18 de setembre, 2006

Ha sortit el sol/ Ha salido el sol

Bé, no ha sortit, perquè hi ha algun núvol, però crec que acabarà sortint.
Què passarà amb Benet XVI i les seves afirmacions sobre la jihad? (yihad?) ai mare meva, que l'hem feta bona! amb la d'exemples que podia trobar aquest home dins el món occidental per enllaçar religió amb violència, buf buf buf... quina manera de ficar la pota! diuen que no parlava "ex catedra" que era com si hagués estat donant una classe a la Universitat, però tot i així, els musulmans es senten molt ofesos i no sé pas com anirà tot plegat. De moment ja han cremat un parell d'esglésies. No puc entendre aquestes coses, no les entendré mai per temps que visqui!
(ostres, el capità m'ha canviat la configuració de la mega pantalla que tinc i ni amb les ulleres m'hi veig!)
Bon dia a tothom!

Bueno, no ha salido porque hay algunas nubes, pero creo que acabará saliendo.
¿Qué pasará con el Papa y sus afirmaciones sobre la jihad? (o es yihad?) ay madre mía, la que ha armado, con la de ejemplos que podía encontrar en el mundo occidental para enlazar religión con violencia, buf buf buf.. ¡ dicen que no hablaba ex cátedra sino que era como si estuviera dando una clase en la Universidad, ¡qué manera de meter la pata, aun así! El mundo musulmán se siente ofendido y no sé como terminará todo esto. De momento ya han quemado un par de iglesias. No puedo entender estas cosas, no las entenderé por años que viva.
(ostras, el capitán me ha cambiado la configuración de la mega pantalla y me sale la letra tan pequeña que no veo ni on las gafas, ayyy)
¡Buenos días a todos!

14 comentaris:

Albert ha dit...

Bon dia arare,
He fet dels deures eh!

Anònim ha dit...

Buenos dias desde el sur, querida Arare!
El papa y su prole siempre tan mete patas. Luego diran que no quisieron decir lo que dijeron y con eso se quedan tan tranquilos.

Saludos, MCD

Albert ha dit...

Per molta vasselina que posem no ens hem pas d’enganyar, les dues religions són excloents.
El problema objectiu és que el món musulmà se sent humiliat pel món occidental (cristià), no cal que digui les causes.
El Papa de Roma des de fa unes dècades li troba gust de parlar urbi et orbi perquè gràcies als mass media té efectes immediats. El Papa no sap callar perquè és pensa que té una missió sagrada d’abast planetari i vol ser escoltat. Les jerarquies eclesiàstiques de les altres religions callen. Tanmateix, les jerarquies musulmanes s’agafaran a una coma mal posada per tenir una excusa per cremar i matar.
Què és primer l'espurna o la metxa?

Hanna B ha dit...

buf... la gran diferència seria que si un imam critica els catòlics no tindrà conseqüències violentes, i dit això em preparo amb un para-sol ignífug que el meu blog perilla ;)
home, no fa cap gràcia aquest tema. potser em contemplo les religions molt distanciada, però tot i així, no fa cap gràcia.

Anònim ha dit...

Crec que Hanna té molta raó, per més que admeti que el papa podia haver callat (de fet va mencionar un text antic i crec que estaríem d'acord amb el que s'hi deia) o, de passada, haver admès que el cristianisme predica pau però sosté també i ha sostingut guerres i violències, he d'admetre també que la qüestió no és equitativa actualment.

Anònim ha dit...

a part de les cremes, tinc entès que també s'ha relacionat l'assassinat d'una monja amb el discurs papater. No sé si es pot acusar el papa d'irresponsable, quan avui dia portar una persona a la mort és irrisori, i se'n condueixen equips sencers. Serà que al Vaticà també volen jugar al pòker mediàtic amb en Bush i en Bin Laden. Caldrà mirar la borsa i el preu del petroli. Però a mi el que em crida més l'atenció és que la divinitat sempre és més transcendent on hi ha més desgràcia i misèria. I el cas és que, aquí, ningú seguiria un ramadà laïc o cristià ni per ordre directe de l'agència tributària, és més, les declaracions de l'enviat de Déu no les escolta ni sa mare, i ja em direu a qui li importarien si no fos que ens ho recorden els extremistes musulmans. I és que a occident, vivim sense Déu, i aquestes coses no les podem entendre ja ni en pintura.

bellosoli ha dit...

entre un que sembla que obri la boca per dir ximpleries i uns altres que les esperen amb ànsia per poder fer les animalades que els hi vingui de gust estem ben apanyats! Ni se li ha de fer tant de cas a un iaio carca ni es pot permetre que els exaltats de sempre cremin el que els hi roti. Aquest món és de bojos i al final sempre en sortim escaldats els demés.

Xurri ha dit...

Ni els uns ni els altres segueixen el que prediquen. La pau i l'amor al pròxim.

Massa tíos (i molts cèlibes!!), i poques dones. Aixó és (entre altres coses) el que passa.

Modgi ha dit...

Com diu la meva mare: no discuteixis amb el papa.

Zifnab ha dit...

Creo que los musulmanes se enfadan demasiado y con demasiada frecuencia.

Y creo que Ratzinger es la encarnación del emperador de la guerra de las galaxias

Apañados vamos

Se feliz

Albert ha dit...

Com no estic d'acord amb Hanna i Júlia, les ha contestades des del meu blog.

Anònim ha dit...

Creo que el papa no debió decir lo que dijo, y no por (o no sólo por) no herir susceptibilidades dados los tiempos que corren, sino porque olvida parte de la historia (Cruzadas, Inquisición, Templarios, etc., etc.).

También creo que la respuesta de los radicales ha sido completa y absolutamente desmedida.

No parece haber medias tintas en este mundo.

Qué triste...

Un bes, amiga.

Anònim ha dit...

Quería decir un bes...o.

Ays... las prisas... ;-)

kasandra ha dit...

Leí un comentario tuyo que decía que sería preciso morir en el momento culminante y me gustó.