22 de desembre, 2009

Nadales 5 (em blindo pel que em pugueu dir, jejeje)

AVUI NO HI HA PISTA PER AL BLOCAIRE INVISIBLE, QUE SE'M VEU MASSA EL LLAUTÓ!! DEMÀ MÉS.No pot faltar una menció a aquelles cançons de Nadal que no són pròpiametn nadales, però que "també" han marcat la meva infància i la meva joventut. Una carrinclonada horrorosa, però que vaig sentir moltes vegades - perquè per la ràdio i per la tele, encara que sembli impossible a la gent jove - era això el que sentíem.... i també en sentíem de les que us poso més avall.
Aquesta em serveix per fer-li el meu particular homenatge a un cantant que mai no havia estat sant de la meva devoció però, com dic, em vaig criar entre músiques seves (també) i que ha mort aquest any: Luís Aguilé.I aquí "otro que Dios guarde", que diria algú. Però entranyable, també, per què negar-ho, eh? eh? eh?i per últim (i perquè em pugueu criticar i deixar verda com una fulla d'enciam ) aquí va l'in-comparable, l'im-prescindible, l'im-prezionant José luís Perales (apaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)( no us perdeu la part "parlada" de la cançó, que és de jutjat de guàrdia)

Doncs si,si,si: tot això surava en l'ambient. Sí senyors! argggggggggggggg

i malgrat tot, també són cançons de Nadal. Què passa, eh? eh? eh?

6 comentaris:

pere ha dit...

Em trio Feliciano.

Joana ha dit...

Va de retro!!! je je

Arare ha dit...

Jo també, Pere!

Arare ha dit...

Ho sabia, joana, ho sabiaaaaaa! jajajaja!!

òscar ha dit...

El Luis Aguilé, penso que amb nocturnitat i tota l'alevosia del món, gairebé me'l inoculaven de petit. Potser per això sempre he pensat que això de treballar és una veritable llauna.

Mooooooolt bones festes!!!

Striper ha dit...

De vegades lo important es la musica no el idioma.