06 de novembre, 2006

Repetimos


¡REPETIMOS!





Carod confirma la reedición del tripartito y que ocupará el segundo puesto de responsabilidad

Frase y foto sacadas de La Vanguardia digital de hoy.


Y ya veremos... que los dioses nos cojan confesados, porque yo ya no me fío de nadie. Creo en la frase "el hombre es el animal que tropieza siempre con la misma piedra", creo , además, que lo sabe y hace apología de ello. Y no se enmienda.

I ja veurem... que els déus ens agafin confessats, perquè jo ja no em refio de ningú.Crec en la frase que diu que "l'home és l'animal que ensopega sempre amb la mateixa pedra", ho sap i a més, en fa apologia. I no s'esmena.




Què ens depararà el destí?

30 comentaris:

Txell ha dit...

Tripitimos! Arare, no dono ni un duru per ells... podriem fer una porra a veure quan duren! :P

Albert ha dit...

Doncs jo m'alegro que CiU s'hagi quedat sense el poder perquè es digui el que es digui les dretes a Catalunya voten CiU i el vot de dreta no es reparteix entre tres partits, per tant, que s'uneixin després de les votacions em sembla perfecte. El que no és normal és que hi hagi tres partits que es diuen d'esquerres mentre que de dretes hi ha un i quart.I no se'm digui que això de dretes-esquerres és un cuentu chinu perquè els empresaris no ho és.

Mikel ha dit...

el que mes emprenya es que ens hagin doant tant pel sac per acabar igual que estavem....

Joana ha dit...

Jo estic contenta, molt, però no al 100%, crec que ERC de persones molt més dialogants i sensates que en Carod, però espero que hagin aprés la lliço.
Avui estic contenta :).
Petonet reina.

Anònim ha dit...

"el hombre es un lobo para el hombre", el hombre destruyendo al hombre... en aquest cas contra qué ens atacaràn?

Ahir et vaig escriure un comentari a "Chin Chin" però no es va poder penjar... no sé que li passava...

Només era per dir-te que ja us tocava una mica de trankil.litat i felicitat en el vostre "Blauet", per això feia aquell solet tant macu. No es va esfonsar, no?? :P

I te enviat un mail però em sembla q ha fallat i no t'ha arribat...

El meu fotolog és www.fotolog.com/strawberrygon i l'antic és www.fotolog.com/jess_gon24

Un petó!!!^^*

bellosoli ha dit...

jo tenia altres idees al cap abans que aquesta, però és aquesta la que han decidit els polítics. Al cap i a la fi, però, tenen prou escons i, per tant, han rebut prou vots com per poder optar per aquesta solució. Així, almenys jo, accepto el govern que s'instauri tot i que no és el que més il·lusió em fa ni, en principi, crec el més adequat. Com es sol dir, un govern ha de tenir 100 dies de gràcia, per tant millor esperar i observar. Qui sap, poder aquest cop se n'ensurten millor. A més, jo sóc dels que pensen que tan malament no va anar. El seu gran problema va ser cedir a les presions externes. Poder aquest cop aprendran allò de 'a palabras necias oídos sordos', i se n'adonaran que sobre el govern de catalunya han de parlar els catalans.

Montse ha dit...

Bellosoli: li donarem els cent dies de gràcia i la resta, per la nostra desgràcia. No hi confio en absolut. Jo vaig votar ERC la vegada anterior (sóc així de burra) i aquesta vegada... aquesta vegada, lamarequelsvaparir... els vaig castigar. Però como si ná!

Montse ha dit...

Hola Gon, bonica, em quedo amb les adreces i t'aniré a veure. Ja parlarem!
Un petonet.

Montse ha dit...

Joana, m'alegro de la teva alegria. Jo no hi confio gens, però sóc molt flexible. Veurem què ens depara el destí. Un petó i una abraçada, Joana. Tu ets de les semi- polítiques honrades.
;)

Montse ha dit...

Albert, no és res personal contra en Montilla. Res personal. Jo també ho sóc, de xarnega, descendent de moros pel cantó matern i d'italians pel cantó patern. O sigui: ni un pam de net, hehehe...

Repeteixo: no és res personal. NO és la condiciço de xarnego. És tota una altra cosa.
És aquest desmesurat afany de poder... és.... és... no em facis parlar, si tu ja m'entens!!!

Montse ha dit...

Mikel: siguem flexibles com el xiclet mastegat, a veure què ens depara el destí!
petonets, wapu!

Montse ha dit...

Txell, hola maca! escolta, no hi ha manera d'entrar al teu blog, no sé què passa, només tinc accés al teu perfil (és que no hi ha blog i només hi ha perfil?) (o m'ho he de fer mirar?)
:)**

Albert ha dit...

arare,
Dius que no et faci parlar en el teu bloc?
Què vol dir això del desmesurat poder? Mas li donava a Carod l'oro i el moro per tal d'aconseguir la Presidència.
El que compte en política no són les ganes de tenir poder perquè això és normal, el que compte és quin ús se'n fa i de moment jo no sé de res deshonrós de Montilla i el que sí sé és que Pujol va crear el càrrec de Conseller Primer per a fer pujar a Mas.

Anònim ha dit...

amen!! (estic tant emprenyada que parlo poc ) ;)**

Montse ha dit...

Albert, repeteixo que no tinc res contra Montilla. És més: desitjo que li deixin fer tot el que ha promès que faria. I mira el que dic: "que li deixin fer", que, ja que hi és, se li doni un vot de confiança i endavant!

L'afany desmesurat de poder el tenen tots (per això em queixo. També em fot que Mas li oferís l'oro i el moro a Carod, no et pensis, demostra que per tal de fer de President s'hauria empassat l'antipatia que li té i treballar quatre anys al costat d'algú a qui no pots veure, tampoc no crec que vagi bé pel nostre país)

A més, el fet que a mi no em satisfaci un altre tripartit (a mi m'agrada més dir-li "entesa", que crec que és com en diran a partir d'ara) no vol dir que vulgui que alguna força des de no sé ben bé on els boicotegi. No.

Només dic que no me n'agradava cap. I potser mira, del mal, el menys (al menys ja en tenim uns quants d'engreixats, ara esperem que no n'entrin gaires més que haguem d'engreixar, i perdona l'expressió)

Anònim ha dit...

Bueno, pues a ver si esta vez enmiendan errores cometidos en el tripartito anterior. Tengo entendido que a nivel burocrático sobre todo, (y en algunos otros aspectos también...) fueron unos verdaderos mantas.
De todos modos, nada más saludable en democrácia que un parlamento representado por cuántos más colores mejor. Pero... la clase política está tan desprestigiada que no me extraña lo de la abstención. Y conste que en Catalunya sois afortunados. En Castilla-León con lo del monopartidismo estamos "adocenaos".
En fin, besitos/petonets republicanos.

CEL ha dit...

Que Patiremmmmm!!!, yo lo que quiero es que cumplan con todo lo prometido, ya no me importa los que manden, mi voto ni con cantigo ha servido.
"Ben estàr social", ha estado parado durante tres años y no ser ha recibido ninguna ayuda de las prometidas. ¿seguiremos asi?

Arare yo pasaba a leerte lo que no te dejaba comentario, por aquello de la "mandra".
Sera un honor estar entre los blocs que t'agraden.

Un petó

Vert ha dit...

A l'endema de les eleccions, tothom parlava de que l'abstencio havia sigut molt alta i que en Montilla era el gran derrotat. Avui, ja ningu d'enrecorda d'aixo. El derrotat sera president i ens volen fer creure que el poble catala ho ha volgut aixis. El tripartit es torna autista amb tal de reeditarse. Es demostrable que el poble catala ha cridat i ha votat majoritariament en contra. Pero no hay peor sordo que el no quiere oir. mes d'un mil.lio de vots, han fugit cansats.

Mar ha dit...

Y hasta con tres piedras...

Montse ha dit...

Angelusa, bienvenida a mi blog, again, republicana de pro sin contras!

Cel, tú tranquila, a mi también me da la mandra de vez en cuando y os leo pero no os dejo comentario. Te enlazaré.

Vertito... no sé qué decirte, cada vez sé menos de todo y eso que cada vez me hago más... ¿vieja? (glups) pero no entenc res, res de res!

Y hasta con 3piedras, mar, y hasta con 3 piedras

Txell ha dit...

Arare... ja!

Montse ha dit...

Ok, Txell, vaig a veure't!

Lúzbel Guerrero ha dit...

Sobre el govern de Catalunya havian de parlar els catalans.
El poble catala ho ha volgut aixis: Catalunya es mes abstenció que nació .
Me perdonen Uds. la inromisión( i el Catalá), pero, ¿no han pensado en que se ofrezca mejor formar govern a los que se han quedado calladitos?; creo que sería un gobierno aún más gracioso, si cabe, que el anterior.
Creo que han perdido todos.

Anònim ha dit...

Bona tarda Arare !!!

En politica jo muts.

:)

Modgi ha dit...

Doncs io crec que tenen tot el dret a fer-ho. La gent ha votat i ha sortit el que ha sortit. Ara, si la llei electoral és un cagarru, això ja és una altra cosa...

Montse ha dit...

Hola Luzbel guerrero, tienes razón: los catalanes lo hemos querido así, lo mejor sería que no gobernase nadie.

¡Anarquía!

Y si: llevamos perdiendo todos desde tiempos remotos...

Petonets des del meu mar.

Jaka, no parlarem de política, doncs (jo no ho he fet, eh?)

Modgi. NO parlarem de la llei electoral, tampoc. Com bé dius, és tota una altra cosa.

Gracias a todos por vuestros comentarios.

Lúzbel Guerrero ha dit...

Buenos días querida, podríamos establecer una alianza de duermevelas y garantizar así el uno al otro la pervivencia del trabajo hecho en la semiinconciencia. Me sentaré al lado de su cama con un boli, Ud. me dictará y yo escribiré obediente. Este es mi truco preferido para acceder a las alcobas donde duermen rubias desmemoriadas.

Zifnab ha dit...

Que os coja, que os coja confesados.

Yo rezo por vosotros pero también por mi. Otra legislatura hablando de Cataluña tol rato. Y no bien habitualmente No se aburrirán, no.

En fin. Las alternativas no eran demasiado mejores.

Se feliz

Montse ha dit...

Señor Guerrero,

Nada de boli, nada de boli! Se trae usted el ordenador y no me vale el portátil, que entonces sería demasiado fácil. Se viene usted con el ordenador de sobremesa y todos los periféricos que hagan falta o en su defecto, con una Olivetti de las de verdad, con su cintita y todo. No hará falta que lleve tipp-ex, ¡tengui!

de todos modos, eso me suena al viejo truco del almendruco. ¿No le vale lo mismo y para lo mismo aquello de "estudias o trabajas"?

;)

Montse ha dit...

Zifnab, ya hace algunos años que no me confieso, así que...ya puedes rezar por mi, porque de aquí me voy directa al Infierno. Y nunca nos aburrimos, no nos dejan, :)