22 de novembre, 2009

Heroïna (glups)

Aquí teniu un video de l'aventura de l'Anna Corbella, amiga dels nostres fills, sobre tot de l'Aleix, amb qui ha navegat molts cops en diverses regates.

L'Anna ha estat la primera espanyola que ha participat en la Mini Transat (es tracta de creuar l'Oceà Atlàntic en solitari, en un vaixell de 6 metres i mig) i la primera dona en arribar a Sant Salvador de Bahia, final de la regata.La primera etapa va ser des de La Rochelle (França) fins a Funchal (Madeira) i ho va fer en set dies. La segona etapa, de Funchal a S.Salvador de Bahia.
Mireu-vos el video i escolteu el que explica, l'Anna és senzilla i assequible, a part d'una gran esportista!! a mi només de sentir les seves peripècies sola al mig de l'Atlàntic en una closqueta de nou em vénen esgarrifances!!

Anna, moltíssimes felicitats! ets la nostra heroïna (en el bon sentit, ep!)




video "mangat" de http://www.tv3.cat/videos/1636669

El blog de l'Anna

7 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

Ui..., ja la vaig veure per la teletrès..., els té ben posats, la noia!

Montse ha dit...

sisisisi, Trini! i ara es vol preparar per fer la Barcelona World Race, és a dir, la volta al món, sortint de Barcelona i tornant a Barcelona. L'anirem animant!

Striper ha dit...

Ho vaig veure per la tele deunido.

Clidice ha dit...

com què sóc la pitjor navegant del món actual, passat i futur, només puc admirar-la :)

Joana ha dit...

Hi ha persones que són aventureres i sense aquesta adrenalina els falta alguna cosa. felicitats doncs...qui pogués :)
T'he llegit els posts edarrerits...I sí els blogs existirien sense lectors. Qui en tenim un és un plaer escriure. No t'hi amoïnis si et segueixen més o menys. La llibertat per fer i desfer no és tan important i el que dius segueixes un blog i a vegades no el llegeixes o no el comentes o no saps el per què...
bona setmana wapa!

jaka ha dit...

Vaig seguir-la per la tele i la veritat es que es molt valenta, em feia esgarrifar només de pensar-ho.

:)

el paseante ha dit...

Avui l'han entrevistat a Rac1. M'ha agradat el seu discurs. (A veure quan podrem sentir la teva entrevista radiofònica, que ja trigues. Nchts, nchts, nchts).