06 de novembre, 2009

ITV's / i PC's


imatge google
Molt bé, els meus genolls hauran d'esperar, que primer va l'altre dit del "kefe", que ahir ja li van treure els punts del primer dit de la temporada (dedos en resorte, oigan, que es disparen sols i fan un mal del dimoni). El 23 toca operació de l'altre dit (de l'altra mà) i a mi, fer de xofer fins que li tornin a treure els punts. A la força vaig fent pràctiques de conducció, però cal dir que els camions ja han disminuit una mica de tamany. El que fan algunes teràpies, eh? (i alguna pastilla, i alguna menjada de coco)...

Entremig hi ha la ITV sencera de la besàvia, que si la deixem per més endavant "nos darán las uvas", que diuen els castellans. Així doncs, els meus genolls esperen pacientment mentre fan natació i exercicis per enfortir el quàdriceps (jo també en tinc, d'això?) tots els altres dolorets, aquells que apareixen al matí com per art de màgia (ningú no els ha cridat, apareixen com els conills dels barrets de copa) doncs es veu que aquests altres dolorets (em fa mal aquí, em fa mal allà) són "normals" (tomacastanya) i que si no els tingués és que estaria morta. (Vaja una descripció, la del metge!)

Recordo allò de "Jamai jalem ni jalarem, fa mal aquí fa mal allà, airí airòooooooo, airí airòoooooooo) (digueu-me kumba)

I és que jalar, jalar, jalem poc, perquè sinó, ens fa mal (apa, i més i més)

Com deia la meva iaia, no es pot ser vell a cap preu!
I us juro que jo no he pagat ni un euro, però el temps va passant!!! i a quina velocitat!!!

Arare (pertanyent a la Colla JOVE de les Xiquetes-àvies)

musiqueta anti-stress (per practicar exercicis tranquilets)


__________________________________

S'acaba de morir definitivament el meu Uindous XP. Estic pensant... o em compro el W-7 o ja vaig directa al Mac. Però, ostres, és que tinc mooooooooolt mala llet, eh, amb els ordinadors?

Encara està en garantia, i va i es mor!!! val, primer el portaré a PC BOx i a veure què li fan.

___________________
Escric des del petit!

Apa, bon cap-de-setmana a tothom!

15 comentaris:

Isabel Barriel ha dit...

uiiiiiiiii... cuida't, cuida't! ens passa el temps per sobre? passem nosaltres pel temps?

Clidice ha dit...

ja ho diuen: qui no té un "ai" ... té una ceba ;) ja és fotut ja que cada dia en sumis un de més. Mira, ja sé que no és consol, però forma part de la "diversió" de viure. Vaig a fer-me fregues amb antiinflamatori :(

;)

Olga Xirinacs ha dit...

¿Què farien els metges, terapeutes, ATS, residències, esplais, i tota la "tirereta" (això de tirereta ho deia una monja valenciana del meu col·legi)sense nosaltres?
Es moririen de fàstic. Sort en tenen que existim. Ens hem de fer valer.

Carme Rosanas ha dit...

Jo tenia una tia que era com una àvia i ells deia "no es pot ser gran per cap diner" que és el mateix... però representava que com si els diners te'ls donessin per ser gran (només ho representava, clar! que a ella tampoc no n'hi van donar mai cap).

Ni a mi, tampoc ni n'he donat ni me n'han donat i també em faig gran...

Cuida't molt, m'alegro que hagi disminuït la mida dels camions!

Jesús M. Tibau ha dit...

avui per fi he penjat la cara del món que em vas enviar. Una abraçada i gràcies

Striper ha dit...

El temps passa inexorable , pero de vegades nosaltres el podem aturar.

A_ca_dia ha dit...

Ostres! doncs ja ens diràs què tal el windows 7...no crec que sigui mala opció saltar-se el vista. Per què no en van tenir massa de vista, amb el vista..

cuidaaaa't! -vos!!!

Montse ha dit...

Edelia, ja t'ho diré. De moment el meu pesé no vol arrencar, suposo que acabarà al PC Box i que ho arreglin.

El Windows 7 em sembla que serà molt millor que l'XP. I el Vista no m'agrada, a mi... sé de gent que no els ha anat bé i s'han passat a W-7 en la seva versió de prova, és clar, perquè fins la setmana passada no es va comercialitzar!

On vera...

Montse ha dit...

Striper, doncs ja m'explicaràs la fórmula per aturar-lo, eh? ;)

Montse ha dit...

Gràcies, J.M. Tibau, ja ho he vist. Ets tan prolífic que no ens dones temps per reaccionar, hehehe...

Montse ha dit...

Carme, tant de bo ens donessin diners per ser grans! ja hauríem fet la primera pela! (bé, jo no ho sé, que sempre arribo tard a tot arreu) quan jo tenia 30 anys ja no se'm considerava jove i no em vaig poder beneficiar mai d'algunes coses que els joves de 30 anys, anys més tard, se n'han beneficiat... però és un tema llarg, aquest!

La qüestió és que no es pot ser vell per cap diner ;)

Montse ha dit...

Tens tota la raó, Olga! És com si quan fem una cursa, no hi fóssim, els que arribem sempre dels darrers. Què farien els campions sense els que sempre anem al darrere? eh? eh? eh?

:)

M'ha encantat això de la "tireteta". Em sembla que ho faré servir!

Montse ha dit...

Clidice
A casa hem decidit posar un ambientador amb olor de Reflex, així ens sentim més acompanyats en el nostre "dolor" hehehehehe!!!

Montse ha dit...

IBM, ens passa per sobre i ens deixa fets un segell!!

i quan som nosaltres els que passem pel temps, el molt dallonsis ens fa "pam i pipa"

el paseante ha dit...

Doncs la fotografia que poses al teu perfil deu ser de l'any de la picor, perquè d'àvia no en tens res. I paciència amb els genolls i els ordinadors. Els genolls també els tens en garantia?