força , ni gràcia poètica , ni l'encant necessari per tractar-los. Per això em meravello amb els i les blocaires que són capaços de dir allò que pensen d'una manera plana i encisadora, que arriba a tothom. I per això, cada vegada "em comprometo" menys escrivint i cada vegada us llegeixo més. Encara que no comenti o comenti poc.

No diré noms, perquè n'hauria de dir molts i segur que em deixaria algú i em sabria greu, però sou fantàstics! Blogville és fantàstic!
___________________



I dit això: ahir vaig rebre un correu de la meva jove  sobre l'anunci de la marató de TV3 d'aquest any i m'agradaria saber què penseu al respecte. Volia penjar-lo al diari d'una àvia primerenca, però aquell blog és més petitet i no té tant de ressò com aquest, així que ho deixo aquí i espero les vostres opinions. Jo, la meva, us la dic ara i aquí: quan vaig veure l'anunci no m'ho podia creure: no solament no reconeixia el tema del que s'havia de parlar aquest any si no me'l deien, sinó que pensava en una sala de parts de pel·lícula de terror. No em va agradar gens! però la meva opinió per sí sola no té cap valor, per això, quan vaig veure les reaccions d'algunes persones - que podeu llegir si aneu a l'enllaç - vaig pensar  Arare, no estàs sola ni ets tan rara com et sembla. O bé Arare, formes part dels raros!



Va, digueu-me què en penseu!!!!!

_____________________________

25 comentaris:

Barbollaire ha dit...

a mi tampoc m'agrada gens!

recordeu (crec) el de l'Alzheimer?
Absolutament dolç i tendre..

Mariana, carinyo, que, segurament, jo també sóc raret.

petonet dolç i gens estrany, nina

:¬)**

Violeta ha dit...

El què jo penso ja ho saps i ja ho has llegit a l'enllaç, suposo :)
La llàstima és que "cada dia" sento mares embarassades o mares que han parit parlant d'aquestes pràctiques com si fossin les més normals, habituals, i les que han de ser. I el què hauria de ser real, normal i habitual és encara per quatre boges descerebrades radicals i hippies.
Una pena.

Isabel Barriel ha dit...

jo no sé res de tot el què dius... però... NEVA AL TEU BLOG!!!! oooooh!.
Com t'ho has fet????

Striper ha dit...

A mi no em fa fred ni calor, pero a casa treva esta nevant.

Montse ha dit...

Barbollaire: de rareta a raret: recordo el de l'Alzheimer, era molt bonic i em feia plorar!
Petonets, Corto Maltés!!!

Montse ha dit...

Si, Violeta, sé com penses. Però és que jo, que sóc "més ligth" que tu, més que res perquè ja no em toca tenir nens, em vaig sentir molt desolada, veient-lo i a més a més, no vaig interpretar què era fins que no van parlar de la marató. La primera vegada que el vaig veure em pensava que era una sèrie model "Urgencias" o "Hospital central"... no sé, noia, potser és el que dic: rareta que és una, pero en llegir el que penseu les mares joves, veig que no ho sóc tant!

Montse ha dit...

IBM, si, al meu blog neva neu! :)

ambient d'hivern!!!
no saps les ganes que tinc que arribi el fred d'una punyetera vegada!

Montse ha dit...

hehehe, Striper, si, si, neva! és xulo, no? (a mi m'agrada) deixarà de nevar quan passin les festes de Nadal, apa!

Francesc Puigcarbó ha dit...

ara t'envio la màquina lleva neus cap a Blanes.


A mi més que agradar o desagradar, és que se'm fa inversemblant i a més a més fins i tot el nen que empeny fa basarda. Altres anys s'han lluis més.

zel ha dit...

Jo, tal com he dit allà, l'entenc, ho explico, la nostra Judith, té la Síndrome de Morkio i el desconeixement i la invisibilitat d'allò amb que xoquen els propis afectats i les famílies és aquest que es veu a l'anunci!

Sadurní ha dit...

A mi també em sobra aquest anunci. I el "Making of" se'l podrien haver estalviat. No es deuen atrevir a censurar els comentaris al blog de TV3, però segur que ara mateix voldrien amagar-se sota les pedres. Trobo que l'anunci és pornogràfic (no en el sentit sexual, sinó en el sentit de cosa que supera els límits del mal gust per la seva vulgaritat, per la seva manca de sensibilitat).

En fi, que salut i bona nevada des de teu mar!
S.

Deric ha dit...

no, no ets rara però a mi em va agradar l'anunci, menys que els dels altres anys, però.
I gràcies pel regal de la Randy Crawford, l'he penjat al post.

Joana ha dit...

Home... jo crec que tot el que sigui investigar és bó, massa gent pateix.
Una altra cosa és si la manera de trobar diners ha de ser aquesta...
Petons

Anònim ha dit...

Bé, crec que el missatge de solidaritat queda ben reflexat... de publicitat tampoc en sé gaire, però...
Bon dia i un petò molt gros.

Montse ha dit...

Ostres, Zel, doncs és horrible... ja t'he llegit allà... doncs potser haurien pogut començar per explicar-nos per què un part d'una persona amb aquesta síndrome ha de ser "així", quan la tendència actual és intentar que la dona que pareix ho faci amb tranquil·litat i sobre tot, en la intimitat, dintre del que es pugui...

bé, bé, no te n'aniràs mai al llit sense saber una cosa més (diuen) i jo he après alguna cosa més, avui.

Montse ha dit...

Joana, no em fico ni amb la investigació ni amb la marató,al contrari! a mi el que no m'ha agradat - potser perquè no he entès el missatge que volien transmetre, digue'm ignorant - és l'anunci. Francament, em pensava que era un anunci d'una peli de por.
Un petonet!

Montse ha dit...

Glòria, jo no ho tinc tan clar, a les persones més "primàries", com jo, no ens ha quedat clar tan ràpidament... necessitem un temps per païr-lo i llavors, amb les degudes explicacions, potser si. Gràcies per opinar, feliç divendres!

Montse ha dit...

D'acord, d'acord, Deric :D
m'alegra que t'hagi agradat la Crawford!

Montse ha dit...

Francesc Puigcarbó, no m'enviïs la lleva-neus, que m'agrada molt la neu, hehehe...si se'm col·lapsen les carreteres ja t'avisaré ;)

Montse ha dit...

Sadurní, del que m'adono és d'una cosa: només han entès l'anunci algunes persones. Les altres, no el devem haver entès.

A mi el que em va molestar és la forma de tractar el part, però com que diuen que "és realment així", he de callar.

Gràcies per dir-hi la teva! un petó!

el paseante ha dit...

No comentaré l'anunci. Ja ho ha fet molta gent. Comento el teu post. Per mi tens una prosa esplèndida , i et veig sàvia i amb força. Així que no busquis excuses per no donar-nos la teva visió del món.

Montse ha dit...

Paseante, em faràs plorar, eh?

Quant al a força... ehem... dona'm uns dies, que dilluns és el dia D, però tu no et preocupis, que recuperaré la força necessària per jugar els partits més importants de la nostra lliga ;)

Vert ha dit...

Holaaa Arareta!
No em renyis, val? Torno a ser-hi per aqui, si mes no per uns dies. No soc tan constant com tu que segueixes una linia ben clara. M'agrada i enhorabona.
Un petó ben fort.

Del anunci... mmm... estooo... de que anava? ... no pillo.

Montse ha dit...

No et renyo: t'he fotut directament un clatellot!

per què només per uns dies, eh? eh? eh?

l'anunci... el de la marató de tevetres. Jo no el vaig entendre i em va sorprendre desagradablement, però no vaig ser jo sola qui no el va entendre: tota una sèrie de mares recents es van sentir molt molestes perquè aboguen per una manera de parir més humana i més natural. A mi ja m'ha passat l'edat, malgrat tot, estic amb elles.

Però ja està. No vol dir que no estigui a favor de la marató i de la lluita contra les malalties estranyes, sinó que no em va agradar la posta en escena d'aquell part.

Un petó ben fort també per tu!

continues al feisbuc?

assumpta ha dit...

A mi em van agradar més els dels anys anteriors, que realment tenien molta sensibil·litat.

Aquest, no m'ha agradat tant, però tampoc m'ho havia plantejat fins que he arribat aquí.
Em quedo en pensar per la causa, que és el realment important. Suposo que el del proper any, veien les opinions generals, intentaran fer-lo d'una altra manera.

Petons Reinaaa!
=)