07 de gener, 2007

uix, quasi se m'oblidaaa

En el mercado de Padrón Al mercat de Padrón

Dic que quasi se m'oblida!,
que casi se me olvida, qué cabeza la mía... y ya puestos...


Mercado de Santiago, a las 8 de la mañana. ¿A que mola? ¡es otra forma más de hacer turismo!
Mercat de Santiago, a les 8 del matí. A que mola? ¡és una manera més de fer turisme!

15 comentaris:

gatot ha dit...

Són fantàstics els mercats... colors, textures, aromes, sons (on era la gent?), sabors... un prodigi pels sentits!

Albert ha dit...

D'acord amb el gatot. Si pogués visitaria tots els mercats del món. De moment domino el del Ninot i el de la Boqueria és a on no torno perquè sempre m'aixequen la camisa

Montse ha dit...

Gatot, a les vuit del matí hi havia poqueta gent, encara... al menys al de Santiago. A la "Feria" de Padrón si que hi havia molta gent, però és que era diumenge i hi vam anar molt tard, gairebé a les 12. I dels mercats més bonics (pel color) que recordo són els que he vist a Marroc i a Egipte... buf... gràcies per la visita, Gatot!petonet!

Montse ha dit...

Albert, a mi també em van aixecar la camisa al mercat de la Boqueria, concretament en una parada de peix! En canvi al Ninot, on comprava la meva mare mentre ha viscut a Barcelona, com que em coneixia les parades, tot anava bé! A Blanes també es compra molt bé, però t'has de conèixer les parades i els venedors, em sembla que va per aquí! Un petonet gairebé de dilluns, ja!

MIB ha dit...

uyy Arare. qué lindo los mercados de Marruecos.. Algunos rincones eran tan coloridos... y para mí tan novedosos.. como estar en la película de Aladino!
Para mercados plagados de gente... EL RASTRO!!!! ufffffff imposible.. además con lo que roban los carteristas...
Yo no encontré mucho olor en La Boquería! será que a mí me pierden más las frutas que los pescados... (si me escucha mi padre me mata!)

Yo sigo practicando el catalán! ... complicat!

Besos!!

Anònim ha dit...

Veus? Malgrat l'incident ens has ensenyat els teus souvenirs. Jo no he estat mai a Galícia, però els meus pares ja hi han anat tres cops i diuen que hi tornarien. Potser jo quan em jubili... Buf! :þ

Vert ha dit...

Quins bons records!! Muxia, Baiona i els mercats! Ja veig que ho heu disfrutat. Benvinguts! :) Ja ho parlarem.

Anònim ha dit...

visitar els mercats també és una forma de conèixer una ciutat, què mengen, que compren...

Albert ha dit...

Agafo al vol els mots de deric per a afegir que Josep Pla deia que som el que hem menjat.
Com he estiuejat dos anys a Blanes he de dir que no em queixo del seu mercat.
Evidentment en els meus viatges he de dir que entre una catedral o un museu i un mercat: primer el mercat.

Montse ha dit...

Ui, Albert, la catedral per unes coses, el mercat per unes altres. En qualsevol cas, si es pot anar a veure tot, millor que millor, no? ;)

Montse ha dit...

Deric, com diu l'Albert que deia en Pla - la meva amiga Mati també ho diu- sembla que som el que mengem... uixx, si és així jo dec ser tota verda, hehehe!

Montse ha dit...

Vert, tenemos una foto de todas las chicas del grupo de hace un par de años en Muxia, todas hablando por el móvil (es divertidísima) y tengo una con tus hijas, sacando la cabeza por entre las dos piedras, y otra en santiago, agarradas del brazo de "Las dos Marías" en el parque de la Herradura!!! recuerdas? petonets, wapu!

Montse ha dit...

Monalitza, no esperes tanto tiempo: vale la pena conocer Galicia antes de jubilarse! ;)
petonets!!!
(por cierto, reina mora, he entrado otra vez en tu web y me dice que me tengo que registrar o no podré dejar mensajillos en el foro... a ver si me registro ya de una vez, pero em fa una mandraaaaaa)

Montse ha dit...

No, Mib, no es tan complicado (Lo es MUCHO MÁS) jejeje

Anònim ha dit...

Arare, no sufras, corasson. Només et fariem falta la quadrilla d'eclèctics del meu fòrum!jejeje... Tot i que no ens ho passem pas malament allà. Lo del registre fa mandra, ho sé, però només és un cop i després ja fas l'entrada tumàtica :Þ Tu vine quan vulguis, sense presses ni obligacions, jo vinc al teu mar perquè m'agrada, tot i que no sempre deixo senyal del meu pas, però això no t'ha d'obligar a tu a visitar-me a mi, faltaria pluxxxx, vale?
Petonets, guapetona!;)