05 de novembre, 2006

Chin chin

Matí assolellat de diumenge, que convida a navegar. I això mateix farem.
El Blauet ja és a l'aigua. Després que el capità s'ha passat totes les hores lliures (excepte les que ha dedicat a tenir cura del meu pare quan va convenir) des de la passada primavera fins ara, per fi, el Blauet ja és un veler amb totes les característiques (fins i tot ja té veles noves)... Si us porteu bé penjaré una foto de la navegadeta que farem avui si els déus ens són favorables (toqueu fusta)
Brindeu amb nosaltres. Una copa de cava pel vaixell més bonic del món! (que abans fou el Swing, però ara és el Blauet) Diuen que els navegants, amb els vaixells, tenen dos grans moments: quan compren un vaixell i quan se'l venen. Doncs en dono fe: la venda del Swing va ser una gran cosa, perquè ens va permetre canviar-lo pel Blauet. Ep! però aquest ha de durar, perquè ens ha de permetre el somni... del qual ja en parlarem, si podem...
Feliç diumenge!


El Blauet ya está en el agua. Después de que el capitán se ha pasado todas sus horas libres (excepto las que pasó cuidando a mi padre cuando hizo falta) desde la pasada primvera hasta ahora, por fin el Blauet ya es un velero con todas las características (incluso tiene velas nuevas)... si os portáis bien colgaré una foto de la navegada que haremos hoy si los dioses nos son favorables (ya podéis tocar madera)
Brindad con nosotros. Una copa de cava para el velero ¡más bonito del mundo! (que antes fue el Swing, pero que ahora es el Blauet). Dicen que los navegantes tienen dos grandes momentos con sus barcos: cuando compran un barco y cuando lo venden. Pues doy fe: la venta del Swing fue buena porque permitió cambiarlo por el Blauet. Ah! pero este tiene que durar porque tiene que permitirnos el sueño... del cual ya hablaremos, si podemos.
¡Feliz domingo!

15 comentaris:

fenixcaliope ha dit...

Saludos Arare, ya veo que sientes paz:)Que te lo pases superbien en tu velero.

Albert de la Hoz ha dit...

Bona navegació i, sobretot, no perdeu el nord.

IGNACIO ha dit...

Contento ha de estar tu capitán y tú.
Brindemos pues.
Un abrazo.

Sergio ha dit...

A ver si cumples tu sueño pronto ;) Un besazo.

Xurri ha dit...

xin xin

pere ha dit...

Algun dia m'hi hauré de passar, a veure si realment navega tan bé :-)

Arare_ ha dit...

Pere, quan vulguis!!! Jo n'estava enamorada, del Swing. Si has llegit "Només del mar", pots veure que tant el Swing com el Menjavents, me'ls estimava mot. Ara és el torn del Blauet. Saps? Un veler s'estima molt!!!

fractal para cual ha dit...

Bravo!

Arare_ ha dit...

Xurri, xin-chin!

Arare_ ha dit...

Frctal, bravíssimo!

Arare_ ha dit...

Sergio, tú sabes que los sueños a veces tardan lo suyo en cumplirse. Ahora sólo tenemos que esperar a que todo vaya lo mejor posible, que no haya contratiempos, que... no es tan fácil, no! petonets.

Arare_ ha dit...

Ignacio, hay una frase que dice "el viento y las olas sólo ayudan al navegante prudente" (o algo parecido). Pues eso. Que el viento y las olas nos ayuden, que nosotros ya pondremos el resto. Un beso grande.

Arare_ ha dit...

Albert, per sort, navegar amb el meu capità és molt plàcid, és un gran navegant de la vida i de la mar.

Arare_ ha dit...

Rebienvenida, mar-calíope, veo que ya has vuelto de vacaciones. Volveré a pasar por tus blogs, pues! Un beso.

Anònim ha dit...

Feliz travesía Arare!!!
Ya sabes donde hay un puerto que siempre os estara esperando....
Besos
Begoña