30 de desembre, 2009

Allò que et poses a dir el primer que et passa pel cap...

Estava revisant el número d'entrades que tinc i deunidó. Quan arribi a l'entrada nº 1.000 faré una gran festa blocaire. Us ho prometo, i tots hi sereu convidats!

Acabo de veure una estúpida pel·lícula d'una estúpida mainadera. Vaja una estúpida manera de perdre el temps, ai senyor...


El meu genoll comença a estar millor, no us vaig explicar que el dia 24 - que a la nit tenia tota la family a sopar - em vaig passar set pobles, anant amunt i avall, cuinant (amb ajuda del kefe, ep!), planxant un munt de roba que tenia pel mig i que s'havia de guardar perquè sino, la family s'hauria hagut de penjar els abrics a la cadira, com a les pizzeries (les pizzeries que no tenen penja-robes, vull dir)... total, que el dia de Nadal el genoll es va posar com una pilota de futbol i vaig haver de tornar a prendre antiinflamatoris (es poden dir marques? és que vaig acabar fins al monyo de voltarén, ecssssssssss) i vaig haver de tornar a fer repòs amb el genoll "en alt" com als tebeos. Amb el que a mi m'agrada, fer repòs, que m'encanta estar-me quieteta sense fer res! ja m'enteneu, no? bé, sembla que a poc a poc es va superant, però tinc unes ganes de tornar a la vida normal i deixar aquesta vida semi-contemplativa de sofà, cama amunt, no poder treure la Taca, no poder anar a natació, oooooooostres, que no demano pas fer una marató, si només vull fer vida normal, coi!

Crec que me'n vaig a llegir una estona, perquè a la tele ... ah, potser toca el Buenafuente (no m'entusiasma)però en aquesta hora és el millor que fan i nosaltres no tenim canal plus, a veure si ara amb la tdt aquesta... i a veure si l'any que ve es llueixen una mica més amb els programes, catxis, era bonic, el somni de fer d'actriu per a Infidels, eh? no em digueu que no!

Demà sens falta trucaré a la Mònica, que encara no m'ha donat el cd o dvd o la cinta o elquesigui amb la meva gravació a la ràdio, ostres, us ho vaig prometre i ho continuo prometent i no sóc com el Sapateru, jo, que el que prometo, ho intento complir!

Amb uns diners que els RRMM ens van avançar el capità s'ha comprat una màquina de fer pa... adéu dieta, adéu, aisenyorquepatirem!!!! i quina oloreta que fa, hmmmmmmmmm... demà per esmorzar tastarem el primer pa fet per nosaltres (bé, per la maquineta) ja us diré què.

I ara us deixo dormir, que fer un post tan llarg no pot ser bo (per vosaltres)

nanit


13 comentaris:

rhanya2 ha dit...

M'alegro que estiguis bé! Cuida't i ves-te preparant pel bailoteo de Cap d'Any a cal Veí!! Ja tens les sabates??
;)

Carme Rosanas ha dit...

No sé si pot ser bo o no, però ami m'ha vingut de gust de llegir-lo... imaginar-me haver de fer repòs... pensar que quan t'ho imagines mai no és tan terrible com quan t'hi trobes...

Jo no tinc màquina de fer pa, pe`ro tinc una amiga que la té i l'hem provat molts cops i el fa . Sempre m'intenta convèncer que me'n compri una, però jo em resisteixo... només em faltaria fer pa. ja en faig prou de coses!

Fes bondat amb el genoll, que com més bondat facis la vida normal arribarà més aviat.

Bona nit, guapa... que dormis molt bé!

Rita ha dit...

Jo també he mirat aquesta peli estúpida... :P

Fes bondat amb el genoll, dona... Quanta més en facis, més aviat et posaràs bé i podràs fer tot, tot i tot...
Bon any i petons, maca!

PS Em va encantar Infidels!

fanal blau ha dit...

ai...que ara m'ha vingut l'oloreta del pa...
Mira quenésdebóelpá,collins!itantsd'hidratsquedu...
sha la là la là sha la là la là............

D'aquí a una estona, torradeta amb cafè amb llet i a reposar genoll.
D'aquía a quatre dies, a córrer!
Fes bondat, de la buena verdadera...

I així entre nos...a la Mònica...ya le vale...
vols que la truqui jo?

nanit, també! :)

Júlia ha dit...

Em vaig clapar a mitja mainadera, espero que acabés feliç i contenta.

Endavant, tot passa, el bo i el dolent. Bon Cap d'Any!!!

Striper ha dit...

Ja explicaras lo del pa i passa per casa meva.

Anònim ha dit...

Jo estic encantada de saber de tu, i aquesta és la manera, compartint amb la teva família blocaire tot, tot i tot!!!
Un petó.

McAbeu ha dit...

Qui és el teu blogaire invisible, ho sap ell i em sembla que tots els altres (t'han quedat uns jeroglífics de fàbula, i t'ho diu un expert :-DD).
Me n'alegro que el genoll es vagi recuperant que les celebracions no s'han acabat i val més estar el més en forma possible.
Hauries de fer un post especial parlant del pa i la maquineta, que em sembla que també ronda pel cap dels RRMM que n'arribi alguna i potser encara estem a temps de canviar la carta.
I espero la festa de l'apunt nº 1000, una cosa digna de celebrar. :-D

Montse ha dit...

VIOLETTE: he rebuscat a l'arca perduda i no tinc unes sabates vermelles (les que tinc vermelles són una mena de xiruques que per ballar, què vols que et digui) però caldrà fer treballar l'enginy! Igual només puc ballar amb un peu, però, eh? això ja ho veurem ;)

CARME: acabo d'esmorzar i el pa és excel·lent, el que passa és que s'ha de graduar (o pesar-lo, que és molt compacte i si et passes, no vegis les calories que deus ingerir...) he dormit de conya, reina, gràcies!

RITA, faré bondat per la part que em toca (a més, mentre faig bondat és ell el que ho fa tot, tot i tot, que guai!, excepte la planxa, que no en té npi) ;) Bon Any ens ho desitjarem demà, eh? que encara queda un dia...

FANAL, boníssim (el pa) te lo digo yo. A la M`nica ya le vale, si. Si no me'n surto et passaré el telèfon. El genoll, ara per ara, està per-fec-te (en tres paraules) veurem si dura...

JÚLIA, tenia "delicte", la peli! que no hi ha mares tan cap-grosses (i tan burres) ni mainaderes tan Marypoppinianes (per cert, crec que la peli era un homenatge barroer a la Poppins) no m'estranya que t'adormissis!

STRIPER, sempre passo per casa teva, eh? encara que no sempre digui coses :) això del pa és una passada, d'aquí a quatre dies em donaran una estrella michelin, per la forma que agafaré, vull dir ;)

GLÒRIA, tot, tot i tot, a la família no se li pot fallar! :)

MC, no canvieu la carta als RRMM, que la maquineta està força bé! (nosaltres en tenim una de mig preu, no cl que ses majestats es gastin tot el pressupost), el genoll, bé gràcies, la festa, per descomptat (encara queda, encara queda) i això que em dius dels jeroglífics-puzzle, venint de tu, és un gran honor, moltes gràcies!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

MONTSE, EL PA NO ENGREIXA, GENS, PERÒ GENS, es un hidrat de carboni. Ara si et menges un plat de mongetes, amb botifarra, cansalada i a sobre un parell de llesques de pa, com t'has fotut una fartanera això si que engreixa.
Bon any nou!

Josep Lluís ha dit...

Llegir-te sempre és bo, de dia i de nit...

Respecte al genoll, a veure com t’ho faràs per anar de “bailoteo” demà. Sigui com sigui deixa que et duguin.

I com que ja no se si entraré demà, et deixo 2009 petons pendent de donar-te’n un més, perquè el proper divendres l’afegeixis a la pila...

el paseante ha dit...

Si no fas bondat, el genoll quedarà malament. Tu mateixa.

Signa: House.

Montse ha dit...

Oído cocina, FRANCESC! Si el pa no engreixa, m'inflaré a pa (sense sucar-lo enlloc) ;)

JOSEP LLUÍS, dubto que pugui bailotear gaire aquesta nit... porto un refredat que no vegis... el que m'aniria més bé seria allò que vam fer ahir, posar una peli que es pugui dormir, sofà i manteta :D
malgrt tot, tenim un sopar amb gent molt maca, així que entre esternut i esternut espero fer força xerinola! Un petonet!

DR. HOUSE-QUE PASEA, li hauré de fer cas, no fora que siguessi que fóssiga! ;)