20 de setembre, 2009

RM

Demà em ficaran dins un tub, només fins als genolls, espero, perquè si m'hi haguessin de ficar sencera hauria de demanar un tranquil·litzant, que sóc capaç de sortir corrents, amb la claustrofòbia que em produeixen els llocs petits i tancats, ai, uix...




Imatge: http://www.picallo.info/wp-content/uploads/2007/11/resonancia-remix-boelro-mix-90-600-x-450.jpg

Si, doncs, es tracta de veure per què els meus genolls m'han fet la punyeta tot l'estiu. De fet ja fa més temps, que me la fan, però aquest estiu ha estat força incòmode al respecte.

Ja us explicaré què hi han trobat. Tant de bo no hi trobin coses estranyes (tot i que amb lo rareta que sóc jo, no sé, no sé)

Ara plou i fa una temperatura perfecta per seure a llegir una estona en aquesta hora mig violeta. Seria molt més violeta però ja fa hores que el sol s'ha amagat darrere els núvols, no pas perquè fos l'hora d'anar-se'n sinó perquè hi havia tanta aigua acumulada als núvols, que es veia claríssim que acabaria caient. I ho està fent. M'encanta, veure com plou!


Imatge de google

17 comentaris:

Striper ha dit...

La pluja es preciosa vivida amb calma darrere de un vidre.

assumpta ha dit...

Esperem que el qui t'hi puguin trobar, alhora puguin resoldre-ho!
No em parlis de la "claustro", fa uns anys que, lamentablement, m'acompanya a tot arreu. Em van dir que tal com va venir que marxaria i de moment, segueix.
M'agrada sentir com cau la pluja, com s'il·lumina el cel, com ens retronen les festes que organitza sant pere...
Bona nit a tu i al teu/meu anyorat mar!
;)

Clidice ha dit...

Tranquil·la que no fa gens de claustrofòbia aquest trasto :D espero que et trobin d'on ve :)

rhanya2 ha dit...

Et diré el mateix que la Clidice. No fa gens de claustrofòbia aquest lloc, tranquil·la. I a més t'ho veuran tot, tot, tot. I et curaran!
Quina tormenta més agradable! He posat una làmpara d'espelma al balcó, un coixí i una estora i m'he tirat una hora al telèfon amb una amiga veient com queia la pluja...
Un petó i que demà tinguis un bon dia!

Carme Rosanas ha dit...

Ui! Jo sóc una experta en tubs d'aquests i a mi m'hi posen sempre de cap, ja que és el que volen mirar... i tot és qüestió de tancar els ulls i somiar... sempre m'acaba faltant temps... per somiar, vull dir.

Espero que no et trobin coses rares i que t'ho curin del tot. Ja pots començar-te a pensar què t'agradaria somiar demà... Una abraçada.

gatot ha dit...

m'hi van posar fa uns dies i, com a la Carme, per investigar-me el cap...

a mi si que em va donar sensació de claustrofòbia, però és que tenia un "aparatu" damunt la cara que semblava la màscara de l'assassí del "silencio de los corderos"! :D

total... 40 minuts de res... però tot i anant amb el cul a l'aire, vaig suar lo meu! :)

i... no... sembla que les idees encara no les pesquen amb l'aparatu aquest...

petons i llepades al genoll!

Isabel Barriel ha dit...

ves que no et trobin un ronyó o un fetge als genolls... o pedres... això seria pitjor!
Sigui el que sigui, que sigui lleu i que et permeti córrer i saltar sempre que vulguis.
ibm

fanal blau ha dit...

i si...si t'hi ha ficat un bocinet de la mediterrània...
no diuen allò de l'aigua al genoll, o el líquido sinonoséqué...?
apa, dona de mar, que no serà res!!!
poso llum al fanalet perquè no et quedis a les fosques!
un petonet!

Barbollaire ha dit...

és una màquina sorollosa, molt!

A mi també em van ficar el genoll. Bé, tots dos per què anaven junts i els va fer mandra "espatarrar-me" per deixar una cama fora. ;¬P

Al cap no m'ho han fet mai... De fet ja saben que no trobarien res digne de menció..
Bé, realment, no trobarien res...

X¬DDDDDDDDDDDD

Tranqui Mariana
Una bosseta de petons tranquil·litzadors
:¬)******

Salvador Macip ha dit...

Pensa que coses molt rares als genolls no tenim... Sort amb el tub i ja ens explicaràs.

iruna ha dit...

arare...

t'imagino somiant esta nit lo munt de coses variades que podrien trobar-te als genolls. espero que siguen coses divertides.

una abraçada, i valenta!

Joana ha dit...

Vinga dona, esperem que no sigui pas res!
Ja ens diràs, no?

el paseante ha dit...

Una vegada em van fer una RM del cap. I hi vaig haver d'entrar tot. Recordo la veueta que em deia pels altaveus: "tranquilitzat". Coi, que estava en un tub i em donava la sensació de claustrofòbia. No et queixis, Arare, que només és una cama. I els resultats sortiran bé.

Montse ha dit...

A tu et van sortir bé? ÔÔ perquè per mi que tots els blogaires estem una mica pirats! (amb tot el carinyu, ehhhhhhhhhhhh?)

jo estic tocadeta (dels genolls, però tocadeta)

el paseante ha dit...

Em van sortir bé. Per sort, les RM no detecten els problemes psíquics :-)

gatot ha dit...

saps, paseante?
a mi tampoc mel's van detectar, tot i que diuen... que els psíquics venen dels físics... però clar... diuen tantes coses! :)
(segueixo pensant que tots els que parlen de què cal rentar-se les mans per evitar el contagi de la grip A -que es contagia per via respiratòria i no tàctil- tenen l'enteniment al cul!)

segon parèntesi: (amb tot el respecte pels culs, que no en tenen cap culpa de la ximpleria dels que flipen per fer declaracions sigui on sigui...)

tercer parèntesi: (ho sento, arare, sentir parlar de metges i tenir els gatets a escola... se me'n va l'olla amb la puta merda que encara sembla que corre... i que per cert, ha reactivat la economia de les "fàbriques" d'aigüetes, de les papereres (tota la mainada amb paper d'un sol ús), i dels psicòlegs i psiquiatres perquè com més va, més clientela per curar....)

au, apaga y vámonos!

Montse ha dit...

apa, un comentari llarguíssim per respondre al Gatot i al Paseante, al Paseante i al Gatot, i la virtualitat se me l'emporta! grrrrrrr

Res, deia, entre moltes altres coses que no repetiré per mandra d'escriure-ho altra vegada, que jo estic més pirada que vosaltres dos juntets. Però per sort, la RM era al genoll i no se n'ha assabentat ningú.

Sssssssssssssshhhhht! Xiton!