28 de setembre, 2006

Així sonen/Así suenan

Ells són Snorfy. Ells són amics meus. Us sona raro? ai... l'Arare no és una mare habitual, no! (això em diuen els meus fills). Aquest dissabte tocaran a Malgrat de Mar i jo hi aniré. A partir de les 12 de la nit, el lloc ja us el diré perquè hi sé anar però no sé com es diu (despiste-despiste-despiste)
I així sonen: us deixo l'adreça de la música per si no la sentiu... però si aneu al seu web hi trobareu gairebé totes les cançons. N'hi ha que sonen millor que altres, per què ens hem d'enganyar?, però a mi m'agraden quasi totes (aixx)
Ellos son Snorfy. Ellos son amigos míos. ¿Os suena raro? Ay... ¡Arare no es una madre habitual, no! ( eso me dicen mis hijos). Este próximo sábado tocarán en Malgrat de Mar y yo iré. A partir de las 12 de la noche, el sitio ya os lo diré porque sé ir pero no sé cómo se llama (despiste-despiste-despiste)
Y así es como suenan: os dejo la dirección de la música por si no la oís... pero si vais a su web encontraréis casi todas las canciones. Hay algunas que suenan mejor que otras, para qué nos vamos a engañar?, pero a mi me gustan casi todas (aixxx)
Yeah! Ya lo tengo!

fecha: Sábado, 30 Septiembre 2006
lugar: parc Francesc Macià, MALGRAT de MAR
hora: 0:00
entrada: libre
¿No os animáis? Quien vaya que se dé a conocer, vale? Yo estaré pululando por allí, qué menos que saludar ;)

8 comentaris:

Albert ha dit...

No sé pas si sóc un pare habitual o no, però no sé qui són els Snorfy, però són tants dels que no sé què són i què fan que no m'amoïno.
De joves em podia preocupar estar a la lluna sobre alguna cosa. Ara no.

Anònim ha dit...

Arare, que t'ho passis molt be !!!

Jo cantaré des d'aquí !!!

:O

Anònim ha dit...

Ai, fa molt temps que no surto de nit i menys tan lluny, que vaig bé, una abraçada, ja ens faràs un comentari sobre l'actuació.

Anònim ha dit...

Gràcies, xata...ara et falta el link a les teves pàgines web ;-) (If you want!).
Referent al cobro en especies...hum...ja m'ho demanaràs en el moment adecuat, tot i que no voldràs que la nostre economia baixi en picat?...:-o
Salutacions i Kepp on Rockin'!!! (tot i que a tu t'agradi més la calmin' ;-)))

Montse ha dit...

Si, fresu, todo a su debido tiempo, prometo posar el link. Demà ens veurem. A que no us atreviu a dedicar-me una cançó? (A que no hay huevos?) ;)

Juliaaaaaaaa, vaaaa, anima el "kefe" i veniu tots dos! Una mica de marxeta ens va molt bé per no rovellar-nos, cof,cof!

jaka, com que t'ho passis molt bé? és una gran ocasió perquè vinguessis a moure una mica l'esquelet! que et queda lluny? vaaaaaaaaaaaal,vaaaaaaaal, no ploris (ja ens veurem en alguna altra ocasió)

Liter, a veure si és veritat i us hi presenteu! Comencen tard perquè és cosa de "joves"... cosa que nosaltres ja no som (gaire) ;)

Albert, juraria que tu tampoc no ets un pare habitual!

Petonets a tots!

Anònim ha dit...

Gràcies per deixar-nos un raconet al teu blog, Arare. Demà tocarem especialment per tu, que t'ho has guanyat. (Ole que no quedo be ni res, jo...)

Anònim ha dit...

Arare, espero que t'ho passis de conya al concert de Snorfy. Jo t'he conegut gràcies a la seva web i aquí et felicito per aquest racó que comparteixes, que em sembla genial. No aniré al concert, i tampoc em considero una "mare habitual", encara que no sé què has volgut dir ben bé amb això... Sí que vaig dubtar si anar al concert amb els meus fills, però han sorgit altres històries i, bé, al final no hi aniré.
Ara potser diré una xorrada, però penso que potser no aniria malament que els rockeros i altres músics es plantegessin fer més concerts de tarda, així les mares i pares amb poques opcions de cangurs ho tindríem més fàcil, podríem anar-hi amb els fills (o no) i de passada ells creixerien amb un repertori musical més variat del que poden tenir ara.
Esnurfeja't i ja direu què tal ha anat el concert

Montse ha dit...

Usuaria anònima, amb això d'una mare habitual volia dir que els meus fills - que ja són grans- em diuen que no és normal tenir una mare que anuncia un concert de rock per internet, jejeje... la xorrada li traslladaré a l'Andreu i al Fresu - al cantant no li tinc confiança suficient- i a veure si s'animen a fer concerts de tarda! Benvinguda al meu blog, espero veure't més per aquí. Un petonet.

jbauer,ja hi he anat! :)