24 de novembre, 2009

Dits (i fets)

D'això dels dits... no és que li hagin d'operar tots, els dits, al JS (encara que mai se sap), només deia que ja en porta quatre... esperem que no arribi a deu! per cert, l'operació d'ahir, va anar molt bé i ara li puc fer de xofer durant deu dies, fins que li treguin els punts. I jo dic, com sempre que passa això "Camions de les carreteres, tremoleu"!!! Avui anirem a demanar hora per a un dels meus genolls (sort que només en tinc dos) i seguimos para bingo.

Com ho veieu, tot això de l'Estatut- tururut? ara jo ja em faig uns farts de riure, cada vegada que sento com discuteixen e"entre ells"!!! (és un riure nerviós, un riure de rictus, un riure estrany, per no plorar) hi ha moments que m'alegro que el meu pare no ho estigui vivint, tot això...


imatge de google (de l'any 2005!!!!! i encara cueja!)

Hi ha una  altra cosa que em provoca tristor, tota la tristor damunt meu, i és quan camino per l'Eixample de Barcelona i veig, portal si, portal no, cartells de "Es lloga" "Disponible" "En lloguer" "Liquidació per tancament" "Tancament per jubilació", tot això, ben amanit amb persianes plenes de pintades que ningú no neteja i portals plens de cartes velles que ningú no recull i porqueries variades que la gent  tira entre les reixes...


imatge: google

I mentrestant, pirates de mar i de terra, corrupció per la dreta i per l'esquerra, manca de feina per als joves, manca de seguretat per als vells i en Sapateru dient que "no sap com ni quan" però que ja estem sortint de la crisi... quin "pàjaru"!!!



imatge: google

... en fi, que hi ha dies en què seria millor no despertar-se!





10 comentaris:

Clidice ha dit...

no dona no! que en quedem molts i molts que no som ni corruptes, ni lladres, ni poques vergonyes :) com a mínim tu i jo no? i m'hi jugo un parell de peixos que en trobaríem tres o quatre més :)

cuideu-vos! :)

assumpta ha dit...

Celebro que hagi anat bé l'intervenció!

Hi ha coses que amb els anys, no canvien gens, en tot cas només agafen més pudor de ranci com seria el cas de l'estatut. Però es que no ho veuen??? o no ho volen veure???

Tens tota la raó amb el que comentes de l'eixample; i quan hi ha locals que obren un nou negoci molts, en poc temps, tornen a tenir el rètol penjat.

Serà aquest temps rarot que ens ho fa veure tot també enterbolit?

Petons.
=)

Striper ha dit...

Potser algu si deui surtir de la crisis pero els currantes no pas.

miquel ha dit...

Ah, però som optimistes: la vida continua, i es veuran dits i genolls àgils i pisos ocupats, corruptes empresonats i molts incorruptibles.
L'Estatut? Això és una altra història :-(
Petó.

el paseante ha dit...

Noia, quins ànims. Sort que al Saparetu no li han operat cap dit i ens podrà conduir pel camí de la recuperació.

Montse ha dit...

Clidice, afortundament, la "gent del poble" som lleugerament diferents "dels de dalt"!

petonet per aquest dimecres!

Montse ha dit...

Assumpta entre guionets:

No ho sé, podria ser, que fos aquest temps enterbolit, podria ser! o que de vegades la tardor - que a mi sempre m'ha agradat - ens traïdciona, ai!

petonet, guapa!

Montse ha dit...

Doncs no pas, Striper :)
petonet.

Montse ha dit...

Pere, nosaltres som incorruptibles? Com el braç de Santa Teresa? arggggg, quina por!
:)

petó!!

Montse ha dit...

Si, paseante, ens conduirà a la recuperació amb el dit del mig! :(

petó de dimecres també per tu!