22 de gener, 2007

A ver si...

Aquest post només el faig per veure si el post anterior "baixa" una mica i es llegeix bé. Ja us vaig dir que la pàgina web està tot just a les beceroles, però cada dia ens hi posem una mica - ens fa molta il·lusió- i suposo que dia a dia podreu anar llegint més coses, el capi farà la part més tècnica (també és qui posa les fotos, que ja li'n vaig fer treure una, que es devia pensar que allò era uun Magazine) i jo faré la part més descriptiva de l'assumpte. Les fotos del vaixell que hi ha ara no donen -encara- una idea de com ens ha quedat... ben aviat us en posarem de com està "ara" i veureu que és molt més acollidor del que sembla. Apa, a veure si això ho podeu llegir...
Este post sólo lo escribo para ver si el post anterior "baja" un poco y se puede leer bien. Ya os dije que la página web está justo en el parvulario, pero cada día nos ponemos un poco - nos hace mucha ilusión - y supongo que día a día podréis ir leyendo más cosas, el capitán hará la parte m´s técnica del asunto (también es el que pone las fotos, que ya le hice quitar una, que debió pensar que aquello era un Magazine, tchts,tchts) y yo haré la parte m´sa descriptiva del asunto. Las fotos del barco que hay ahora no dan - todavía- una idea de cómo ha quedado... pronto colgaremos algunas de cómo está realmente ahora y veréis que es mucho más acogedor de lo que parece. Hala, a ver si podéis leer eso (si desaparecen las letras, me tendré que acordar de todos los familiares de Blogger)

14 comentaris:

MIB ha dit...

Efectivamente, ahora se lee a la perfección... Arare.. blogger tiene razones que la razón no puede entender.. así es.. tiene días cruzados..

que tengas buen día reina mora!

besos

Montse ha dit...

gracias Mib, blogger, como bien dices, tiene razones que... (es que no lo entiendo, jamía)

Y no te lo pierdas, ahora las que se fugan son las palabras de este último post.

"Vamoadejalo"

¡Virgencita, que me quede como estoy!

Anònim ha dit...

Et copio 5 sobre 5...

De fet abans tampoc havia tingut problemes... Però em feia ilu dir-ho.

Uix! Toi mu malito, yo...

Gràcies pel café, cruasans i pel petó (mmmm...) ;)**

Anònim ha dit...

La foto que vas treure no es pot recuperar?

Montse ha dit...

uix, maneeeeel, com estem avui, ehhh?
:D

demana-li al capità a veure si te l'envia, hehehe!

Montse ha dit...

ui, barbollaire, això de "te copio" i "¿me copias" ho he sentit a la ràdio al vaixell!!!

Res, mira, ja veus, els petons tu ja saps que no es gasten! (però no donem idees a l'Administració que encara ens faria pagar per fer-ne)

Anònim ha dit...

xiqueta!!!!
He vist que heu posat una foto del Delta! Ja deia jo que el delta tenia un encant especial... i és, entre altres coses, perquè ha passat per aquí la intrèpida Arare, amb el seu Capità i el Blavet fantàstic!
Avui a la feina he explicat que ara, a més de navegar cada nit pels blogs, tindré la sort de poder navegar també pel mar, i viatjar, i descobrir llocs on no he estat mai... M'han mirat amb compassió ("pobra, cada dia està més greu..."), però "ande yo contenta, ríase la gente" (ui, no rima... com era??)
Gràcies per compartir el vostre Blavet i els vostres viatges. Bon vent!

gatot ha dit...

nanit Arare...

dissabte, ahir... no van ser gaire bons dies per a mi. Et vaig llegir però no em sortien les paraules.

Ahir em vaig passejar per la vostra web... vaig recordar un somni que vaig tenir fa molt de temps... quan girona era grisa i humida, quan alguns companys encara hi eren i em feien sommiar amb vaixells lliures...

estic content de veure que hi ha somnis que es fan realitat

petons i llepades

Anònim ha dit...

Arare, estava llegint el post d'ahir, que deies això de fer dos webs en català i castellà o doblar continguts. Ara hi ha traductors força correctes i gratuïts, mira-t'ho pq et pot estalviar molta feina.

onix ha dit...

felicitats per la nova web queda molt maca sols falta el soroll del mar i un s'hi queda a dormir ;)

Montse ha dit...

t'hi pots quedar, Onix, ja saps que un vaixell és molt acollidor (i si no pensa en l'Arca de Noé, hehehe)

petonets!

Montse ha dit...

Iruna, del Delta en tinc molt bons records (a veure si un dia d'aquests pujo una altra foto preciosa - o unes quantes, si blogger em deixa- en honor teu)

Petonets.

Montse ha dit...

Gatot, vindran temps millors, xiquet!

Una caricieta entre les orelles i a sota la barbeta (però vull sentir aquell ronroneig)

Montse ha dit...

Pd4o, gràcies, ho tindrem en compte. El Capi deia de fer el web només en castellà i he estat jo que l'he fet canviar d'idea. Prefereixo traduir, perquè jo m'expresso millor en català (bé, ha arribat un punt que ja no ho sé)... però aniré a mirar això que dius, perquè pot ser un bon estalvi de temps i d'espai virtual, que també hauriem d'ampliar, suposo, perquè es necessita pujar les fotos dues vegades? uix, ja m'ho miraré. Gràcies, company! Un petó.