28 de gener, 2007

En fin...

Lo que más me joroba es que alguien que ha adquirido el poder, o está más o menos en ello, pueda decir sin que se le caiga la cara por el suelo de vergüenza
" Yo es que soy antisistema, oye".
Es que no lo entiendo. Debo ser idiota.

El que més em fot és que algú que ha adquirit el poder o que està més o menys en el procés d'adquisició, absolutament a dins d'un sistema, del qual en deu treure (I supose) tot el suc que pot, pugui dir sense que li caigui la cara per terra de vergonya

"Jo és que sóc antisistema, tu".
És que no ho entenc. Dec ser idiota.
Esos duendecillos que me castigan, se están cebando en este post. Deberé controlarme, ay!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJA!!!
Digues que si...!
Que tothom està esperant si, el seu company, li enviarà els anti-disturbis!!! jajajajajajaja!!!

Bona nit dolça Mariana...:¬)*

(I no et facis mala sang que tampoc s'ho val)

miquel ha dit...

Dona, la que és idiota és ella, però, ben mirat, no ho deu ser tant, perquè té els seus votants que deuen pensar com ella. Deu ser aquella teoria tan coneguda sobre que el sistema s'ha de dinamitar des de dintre... encara que no n'hauria de parlar gaire de la seva intenció. També pot ser que a la majoria dels mortals no els importi gaire tot això. Llàstima.

Montse ha dit...

Acabo de publicar un post en blanc per "empènyer" aquest cap avall, però em temo que la llei de Murphy continua actuant...

Joana ha dit...

Poca vergonya te una persona que estàn en un govern, el que sigui, diu aquesta barbaritat.
Doncs que doni la seva nòmina als oprimits o sense sostre no?.
La llàstima és que sigui una dona la que ha dit aquesta barrabassada!.
Petonets reina del Mar.

Albert ha dit...

No m'acabo de creure aquestes declaracions tan taxatives. Ara mateix estic una mica desconnectat del "rotllo" polític, un(e)s quant(e)s ja sabeu perquè, i fa de mal dir, però jo recordo unes declaracions de fa pocs dies on Mayol venia dir que es considera més propera als okupes, de fet a un determinat col·lectiu d'okupes que utilitza espais buits per a realitzar activitats, que no dels especuladors immobiliaris que poden deixar buits pisos perquè els interessa que pugi el mercat. En aquest sentit, a mi tampoc m'extranya gens el seu posicionament que fins oi tot compartetixo. Altra cosa és si el discurs és o no de cara a la galeria, com diu pere, i jo m'ho puc creure parcialment, i fins a quin punt es pot parlar d'estar contra el sistema des de dins. Jo, per exemple, treballo a l'administració pública i seria lleig dir que sóc antisistema, si el sistema em paga cada 25 de mes, però us asseguro que faig el que puc per "canviar-lo", encara que sigui en petites dosis.

Albert ha dit...

M'havia oblidat de dir que trobo que és un bon tema de tertúlia...

Vert ha dit...

Albert.: ¿No trobes que aquesta afirmació es pura demagògia?
"...es considera més propera als okupes, de fet a un determinat col•lectiu d'okupes que utilitza espais buits per a realitzar activitats, que no dels especuladors immobiliaris que poden deixar buits pisos perquè els interessa que pugi el mercat"
1- selecciona a determinat col•lectiu d'okupes (els bons, clar) però no fa el mateix amb els especuladors. Aquí tots son uns fastigosos aprofitats. Per cert... molt probablement, molts lectors d’aquest comentari, han fet alguna mena d’especulació en un moment o un altre. Jo, al menys, si.
2- Agradi o no, la llei no contempla la okupació encara que el que ho faci sigui un angelet amb santes intencions. Agradi o no, es il•legal. La especulació en si mateixa, no esta recollida com a delicte. Parlem de llei?
3- En teoria un alt càrrec de l’ajuntament ha de ser defensor de la llei. Incoherència supina. Això si, queda molt maco.
4- El que sigui un discurs de cara a la galeria (i per tant... demagògic), no es “altre cosa”. Es justament el tema de conversa i es la raó de tot el “sarau”.

Júlia ha dit...

Ja li ha dit algú 'antisistema amb cotxe oficial'. Si fos del mateix partit i visqués pobrament en una casa okupada, mira... però, vaja, una senyora que cada dia ens surt mes fashion per la tele. Això de canviar el sistema des de dins no sé on havia sentit, ja, però eren altres temps. Cap on el vol canviar? Cap a l'acràcia? Cap al comunisme llibertari? Es que no ho vegi clar, ni tampoc tot això dels okupes.

Albert ha dit...

Vert, no, no trobo que sigui demagogia. Vaig intentar reprodiur, en les meves paraules, el que jo havia entès que deia la Mayol.
1. Crec que es referia a uns okupes més o menys determinats que fan uns usos més o menys determinats dels espais que okupen. Per especuladors jo entenc que es refereix a la gent que negocia i viu d'això. POsar un pis a llogar no és ser un especulador. Tenir una empresa que s'hi dediqui i deixar pisos buits perquè pugi el lloguer general, a mi em sembla que és especulador, i no m'agrada, vés.
2. I? La llei, ja fa molt temps qe se sap, la fa qui mana. Què passa? Que ara em de ser hipermegalegals? No em diràs que no has fet mai res contra la norma, oi? Jo, per exemple, admeto que he anat a més de 120 per l'autopìsta...
3. Mayol no es un alt càrrec de l'Ajuntament. Jo diria que és una regidora, una política, que no és el mateix. Molts polítics han anat contra determinades lleis en determinats moments, i sort d'això. Crec que un cosa és robar o assessinar i una altra és tenir opinió sobre determinades coses.
4. I reconec que pot ser demagògic en el sentit que tu comentes. Com cada vegada que un polític obre la boca, perquè sempre l'obre pel públic, pel seu públic, concretament. I? No passa res, no? Cadascú expressa el que pensa o fa demagogia, si prefereixes, i per avall.

Júlia, jo no sé què pensa i com pensa canviar la Mayol el sistema. El que sí sé és que, en el meu cas, intento "fer" una administració més pròxima al ciutadà i que no responguii als inetressos d'uns quants. I t'asseguro que és una lluita diaria ben entretinguda.

Vert ha dit...

Albert: No poso en dubte la teva entrega a les teves conviccions. Espero que no ho interpretis així.
Es evident també que una situació d'especulació com la que descrius, es reprobable. Estaràs d'acord amb mi peró, en que això no fa acceptable l'ocupació d'un pis "a la brava". No es pot justificar (i menys per un carrec politic), un fet delictiu per l'existencia d'un altre delicte previ.
Exemple. El cap de seguretat que va matar a un lladre, ha comes, com a minim, homicidi. Altre cosa es que la justicia ho consideri mes o menys punible i pugui declararlo inocent, pero no podem caure en l'error de santificar l'acció. I aixó, el politic ho ha de tenir molt clar quan parla.
Per a mi, la demagogia, està massa arrelada en la gran majoria dels nostres politics. Grans declaracions que venen molt pero que son molt dubtoses o que es manipulen per semblar el que volem que semblin.
I es que penso que som tots nosaltres els que no hauriem d'acceptar segons que, dels politics. Som nosaltres que els hem de posar al seu lloc. No han de ser ells que "ens eduquin"
Una abraçada